Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή το 24 που θα έχει σχεδόν 2 χρόνια να δείξει καινούριο επεισόδιο τι να λέει?

τπτ, γιατί υπάρχει ο Jack...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε δεν είπα ότι φταίει ΜΟΝΟ αυτό ή ΚΥΡΙΩΣ αυτό.Απλώς λέω ότι είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αρκετά.

Αυτό που είπα στο προηγούμενο post μου

Βασικά πέρα απ'την ποιοτική αλλαγή στη σειρά

ήδη δήλωνε από μόνο του αυτό που είπες.Μπορεί όχι στον ίδιο βαθμό(δλδ ότι δε βλεπόταν)αλλά τέλος πάντων είναι προς την ίδια κατεύθυνση.

Δημοσ.

Νομίζω πάμε καλά.Όσο πάει γίνεται και καλύτερο,και τώρα με την

απόδραση της γκρέτσεν θα γίνει πανικός.σίγουρα αναμένετε να παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης,και σύμφωνα με βιντεάκια που έχω δεί,σύντομα θα πιάσει ο μαχόουν τον μαύρο και θα τον κάνει μαύρο στο ξύλο :-D

Κάτι είπε ο λίνκ στο μιχαλάκη για όταν ήταν 13 χρονών,ότι είχε τα ίδια συμπτώματα με το αίμα στην μύτη του,πολύ περίεργο αυτό.κάποια αρρώστια πρέπει να είχε πιτσιρικάς,έκανε θεραπία και τώρα επανήλθε.θα δούμε.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι η

Γκρέτσεν θα συνεργαστεί με τον Μαικλ και τους άλλους για να εκδικηθεί την εταιρεία.

Οπως επίσης θα έχει τρομερό ενδιαφέρον το γεγονός οτι και ο tbag θα ψάχνει τώρα τις κάρτες. Αλλες μάχες και εκεί.

Καλά το πάει πάντως.

Δημοσ.

Αυτά είναι...Με μια ανάσα να πηγαίνουν από'δω και πέρα.

Απόλαυση αυτό το επεισόδιο.Κι ειδικά τώρα που

ξαμολιέται κι η Γκρέτσεν έχει να γίνει κόλαση.Βέβαια αδυνατώ να σκεφτώ ό,τι υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί όμορφα κι ωραία με το Michael και τους υπόλοιπους,κυρίως λόγω των όσων έχει κάνει στη Sara.Το σίγουρο όμως είναι ότι θα έχουμε +1 μέτωπο ακόμα ανοιχτό,δηλαδή ό,τι καλύτερο.

Α κι επίσης attraction για άλλη μια φορά η γραμματέας...:devil: Πω πω ρε τι θέμα είναι αυτό;;;Απορώ πως την παλεύουν στα γυρίσματα μαζί της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια δεν εχουν βγει υποτιτλοι για το πεμπτο επεισοδιο??

ακυρο, βρηκα :o

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το επεισοδιάκι!! Προχωράει ωραία το πράγμα...Ανυπομονώ για το επόμενο!!! Κόλαση θα γίνει...

Forza Μαχόουν!!!;)

Δημοσ.

Παρα πολυ ωραιο το επισοδειακι δραση αγωνια εξελιξεις

Αλλα μου φανηκε πολυ γρηογορα σχεδιασμενη η διαρηξη, δεν εδειξε αρκετες λεπτομερειες, δεν συναντησαν καποιο τρελο προβλημα ωστε να βαλει τα δυνατα του ο mcgyver μιχαλακης(Γενικα μου αρεσει αυτη η γρηγορη εξελιξη, αλλα θα προτιμουσα λιγο πιο αργα)

παντως κορυφαια η τελευταια σκηνη με τον general ,παει ο agent :D

Να δουμε τι θα κανει η γκρετσεν, εγω την βλεπω μαζι με τ-bag να ψαχνουν για τους κινεζους σε δευτερο μετωπο

Τον μιχαλακη τον βλεπω να πεθαινει συντομα απο ακατασχετη αιμοραγια :P

btw Αυτη η γραματεας πραγματικα κορυφη :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελειο το επιεσοδιακι αγωνια τα παντα ειχε

και στην διαρρηξη πως τα εκαναν τοσο γρηγορα απιστευτο (τελικα το κεφαλι του σκοφιλντ βοηθαει):lol: και σιγουρα ο μαχον θα σκοτωσει τον ''γοριλα'' και η γκρετσεν θα παει και θα τους βοηθησει να βρουν τις υπολοιπες 2 καρτες cool!!!!!

τελικα ειδατε εχει πολυ δραση.....B)

Επεξ/σία από paredwse
spoiler tag added

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...