GiOrGoSk21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε,είδα ένα βίντεο απο τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων.τον μαύρο της εταιρίας θα τον ξεσκίσει ο μαχόουν Πωπω μα την Παναγία όταν έβλεπα στα επεισόδια το μαύρο,ήταν το πρώτο που σκέφτηκα.Καλή φάση πάντως... Υ.Γ.:Αν και δεν βλέπω πλέον,απ'την Τρίτη που ξαναξεκίνησε,τα trailers που βγαίνουν για τα επόμενα επεισόδια,ωσόσο αυτά τα spoilers σου κόβουν τον τσαμπουκά ρε γμτ.Πάει το κωλοβλέμμα σου το κουμπάκι και θες να το πατήσεις σαν π...ς
aGka8l Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στο τελος θα γυρησει και ο τζον αμπρουτζη αφου ειναι θρησκευομενος θα ανστηθει οπως ο λαζαρος , το ποιο κορυφαιο ηταν το : καλα ρε φιλε εφαγες χαλασμενο μεξικανικο? χαχα
WizeMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στο τελος θα γυρησει και ο τζον αμπρουτζη αφου ειναι θρησκευομενος θα ανστηθει οπως ο λαζαρος , το ποιο κορυφαιο ηταν το : καλα ρε φιλε εφαγες χαλασμενο μεξικανικο? χαχα Φίλε έιναι από τους λίγους που λυπάμαι που σκοτώθηκαν!!!
joannito Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 αντε σε δυο μερες θα δουμε και το τριτο επεισοδιο λενε απο οτι διαβασα θα αλλαξουν τα πραγματα κατα πολυ ... οποιος ενδιαφερεται για promo του τριτου επεισοδιου δειτε εδω-->http://joaninews.blogspot.com/2008/09/prison-break-s04e03-prom.html
imr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως οπως λεει και στο τραιλερ, θυμιζει παρα πολυ κατι μεταξυ mision imposible/oceans eleven
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 πράγματι, συμφωνώ απόλυτα...
SweetChild Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Η σειρα καλή ειναι. Ενταξει, εχει την υπερβολη της... Σαν αμερικανιά κι αυτή. Δεν την βαριεμαι. Μου αρεσει που περιμενω να την κατεβασω και να την δω. Το μονο που δεν αντεχω ρε παιδιά ειναι όταν κάποιος απο τα αδερφια αναγκάζεται να σκοτώσει και τον τσακώνουν οι μπάτσοι.. Αυτο το πραγμα δεν παλευεται.. Το μονο που λέω αμεσως μετα ειναι : "Οοοοχι παλι...".
GIORGARAS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Η σειρα καλή ειναι. Ενταξει, εχει την υπερβολη της... Σαν αμερικανιά κι αυτή.Δεν την βαριεμαι. Μου αρεσει που περιμενω να την κατεβασω και να την δω. Το μονο που δεν αντεχω ρε παιδιά ειναι όταν κάποιος απο τα αδερφια αναγκάζεται να σκοτώσει και τον τσακώνουν οι μπάτσοι.. Αυτο το πραγμα δεν παλευεται.. Το μονο που λέω αμεσως μετα ειναι : "Οοοοχι παλι...". Αυτή ήταν η σκηνή που τράβαγα τα μαλλιά μου και έλεγα αν τον βάλουν φυλακή θα το σκεφτώ να σταματήσω την σειρά, δεν γίνεται να βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Ευτυχώς το έσωσαν.
Bougas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πωπω μα την Παναγία όταν έβλεπα στα επεισόδια το μαύρο,ήταν το πρώτο που σκέφτηκα.Καλή φάση πάντως... http://www.dailymotion.com/video/k2Wl8odcx9gaPkKTom δές το αν θές με δική σου ευθήνη.εγώ γέλασα πολυ πάντος
Cue Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Σχετικό - άσχετο. Ο μαύρος έπαιζε παλιότερα στο Beverly Hills 90210 (Season 3) και έκανε έναν "μπασκετμπολίστα" αν θυμάμαι καλά.
joannito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Σχετικό - άσχετο.Ο μαύρος έπαιζε παλιότερα στο Beverly Hills 90210 (Season 3) και έκανε έναν "μπασκετμπολίστα" αν θυμάμαι καλά. οπως επισης επαιζε και στο grey's anatomy αυτος ειναι 1,96 μετρα σωστος δολοφονος!!
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης εφόσον λες οτι είδες τα 2 πρώτα επεισόδια αυτό με τη γυναίκα και το γιο του Μαχόν το δείχνει στο πρώτο κιόλας επεισόδιο! :rolleyes: Τι σημασια εχει αν τα εχω δει? Υπαρχουν αλλοι τοσοι που δεν τα εχουν δει... Γιατι να αναγκαζονται να μαθαινουν προωρα τι συμβαινει επειδη βαριεσαι να βαλεις ενα tag? π.χ. Λίγη προσοχή ρε παιδιά... Υπάρχει και το καταραμένο spoiler tag που κρύβει την πλοκή για εμάς που δεν τα έχουμε δει ακόμα τα επεισόδεια...
kostas88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Έτσι, το spoiler πρέπει να μπαίνει, μη βαριέστε...
KaiZeR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 To prison break μου θυμίζει πλεον τον κοκκινο κυκλο.. ίδιοι ηθοποιοι σε διαφορετικούς ρόλους. Αντε να δουμε τι αλλο θα γίνει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 woot βγήκε πριν λίγο και το 3ο επεισόδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα