KaizerSoze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 κανουν οτι θελουν σε ολα τα κυβερνητικα κτηρια Βασικα απορια για το Ελληνικο νομικο συστημα Οποιος θελει μπαινει στα δικαστηρια και παριστανει τον συνηγορο?Καποια ταυτοτητα?Κατι?Ενα αποδεικτικο στοιχεο?Οποιος θελει λεει "Ειμαι ο ιδιωτης δικηγορος του ταδε" και περνει υποθεσεις?
polakis21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο πάντως...
joannito Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 καλο το εκτο επεισοδιο συμφωνω με οσα ειπατε πριν (η σκηνη με τον μαχον να το σκαει ηταν πολυ γρηγορη, κατα την γνωμη μου επρεπε να δειξουνε και αλλες λεπτομεριες). με αρεσε στο σημειο που δεν μπορουσανε να βρουν λυση για το πως θα βγαλουν εξω τον μαχον αμεσως γυρισαν στον σκοφιλντ και ρωτησαν τι να κανουνε παντα οταν βρουν ενα εμποδιο ο σκοφιλντ σκεφτεται τι θα κανουν(πο πο φοβερη εξυπναδα)και στο σημειο που το εσκασαν απο το δικαστηριο και ο γοριλας τον κοιταξε με αυτο το ψυχρο υφος ο μαχον θα τον ξεσκισει χι χι χι και εμενα με αρεσει πολυ το toyota τζιπαρα
mindtrapper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 'Άξιζε το επεισόδιο μόνο και μόνο για το βλέμμα του Mahone προς killer στο δικαστήριο και μέσα στο Toyota. Έβγαζε πολλές χαρούμενες σκέψεις όπως: σκότωσες το παιδί μου και τώρα θα σου κόψω τα @@ θα στα βάλω στον κώλο και μετά θα στα δώσω να τα φας με γαρνιτούρα το συκώτι σου. Happy thoughts!
Kasrith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Wow... Το πρωτο επισοδειο μετα το τελος της 2ης σεζον που μ'αρεσε. Ξεκινησε πολυ δυναμικα, και μεχρι την τελευταια στιγμη δεν εχασε ενδιαφερον. Διαλογος Mahone-Wyatt στο τελος ηταν....
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μια απορία... Ο Wyatt τι είχε σκοπό να κάνει μέσα στο δικαστήριο? Να σκοτώσει τον Mahone μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες μεταξύ των οποίων οι πιο πολλοί ήταν αστυνομικοί-δικηγόροι και δικαστές?
Bougas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ζουμε πια για το επεισοδιο συγκρουσης μαυρου με μαχον, ελπιζω να δουμε κατι το πολυ καλο... εδώ είσαι: http://www.dailymotion.com/video/k2Wl8odcx9gaPkKTom δές το με δική σου ευθήνη,είναι σπόιλερ
dreaming123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μια απορία... Ο Wyatt τι είχε σκοπό να κάνει μέσα στο δικαστήριο? Να σκοτώσει τον Mahone μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες μεταξύ των οποίων οι πιο πολλοί ήταν αστυνομικοί-δικηγόροι και δικαστές? Δεν νομίζω... Δεν θα τον σκότωνε μέσα στο δικαστήριο...Όπως είδαμε όταν βγήκε έξω ειχε κρυμμένο το όπλο σε ένα κουβά τυλιγμένο με το πράσινο τύπο!!! Μετά απο πολλά επεισόδεια κοίταγα την μπάρα γιατι δεν ήθελα να τελειώσει... Αλλά στο επόμενο θα γίνει μάχη!!!
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εδώ είσαι: http://www.dailymotion.com/video/k2Wl8odcx9gaPkKTom δές το με δική σου ευθήνη,είναι σπόιλερ Τον γα...σε τον που...ας γιο. Το χάρηκα όσο τίποτα.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομίζω... Δεν θα τον σκότωνε μέσα στο δικαστήριο...Όπως είδαμε όταν βγήκε έξω ειχε κρυμμένο το όπλο σε ένα κουβά τυλιγμένο με το πράσινο τύπο!!! Μετά απο πολλά επεισόδεια κοίταγα την μπάρα γιατι δεν ήθελα να τελειώσει... Αλλά στο επόμενο θα γίνει μάχη!!! Kαι γιατι δεν περιμενε κατευθειαν εξω?
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Kαι γιατι δεν περιμενε κατευθειαν εξω? Καλά το πρόβλημά σου αυτό είναι? Εδώ βγήκε με παρέα από δυο φυλακές υψίστης ασφάλειας, έχασε πόσα εκατομμύρια δολάρια μέσα από τα χέρια του και... του αναστήθηκε η γκόμενα (σιγά το μ..νι).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 για τον μαύρο λέει...
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 για τον μαύρο λέει... Όντως... αλλά και πάλι ψάχνει κάτι τόσο ασήμαντο μπροστά σε τόση αχαλίνωτη φαντασία.
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Επιτέλους prison break rullzzzzzz again! Αυτό το επεισόδιο είχε το "κάτι" που θυμάμαι από τους δυο πρώτους κύκλους. Καταφέρνει να παίζει με τις ψυχοσυνθέσεις των πρωταγωνιστών, πέρα από τη δράση. Τελικά αυτό που μένει είναι όχι αυτά που γίνονται αλλά αυτά που λέγονται με τα μάτια, οι σκέψεις που κρύβονται κλπ. Και υπόσχεται ακόμα περισσότερα!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα