Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως φανηκε η ανθρωπια του σκοφιλντ που εκατσε μεχρι να πεθανει ο κινεζος τετοια εξελιξη δεν τη περιμενα και που να δειτε τη επομενη εξελιξη στο εννατο επεισοδιο

:fear::whistle::rolleyes:

παλι καλα που εχουμε και το spoiler tag :rolleyes:

ποτε θα πεσει κανα ban για συμμορφωση...

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω ότι η σειρά έχει ανέβει πάρα πολύ και σε σενάριο και σε ρόλους αλλά και σε δράση ταυτόχρονα. Έχουμε πάλι ένα παλιό καλο prison break...

Δημοσ.

Όχι έπρεπε να αλλάξουν τον τίτλο της σειράς ρε! Έλεος. Επειδή λέγεται prison break πρέπει σε κάθε σαιζόν να έχουν φυλακή? Ή να το κόψουν στην πρώτη σαιζόν για να τους πούμε μπράβο? Χαλαρώστε λίγο. Εγώ γουστάρω και ας λέγεται όπως θέλει...

Δημοσ.

απο την αλλη ο λινκ εχει χτυπησει και tattoo και στα 2 μπρατσα το καλοκαιρακι που περασε και κανουν μπαμ με τα πουκαμισα :-)

Δημοσ.

Mαλακα ΤΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙ εχει φτιαξει ο Μαικλ???

Κανει χαλαρα διπλα και αλλη μια ο λαιμος του

Ξερει κανεις αν ειναι για καποιο ρολο?

• Super Moderators
Δημοσ.
Όχι έπρεπε να αλλάξουν τον τίτλο της σειράς ρε! Έλεος. Επειδή λέγεται prison break πρέπει σε κάθε σαιζόν να έχουν φυλακή? Ή να το κόψουν στην πρώτη σαιζόν για να τους πούμε μπράβο? Χαλαρώστε λίγο. Εγώ γουστάρω και ας λέγεται όπως θέλει...

τώρα πιστεύω ότι κατάλαβες πως δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη για το PB όπως έχει καταντήσει, για αυτό μην νευριάζεις επειδή κάποιος διαφωνεί...

δεν θα με χάλαγε να το έκοβαν στην 1η season πάντως :P

όσο για το να χαλαρώσω, δεν ήμουν εγώ αυτός που τα "πήρε" επειδή του έθιξαν την σειρά και έγραψε τέτοιο post :o

Δημοσ.

Δεν τα πήρα, ούτε μου έθιξαν καμία σειρά. Το prison break το βλέπω το ίδιο χαλαρά όπως βλέπω και τις περισσότερες σειρές που κυκλοφορούν (terminator,lost,90210,heroes,smallville,24 κλπ)...

Απλά ας αφήσουμε τις αναλύσεις και τα παράπονα και ας απολαύσουμε τις σειρούλες με χαβαλέ και να μην κολλάμε στα ονόματα στους τίτλους κλπ. Οι σειρές είναι για να περνάμε ωραία την ώρα μας, κι εγώ προσωπικά περνάω καλά με τις περισσότερες...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ήσουν Jedi με Force Persuation θα έκανα αυτό που λες, αλλά από την στιγμή που δεν περνάω πλέον ωραία με το PB και απλά το παρακολουθώ για να δω τι θα γίνει στο τέλος άφησε με να λέω την γνώμη μου κάπου κάπου (αν έχεις προσέξει δεν κράζω ιδιαίτερα)

Δημοσ.

Ναι ρε δεν είπα τίποτα. Εγώ περνάω καλά πάντως με το prison. Και θεωρώ ότι η 4η σαιζόν είναι πολύ καλύτερη από την 3η...

Δημοσ.

Ε ναι, δεν γινόταν να μην είναι καλύτερη απο την 3η...

Τα τελευταία 3 επισόδεια ήταν αρκετά καλά, αντε να δούμε και το επόμενο.

Μου την έδωσε το τέλος, που κρατούσε το χέρι του Κινέζου ο Μιχαλάκης... Δλδ έλεος, όσο 'καλός' και αν είναι, όταν σε προδίδει κάποις έτσι στεγνά, δεν πας να τον συμπαρασταθείς όσο ψοφάει στην άσφαλτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...