Enedra Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) αν κατάλαβα καλά η εταιρεία GATE είναι το κτίριο της εταιρείας στο L.A., που ψάχνει ο Σκολφιλντ για να αποκρυπτογραφήσει τις κάρτες? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2008 από Enedra
stafftw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 αν κατάλαβα καλά η εταιρεία GATE που είναι ο Τbag είναι το κτίριο της εταιρείας στο L.A., που ψάχνει ο Σκολφιλντ για να αποκρυπτογραφήσει τις κάρτες? ναι και ο γουισλερ λογικα συνεργαζοταν με τους κινεζους και ειχες βρει τον τροπο να "εισβαλει" στο κτιριο.Αλλα οπως φαινεται ο τ-μπαγκ το κατεστρεψε...οπως συνηθως δηλαδη!και μερικοι λεγανε πως επρεπε ηδη να εχει αποδωθει δικαιοσυνη με τον τ-μπαγκ...Ομως παλι θα κανει την ζωη των αλλων δυσκολη... Ομως εχουμε μιχαλακη εμεις δεν φοβομαστε τιποτα ολο και κατι θα σκεφτει
Kasrith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 μουφα η σεζον .. κριμα....για να δουμε και lost . heroes ,24 ... Ξεχασες Dexter, Chuck κ.α..... Δυστυχως δεν προλαβα να δω το e5 ακομα, οποτε no comment... -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 05 : 10 : 13----- αν κατάλαβα καλά η εταιρεία GATE που είναι ο Τbag είναι το κτίριο της εταιρείας στο L.A., που ψάχνει ο Σκολφιλντ για να αποκρυπτογραφήσει τις κάρτες? Ελεος γ@#%#$@%!!!!! τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξεται ενα Spoiler? Jesus Christ.... :mad: χαιρω πολυ, τα εχω δει, αλλα δεν τα εχουν δει ολοι οσοι διαβαζουν το thread...
GIORGARAS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Το σημερινό επεισόδιο το περίμενα καλύτερο, είχε κάποια <<κενά>>.
KnightRider Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ναι το επεισόδιο 6 είχε αυτο που έλεγες αλλά πάλι είχε δράση αλλά το κακό είναι οτι δεν βρήκα υπότιτλους, καλά με το φίλτρο digital natural motion είναι πιο καλό το prison break. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2008 από KnightRider
Bougas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 πολύ καλό το 6ο επεισόδιο,και ειδικά η "συνομιλία" στο τέλος όλα τα λεφτά... θα γίνει πανικός.
genius_13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρά ήταν και το 6ο επεισόδιο,σε κάποια στιγμή ήταν λίγο βαρετό αλλά μετά άναψαν τα αίματα και είχε ωραίο τέλος
GIORGARAS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ναι ήταν σε κάποια σημεία λίγο βαρετό αλλά πολύ εύκολα βγάλανε τον Mahone δηλαδή με το που έσβησαν τα φώτα που πήγε ο φύλακας? Πάντα είμαι υπέρ της σειράς αλλά το τραβάνε λίγο. Θα προτιμούσ ανα έδειχναν πιο αναλυτικά την σκηνή και ας έδερναν τον φύλακα. Εννοείται πως χάρηκα που πήγαν να τον βγάλουν και περιμένω πως και πως συνάντηση Mahone - Δολοφόνου. άντε να δούμε περιμένω πολλά. Βασικά από το πρώτο επεισόδιο της season κάθε επεισόδιο το θεωρώ καλύτερο από το προηγούμενο εκτός από το σημερινό. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2008 από GIORGARAS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 failed spoiler
KaizerSoze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Καλο ηταν το σημερινο με δραση κτλ αν και ειχε ενα σχεδιο της πλακας και ενα καλο που το χαραμισαν στην αρχη. Επισης χαραμιζουν πολυ ευκολα καρτες ΕΚΤΟΣ αν η σειρα παει για 12 επισοδεια και τελος, (αλλιως να δω τι θα τα κανουν τα αλλα 12) Παντως αυτη η συνεχομενη αναγκη ο θεατης να πιστευει τα απιστευτα για να τσουλαει, το μεροδουλι-μεροφαι(καθε επισοδειο to each own) και οι συνεχομενοι κυκλοι στα ιδια και τα ιδια, ενω σε μια αλλη σειρα, πχ 24 θα κολλαγαν και No prob μου εχουν χαλασει αυτο το special που μου εβγαζε η 1η σεζον. Μου λειπει το grand master plan ρε γαμωτο
gvouke Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλό το επιισόδειο!!! Εννοείται πως χάρηκα που πήγαν να τον βγάλουν και περιμένω πως και πως συνάντηση Mahone - Δολοφόνου. Αμήν και πότε!!! Μαχόουν γερά!! Όρμα!!!! Ο κουλός την έχει βαμμένη νομίζω. Θα του φάει το λαρύγγι η τύπισα!!!
vlachaquito Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Επεισοδιο μετριο, κλασσικα με παιδικους τροπους κανουν οτι θελουν σε ολα τα κυβερνητικα κτηρια χωρις κανεις να τους ρωτησει η να τους ενοχλησει.. Στο προηγουμενο ηταν μια..σκουπα, σε αυτο μα μπαταρια... Ζουμε πια για το επεισοδιο συγκρουσης μαυρου με μαχον, ελπιζω να δουμε κατι το πολυ καλο... Παντως το τουοτα πρεπει να ειναι το Toyota Highlander Σπερνει...
GIORGARAS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω αν έχετε δει το video από paparazzi που δείχνει το τέλος της σκηνής της συνάντησης mahone - δολοφόνου αλλά φαινόταν διαλυμένος ο killer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα