Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 απαγορεύεται να δίνουμε torrents, torrents sites, rapidshare links κτλπ κτλπ
Bougas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 απαγορεύεται να δίνουμε torrents, torrents sites, rapidshare links κτλπ κτλπ εκεί είναι το πρόβλημμα,όχι ότι δέν υπάρχει το 9 και το 10;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 ok να του έλεγα ότι δεν υπάρχουν αυτά τα 2...μετά θα ζήταγε links για τα προηγούμενα... το είπα έτσι και κάλυψα και την επόμενη ερώτηση
kammenosgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 δεν ήξερα πια έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. η αδερφή μου με έπρηξε πως υπάρχουν :/
willysyros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 δεν ήξερα πια έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. η αδερφή μου με έπρηξε πως υπάρχουν :/ Μεχρι το 8 του τέταρτου κύκλου.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ξημερώματα 03:00(ώρα Ελλάδας) παίζεται.Και κατά το μεσημεράκι θα μπορείς να το δεις... υποτιτλισμένο. (Γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 κερδίσαμε στο joker?!?!
WizeMan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Πφ.... (μη διαβάσετε όσοι δεν έχουν δει το 9ο) Στεναχωρέθηκα που πέθανε ο Bellick... :( ίσως ο τίτλος του επισοδείου "Greatness Achieved" ήταν για αυτόν... θυσίασε τον εαυτό του για να τους βοηθήσει... ειλικρινά δεν το περίμενα μου ήλθε απότομα... θα προτιμούσα να έπερνε τον #$@^%^ ο soukre, δεν ξέρω γιατί αλλά τον Bellick τον είχα συμπαθήσει περισσότερο από όλους... Ήταν ο χαρακτήρας που ήταν στην αρχή καθίκι λόγω τρόπου ζωής αλλά μετά άλλαξε... Πάντως έχω την εντύπωση πως η Gretchen δεν είναι τόσο χαζή, κάποιο σχέδιο έχει και βρίσκεται εκεί. άντε να δούμε πως θα συνεχιστεί τώρα...
alt10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 με εκανες και το διαβασα και δν εχω δει το 9ο αμαν ... ακομα κατεβαινει!!! (hol θα σε σκοτωσω αμαν αυτες οι ταχυτητες)
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Πφ.... (μη διαβάσετε όσοι δεν έχουν δει το 9ο) Στεναχωρέθηκα που πέθανε ο Bellick... :( ίσως ο τίτλος του επισοδείου "Greatness Achieved" ήταν για αυτόν... θυσίασε τον εαυτό του για να τους βοηθήσει... ειλικρινά δεν το περίμενα μου ήλθε απότομα... θα προτιμούσα να έπερνε τον #$@^%^ ο soukre, δεν ξέρω γιατί αλλά τον Bellick τον είχα συμπαθήσει περισσότερο από όλους... Ήταν ο χαρακτήρας που ήταν στην αρχή καθίκι λόγω τρόπου ζωής αλλά μετά άλλαξε... Πάντως έχω την εντύπωση πως η Gretchen δεν είναι τόσο χαζή, κάποιο σχέδιο έχει και βρίσκεται εκεί. άντε να δούμε πως θα συνεχιστεί τώρα... Ακριβώς επειδή τον είχες συμπαθήσει, έπρεπε να "φύγει". Φάνηκε λίγο πριν μπει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Όσο για τη Gretchen, βγάζει μάτι ότι κάποιο σχέδιο έχει. Σιγά μην την έριξε έτσι ο "daddy". Ωραίο επεισόδιο, χωρίς να υπάρχει τρομεξή εξέλιξη...
GIORGARAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Πάντως δεν ξέρω αν αναντρίχιασα πιο πολύ με τα βασανιστήρια ή εκεί που φίλησε η Gretchen τον στρατηγό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα