GIORGARAS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραίο το 3ο επεισόδιο, μου άρεσε, καλά το πάνε. Άντε να δούμε τι θα γίνει...
polakis21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά πολύ σούπερ το επεισοδιάκι! Πολύ καλά το πάνε! Άντε να δούμε...
vlachaquito Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα μιλαμε ηταν καταπληκτικο... .... ... ... ... ... ... το τζιπακι της τουοτα που τους κυνηγουσαν, ξερετε μηπως μοντελο??? οσο για το επεισοδιο, οντως παμε καλα, αρχισανε τα filler απο το τριτο επεισοδιο, ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε γαμώτο πρέπει πάλι να γίνεται χαμός στο greektvsubs και όλο Error βγάζει...
vaso7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως τρελό filler το σημερινό. Μεχρι τα μισά ήμουν έτοιμη να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο και να φωνάζω ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Αλλά ευτυχώς το έσωσαν. Απο το επόμενο τα σπουδαία. Αλήθεια ξέρει κανείς για πόσα επεισόδια το έχουν προγραμματίσει? 22 ή 13?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως τρελό filler το σημερινό. Μεχρι τα μισά ήμουν έτοιμη να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο και να φωνάζω ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. Αλλά ευτυχώς το έσωσαν. Απο το επόμενο τα σπουδαία. Αλήθεια ξέρει κανείς για πόσα επεισόδια το έχουν προγραμματίσει? 22 ή 13? http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-4 16 συμφωνα με το IMDB http://www.tv.com/prison-break/show/31635/episode_listings.html?season=4&tag=nav_bar;4 11 συμφωνα με το tv.com εκτος αν δεν τα εχει προσθεσει ολα. Oντως καλυτερο απο τα προηγουμενα 2 αλλά αυτο δεν ειναι PB Τουλαχιστον δειχνει οτι τα επομενα επεισοδια θα εναι πιο ενδιαφεροντα.
Greek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Επηδει το greektvsubs δεν λειτουργει μπορει να μου στηλει καποιος prive τους subs του πρωτου επισοδειου ? της Proper εκδοσης οχι lol
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί,βγήκε έκδοση proper για το 3ο επεισόδιο;Δεν το είδα πουθενά...Τέσπα,αν θες για lol,πες. Εγώ τώρα έκανα διαλειμματάκι ετοιμάζομαι να το δω.
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι σαν να γίνεται... Α ρε Μάικλ γαμώτο. Μια ζωή μαγκιές...
Daredevil 1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 @ GiOrGoSk21: Για το S04E01 λέει ρε συ.. Το πρώτο, την 2HD έκδοση.. Για το 3ο δεν έχει βγει Proper, και δε βρίσκω λόγο βέβαια.. Πολλοί λένε για bad frame αλλά εγώ δεν πρόσεξα απολύτως τίποτα που το είδα όλο.. Όντως κάτι τρέχει με τον Michael και αρχίζω να πιστεύω πως θα κάνουν μαλακία.. Πάντως, από το βίντεο στην αρχή του επεισοδίου (που στα 2 πρώτα δεν υπήρχε) πιστεύω πως δε θα είναι τίποτα βασικό αυτό, απλά κάτι παράλληλο με το στορυ.. Ελπίζω μόνο να μη κάνουν μαλακία και το χρησιμοποιήσουν για να κερδίσουν χρόνο.. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά η σειρά..
imr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ενταξει δεν ηταν κατι σπουδαιο το 3, αλλα σιγουρα κατι παει να κανει για την συνεχεια. Πολες βλακεις γενικα ο αλλος πηρε το τσεκουρι,ετρεξε σαν rambo και τους βρηκε σε μισο λεπτο ,που ηξερε ο που ειναι το δωματιο? Παντως Ο μαχοουν σιγουρα θα ριξει πολυ ξυλο στον μαυρο , ειδικα τωρα που εχει και τον τραμπουκο για help Και η λολ εκδοση ειναι κορυφαια,απολυτως κανενα προβλημα
heroicentaur Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Καλο το επεισοδιο αλλα πολυ λιγες νεες πληροφοριες και πολλα στον αερα... Ναι καλα το προβλημα ηταν πως βρηκε το δωματιο με τους servers η το πως εσπασε το τζαμι αφου για να τραβα αερα το δωματιο χρειαζεται να ειναι στεγανοποιμενο το δωματιο και το τζαμι να ειναι απο αλεξισφαιρο χοντρο για αντοχη
GIORGARAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Η εύκολη δικαιολογία για το πως βρήκε το δωμάτιο είναι ότι του είχε πει ο αδερφός του που είναι το δωμάτιο ή που θα έψαχνε. όσο για το αλεξίσφαιρο εντάξει άμα πεθάνει ο ήρωας τι θα βλέπουμε μετά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είναι δικαιολογία το ότι είναι πρωταγωνιστής...μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα