Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε ρε παιδιά να περάσει η μέρα. Ανυπομονώ να δω το νέο επεισόδιο. Πάντως έχει ξεκινήσει πολύ καλά η σειρά. Μερικές ερωτήσεις:

Αυτός ο Μπέλλικ τι δουλειά έχει??? Πότε θα πεθάνει??? Δε μπορώ να τον βλέπω άλλο. Μες στη λαμογιά είναι....

Ο κουλός έχει σκοτώσει τόσο κόσμο. Δε θα επέλθει δικαιοσύνη κάποια στιγμή??? Τι θα γίνει κύριοι σεναριογράφοι???

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχοντας δει τα δύο πρώτα της σεζόν μπορώ να πώ ότι με ξενέρωσε τρελά ο τρόπος που έβγαλαν τη Σόνα από το παιχνίδι.

Οκ, δεν τράβαγε αλλά αφού κάποιους άφησες εκεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν γύρνα τουλάχιστον κάποιες σκηνές και δείξε πως οι Σούκρε και Τ-Bag φεύγουν. Όχι απλά μια ανακοίνωση. Μεγάλο ξενέρωμα επίσης η αφαίρεση του τατουάζ από το Μισέλ. Άλλα μάλλον βαριόντουσαν να το σχεδιάζουν κάθε φορά που θα έβγαζε τη μπλούζα ή θα φορούσε κοντομάνικο.

Σε γενικές γραμμές πάντως μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον από την τρίτη σεζόν. Σε καμμία περίπτωση πάντως σαν τις δύο πρώτες.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον DeadOrganPlayer.ούτε και εμένα μου άρεσε ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το θέμα με την σόνα.θα μπορούσαν απλά να μην έβλεπε ο τ-μπαγκ τον σούκρε στην φυλακή στο τέλος της 3ης σεζόν,και έτσι να μην έμπαινε ποτέ μέσα,και μιάς και ο τ-μπάγκ έγινε αρχηγός στις φυλακές,να τελείωνε εκεί όμορφα και ωραία.

και θα συμφωνήσω επίσης με τον KaizerSoze,έπρεπε να κάνουν ένα καλό σχέδιο για τις 6 κάρτες,να το πηγαίναν λάου λάου,και στα τελευταία 3-4 επεισόδια να βάζανε μπρός το σχέδιο.πολύ γρήγορα το πάνε το πράγμα και δέν μου αρέσει.στην πρώτη σεζόν είχαμε διάφορες αναποδιές,και τον σκόφιλντ συνεχώς να σκέφτεται το πώς θα τις αντιμετωπίσει...τώρα απλά σκέφτεται 1 δευτερόλεπτο,και με πολύ δόση τύχης τα καταφέρνει....δέν είναι μάικλ σκόφιλντ αυτό,είναι τσάκ νόρις.

έχουνε αφήσει πίσω πολλά κενά,όπως το τι έγινε με την συνεργάτιδα του άλντο μπάροους την ξανθιά,πώς αρπάξανε τον ελ τζέι και την σάρα,και άλλα πολλά.

Δημοσ.
2 χρονια το λεω!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Και δεν τον εδειξαν τυχαια στα flashbacks

Εννοείτε πως δεν είναι νεκρός...

Είμαι περίεργος να μάθω το που βρισκόταν... και με πια μεριά θα είναι τώρα φυσικά!

Δημοσ.

Πολυ καλο το σημερινο επισοδειο, επιτελους ανεβαινει η σειρα.

Πλεον περιπλεκονται τα πραγματα

Εμφανιστηκαν οι κινεζοι και φαινετε να ψαχνουν και αυτοι την συλα, ισως εδω να εμφανιστει ο κελερμαν, αλλα τι ρολο βαρανε ακριβως θα δειξει η πορεια

Παντως μετα το σημερινο επεισοδιο πιστευω η σειρα φτανει επιπεδα 2ης season(ισως και καλυτερα), καλα παμε :)

Ο κελερμαν πως θα ειναι cardholder?Δεν ηταν εναντιων της εταιριας στο τελος? Η κανω λαθος τα εχω ψιλοξεχασει :P

Μαλλον θα μπει και αυτος στο παιχνιδι εναντιον της εταιριας αν εμφανιστει τελικα

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό το 4ο επεισόδιο παιδιά! Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο για την σειρά! Πολλοί περίμεναν να είναι απάτη, αλλά να που αποδεικνύεται ότι η σειρά μπορεί να μας δώσει συγκινήσεις και πολύ καλό επίπεδο!

Συνεχίστε έτσι κύριοι του PB και δώστε ένα φοβερό τέλος σε μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει εγώ προσωπικά...

Δημοσ.

Oντως, ακομα και εγω ο γκρινιαρης γουσταρα. Πολυ καλο το επισοδειακι αν και ηλπιζα να παιζει και καλα 5 καρτεςχ3 επισοδεια=15, και 3 που φαγαμε 18 και αλλα 4 η διαρρηξη και τελος

Δημοσ.

Παιδιά η σειρά είναι πρώτη!!! Αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον. Νομίζω πάντως ότι το πάνε πολύ γρήγορα το στόρυ. Άντε πάλι να περιμένουμε μια βδομάδα για το επόμενο...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Έχω 2 ερωτήσεις να κάνω:

1)Γιατί έχετε φαγωθεί ότι θα επανεμφανιστεί ο Κέλερμαν;

2)Θα βγει και 5ος κύκλος ή όχι;

Πάντως,άρχισε να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά...

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.Έχω 2 ερωτήσεις να κάνω:

1)Γιατί έχετε φαγωθεί ότι θα επανεμφανιστεί ο Κέλερμαν;

2)Θα βγει και 5ος κύκλος ή όχι;

Πάντως,άρχισε να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά...

Γιατι δεν τον εδειξαν ποτε να πεθενει, και τον ειχαν σε καποια flashback

Εδω ζωντανεψαν την Σαρα, στον κελερμαν θα κολησουν>?

Για πεμπτο νωρις ακομα να ξερουμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...