Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή το 24 που θα έχει σχεδόν 2 χρόνια να δείξει καινούριο επεισόδιο τι να λέει? τπτ, γιατί υπάρχει ο Jack...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε δεν είπα ότι φταίει ΜΟΝΟ αυτό ή ΚΥΡΙΩΣ αυτό.Απλώς λέω ότι είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αρκετά. Αυτό που είπα στο προηγούμενο post μου Βασικά πέρα απ'την ποιοτική αλλαγή στη σειρά ήδη δήλωνε από μόνο του αυτό που είπες.Μπορεί όχι στον ίδιο βαθμό(δλδ ότι δε βλεπόταν)αλλά τέλος πάντων είναι προς την ίδια κατεύθυνση.
GIORGARAS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το επεισόδιο τα έσπασε. πολύ καλό! πολύ αγωνία.
polakis21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Απίστευτο επεισόδιο παιδιά! Κάθε επεισόδιο και καλύτερα πάμε! Γουστάρω...
Bougas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πάμε καλά.Όσο πάει γίνεται και καλύτερο,και τώρα με την απόδραση της γκρέτσεν θα γίνει πανικός.σίγουρα αναμένετε να παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης,και σύμφωνα με βιντεάκια που έχω δεί,σύντομα θα πιάσει ο μαχόουν τον μαύρο και θα τον κάνει μαύρο στο ξύλο Κάτι είπε ο λίνκ στο μιχαλάκη για όταν ήταν 13 χρονών,ότι είχε τα ίδια συμπτώματα με το αίμα στην μύτη του,πολύ περίεργο αυτό.κάποια αρρώστια πρέπει να είχε πιτσιρικάς,έκανε θεραπία και τώρα επανήλθε.θα δούμε.
vaso7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πιστεύω οτι η Γκρέτσεν θα συνεργαστεί με τον Μαικλ και τους άλλους για να εκδικηθεί την εταιρεία. Οπως επίσης θα έχει τρομερό ενδιαφέρον το γεγονός οτι και ο tbag θα ψάχνει τώρα τις κάρτες. Αλλες μάχες και εκεί. Καλά το πάει πάντως.
KnightRider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Aυτή είναι η κανονική αγωνία όχι σαν το ANT1 που περιμένεις μήνες για την 3 season ενώ έχει βγει.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτά είναι...Με μια ανάσα να πηγαίνουν από'δω και πέρα. Απόλαυση αυτό το επεισόδιο.Κι ειδικά τώρα που ξαμολιέται κι η Γκρέτσεν έχει να γίνει κόλαση.Βέβαια αδυνατώ να σκεφτώ ό,τι υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί όμορφα κι ωραία με το Michael και τους υπόλοιπους,κυρίως λόγω των όσων έχει κάνει στη Sara.Το σίγουρο όμως είναι ότι θα έχουμε +1 μέτωπο ακόμα ανοιχτό,δηλαδή ό,τι καλύτερο. Α κι επίσης attraction για άλλη μια φορά η γραμματέας... Πω πω ρε τι θέμα είναι αυτό;;;Απορώ πως την παλεύουν στα γυρίσματα μαζί της.
pabou13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) ρε παιδια δεν εχουν βγει υποτιτλοι για το πεμπτο επεισοδιο?? ακυρο, βρηκα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2008 από pabou13
gvouke Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο το επεισοδιάκι!! Προχωράει ωραία το πράγμα...Ανυπομονώ για το επόμενο!!! Κόλαση θα γίνει... Forza Μαχόουν!!!
imr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Παρα πολυ ωραιο το επισοδειακι δραση αγωνια εξελιξεις Αλλα μου φανηκε πολυ γρηογορα σχεδιασμενη η διαρηξη, δεν εδειξε αρκετες λεπτομερειες, δεν συναντησαν καποιο τρελο προβλημα ωστε να βαλει τα δυνατα του ο mcgyver μιχαλακης(Γενικα μου αρεσει αυτη η γρηγορη εξελιξη, αλλα θα προτιμουσα λιγο πιο αργα) παντως κορυφαια η τελευταια σκηνη με τον general ,παει ο agent Να δουμε τι θα κανει η γκρετσεν, εγω την βλεπω μαζι με τ-bag να ψαχνουν για τους κινεζους σε δευτερο μετωπο Τον μιχαλακη τον βλεπω να πεθαινει συντομα απο ακατασχετη αιμοραγια btw Αυτη η γραματεας πραγματικα κορυφη
joannito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) τελειο το επιεσοδιακι αγωνια τα παντα ειχε και στην διαρρηξη πως τα εκαναν τοσο γρηγορα απιστευτο (τελικα το κεφαλι του σκοφιλντ βοηθαει) και σιγουρα ο μαχον θα σκοτωσει τον ''γοριλα'' και η γκρετσεν θα παει και θα τους βοηθησει να βρουν τις υπολοιπες 2 καρτες cool!!!!! τελικα ειδατε εχει πολυ δραση..... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2008 από paredwse spoiler tag added
joannito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 οποιος ενδιαφερεται να δει το επομενο επεισοδιο του prison break μην διστασει ας πατησει εδω -->http://joaninews.blogspot.com/2008/09/prison-break-s04e06-promo.html :cool::-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα