DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 απο τους χαρακτηρες που ολο ανεβαινουν ειναι ο mahooun και ο t-bug. ειδικα ο t-bug στις σκηνες μεσα στα γραφεια, και πως «παιζει» με τα στελεχοι της εταιρειας, τροέρες σκηνες link sucre ακομα και ο scotfiled ειναι λιγο down
Leros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ελάτε έχω και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Εδώ, ο στρατηγός στην ηλικία που είναι τώρα και που μας δείνχει το P.B Και εδώ όταν ήταν νέος... καλά... απλά θεός!!
giorkarapas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Χαλαρα και αβασανιστα δεν τον σκοτωσε. Σιγουρα θα βρηκε τροπο να σωθει ο μαυρος. Εγω λεω να τον περιμενουμε σε καμποσα επεισοδιακια οπου θα πλακωθει και θα φονευθει απο την Γκρετσεν πήγα να γράψω πως όχι δεν παίζει να γλυτώσει ο πιθηκανθρωπος αλλά μόλις έφαγα μια φλασιά..έδειξε κάποια σκηνή όσο τον είχαν κλεισμένο μέσα στην αποθήκη τα χέρια του και κάπως τα τέντωνε, σαν σαν προσπαθούσε να χαλαρώσει τα δεσμά του..λες???πάντως αν είναι έτσι σε λίγο θα εμφανιστεί στη θάλασσα μπροστά στην αποθήκη μέσα σε μια γόνδολα και ο Αμπρούτζι...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Αν ειναι εξυπνοι ΔΕΝ θα το κανουν. Αυτο εφαγε την σειρα, οτι αρχικα ηταν εξυπνο αλλα οσο γινοταν και ξαναγινοταν το συγκεκριμενο πλεον δεν ειχε αξια κανένας θάνατος, οποιος και να πεθαινε ελεγες ελα μωρε, θα ζει
greg_m Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ok αυτη η season μεχρι στιγμης ειναι καλυτερη απο την 3 αλλα ενας dexter χρειαζεται να ξεπαστρεψει κατι αταλαντους. μονο ο mahone και ο t-bug υπαρχουν. ειδικα ο big brother και η sarra ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Και εγω φοβαμαι οτι θα παιξει νεκρανασταση του μαυρου... Ειδικα απο τη στιγμη που ειχε προηγηθει η συζητηση με τη Σαρα. Ειτε θα επηρεασει τη Σαρα και θα το δουε σε καποιο επεισοδιο ειτε τον βοηθησε να γλυτωσει... (τσιμπιδακι για τις αλυσιδες π.χ.). * Ας μου πει καποιος πως δικαιολογειται η αυτοκτονια Μπελικ...
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 πάντως αν είναι έτσι σε λίγο θα εμφανιστεί στη θάλασσα μπροστά στην αποθήκη μέσα σε μια γόνδολα και ο Αμπρούτζι... Χαχαχαχχαχα! Με φτερά κιόλας! Και ο παππούς ο εκατομμυριούχος!
Kasrith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 πάντως αν είναι έτσι σε λίγο θα εμφανιστεί στη θάλασσα μπροστά στην αποθήκη μέσα σε μια γόνδολα και ο Αμπρούτζι... Χαχαχαχαχαχαχαχα Καλά, Θεός! Προσκυνάω απλά...
Sellers Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 * Ας μου πει καποιος πως δικαιολογειται η αυτοκτονια Μπελικ... Μα όντως πέθανε για το τίποτα. Αν τον βάζαν να στραβοπατούσε και να πέθαινε απο στραμπούληγμα λιγότερο περίεργο θα μου φαινόταν... Αλλά όπως και να έχει μάλλον η σειρά παίρνει το τέλος της οπότε ένας ένας παίρνει τον δρόμο του (ή παίρνει δρόμο γενικότερα).
vasilis_c Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 κατι ενδιαφερον επρεπε να γινει και απλα τον σκοτωσαν
joannito Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 παντως πολυ αδικα εφυγε ο μπελικ(συμπονετικος δεν μπορουμε να πουμε για να σωσει τον λινκ) εχω μια ερωτηση: τελικα ο μαικλ θα πεθανει τοσο αδοξα, περασε απο τοσα και τωρα θα πεθανει δεν θα γινει αυτο που λενε με την σαρα one day... ωστε να εχουμε ενα ωραιο happy end να λεμε καποτε οτι βλεπαμε μια καλη σειρα??? -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 12 : 33 : 21-----
KaizerSoze Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Αυτο με τον Μαικλ μου φαινεται καπως σαν plot device Αν η σειρα συνεχιστει, θα ζησει, αν κοπει εχουν βαλει απο τωρα την δικαιολογια γιατι θα πεθανει
WizeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 παντως πολυ αδικα εφυγε ο μπελικ(συμπονετικος δεν μπορουμε να πουμε για να σωσει τον λινκ) εχω μια ερωτηση: τελικα ο μαικλ θα πεθανει τοσο αδοξα, περασε απο τοσα και τωρα θα πεθανει δεν θα γινει αυτο που λενε με την σαρα one day... ωστε να εχουμε ενα ωραιο happy end να λεμε καποτε οτι βλεπαμε μια καλη σειρα??? -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 12 : 33 : 21----- Βάλε σε παρακαλώ spoiler tag!!! θα σου άρεσε να μπεις σε ένα forum και να διαβάσεις την εξέλιξη της σειράς πριν δεις το επεισόδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 απλά δεν νοιώθουν για spoilers όσες φορές και να το λέμε...
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Αυτο με τον Μαικλ μου φαινεται καπως σαν plot device Αν η σειρα συνεχιστει, θα ζησει, αν κοπει εχουν βαλει απο τωρα την δικαιολογια γιατι θα πεθανει Εχω δώσει mega spoiler για τι θα γίνει με τον Μιχαλακη τελικα. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2300189&postcount=122
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα