Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

KnightRider, εδώ τα DVD είναι ακόμα σε 576p, αυτό σε πείραξε? :P Anyway.. Ο τρίτος κύκλος πράγματι ήταν ψιλοχάλια, απλά βλεπόταν.. Τη δράση της 2ης σαιζόν δε νομίζω να την ξαναδούμε.. Η 4η φαίνεται κάπως ωραία, επιτέλους ο Μιχαλάκης θα πυροβολήσει.. :P Άντε να αρχίσει πρώτα, και βλέπουμε.. Μια διευκρίνηση.. Στις 1 Σεπτεμβρίου, θα δείξει 2 επισόδεια κανονικής διάρκειας, και όχι 1 διάρκειας 2 επισοδείων..

Δημοσ.

Καλυτερα ετσι πιστευω, 2 επισοδεια κανονικης διαρκειας..

Η δραση της 1ης σεζον εχει εξαφανιστει, δεν προκειται να την ξαναδουμε :mad:

Το "επιτέλους ο Μιχαλάκης θα πυροβολήσει.." μην το δενουμε κομπο, ειναι λιγο φλωρακος :-D

Μονο μην φερουν πισω την Σαρα, οπως ακουγεται... Θα ξενερωσω απιστευτα

• Moderators
Δημοσ.

Μονο μην φερουν πισω την Σαρα, οπως ακουγεται... Θα ξενερωσω απιστευτα

Εμ... δεν ακούγεται μόνο. Έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα...:devil:

Δημοσ.
Εμ... δεν ακούγεται μόνο. Έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα...:devil:

Ε οριστε... :-( Μια ακομη ξενερα της σειρας. :mad::mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι πράγματι το έχει επιβεβαίωσει ένας από τους παραγωγούς της σειράς...

Δημοσ.

To μονο ευκολο ειναι να επανελθει η Σαρα ειδικα απο τη στιγμη που εδειξαν τη σκηνη του υποτιθεμενου θανατου της.

Δημοσ.

Ναι, αλλα δεν μ'αρεσει σαν ιδεα. Ποιο πολυ διοτι υποτιθεται πως ειναι η Mao Tao εταιρια, και κανει οτι γουσταρει, δε μπορουσε να σκοτωσει μια γιατρος? Και την φερνουν πισω γιατι? Για να εχουν καποιο σκοπο για την 4η σεζον, γιατι απλα ειδαν πως η προηγουμενες πουλησαν και χρειαζονται καποιο κινητρο για την 4η? Ελεος απλα, ξενερωνω ποιο πολυ καθε μερα με το PB :-(:-(

Δημοσ.

ρε παιδιά ο 3ος κύκλος έχει λήξει και ο 4ος βολτάρει στο ίντερνετ και όποιος είναι μάγκας με μακριά χέρια κατεβάζει επεισόδια! περιμένω απελπισμένα συστάσεις για βιώσιμο download!

Δημοσ.

Ο 3ος κύκλος έχει τελειώσει εδώ και καιρό...

Τώρα, αφού δεν έχει βγει ακόμα ο 4ος, πώς θα τον κατεβάσεις;

Δημοσ.
KnightRider, εδώ τα DVD είναι ακόμα σε 576p, αυτό σε πείραξε? :P Anyway.. Ο τρίτος κύκλος πράγματι ήταν ψιλοχάλια, απλά βλεπόταν.. Τη δράση της 2ης σαιζόν δε νομίζω να την ξαναδούμε.. Η 4η φαίνεται κάπως ωραία, επιτέλους ο Μιχαλάκης θα πυροβολήσει.. :P Άντε να αρχίσει πρώτα, και βλέπουμε.. Μια διευκρίνηση.. Στις 1 Σεπτεμβρίου, θα δείξει 2 επισόδεια κανονικής διάρκειας, και όχι 1 διάρκειας 2 επισοδείων..

Ωχ θεέ μου και αφού ο τρίτος κυκλος υπάρχει και σε HD 1080p και έτσι κι αλλιώς έχω προγραμμα γεμάτο φιλτραρίσματα οπότε no problem.

Δηλαδή ο τρίτος κύκλος τελείωσε μόνο μέχρι επεισόδιο 13 ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι τέλειωσε στο 13ο episode λόγω της απεργίας των σεναριογράφων? που ζεις? :P

Δημοσ.

Πάντως όσον αφορά την "ανάσταση" της Σάρας, αν δεν κάνω λάθος πριν πολύ καιρό και συγκεκριμένα στις αρχές της τρίτης season ένας από τους παραγωγούς σε μια συνέντευξη όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με τον χαρακτήρα της σάρα λόγω του ότι η ηθοποιός ήταν έγκυος είχε πει ότι θα βρούμε κάποιο τρόπο να την "παύσουμε" προσωρινά. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση το να εμφανιστεί στην τέταρτη. Θα ήταν και λίγο χαζό αν "σκοτώνανε" το love story του πρωταγωνιστή μιας και δεν μου γεμίζει το μάτι να το γυρίσει σε φάση τιμωρός και να σκοτώνει μιας και είναι ψιλοφλώρος σαν χαρακτήρας. Είδομεν, πλησιάζει η πρεμιέρα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Και εγώ που να ξέρω ήμουν εξωτερικό σε χωριό

ήταν ρητορική η ερώτηση...duh...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...