Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 είναι nose bleed (σαν anime char) επειδή ξαναείδε την Sarah ρε
Members gsarig Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 είναι nose bleed (σαν anime char) επειδή ξαναείδε την Sarah ρε Ρε μήπως ήταν απλά μια μύξα και τζάμπα το παιδεύουμε τόση ώρα; Πάντως, από το διπλό επεισόδιο, αυτό που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση ήταν η ατάκα did you eat any bad Mexican? . Κορυφαία! :lol:
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλούλα είναι . Την κράζετε όλοι .. Αν θέλετε γράψτε εσείς το σενάριο. Ναι εμείς δεν γράφουμε σενάριο αλλά δεν αυτοαποκαλούμαστε και σεναριογράφοι.\ Αυτοί που όντως είναι σεναριογράφοι έχουν υποχρέωση να γράψουν κάτι καλό αντι για παπαριές... Αφού δεν μπορεί να βγει κάτι καλύτερο, πιστεύω αυτή είναι μια λογική συνέχεια. Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι όταν δεν μπορεί να βγει κάτι καλό το λογικό είναι να σταματάει?
Daredevil 1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Α δηλαδή θα σας άρεσε να τελείωνε στην 3η έτσι? Ας κάνετε και Petition τότε ρε σεις.. Stop Prison Break..!
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Α δηλαδή θα σας άρεσε να τελείωνε στην 3η έτσι? Όχι. Θα μ'άρεζε να τελείωνε στην πρώτη. Τώρα θα μου πεις τι το βλέπεις? Δεν ξέρω. Και ρετιρέ βλέπω και τις σειρές, του Ρώμα. Είμαι μαζοχιστικός τύπος.
barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 το ρετιρε απλα δεν βλεπεται! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο ηθοποιος που εκανε τον τηλεορασακια(αυτος με τα πολλα τα νευρα) εχει καφετερια μεσα σε μια μαλακια εμπορικο στην γλυφαδα.οταν λεω καφετερια εννοω αυτη που δινει καφεδες στα διπλα μαγαζια
fagib2002 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 το ρετιρε απλα δεν βλεπεται! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο ηθοποιος που εκανε τον τηλεορασακια(αυτος με τα πολλα τα νευρα) εχει καφετερια μεσα σε μια μαλακια εμπορικο στην γλυφαδα.οταν λεω καφετερια εννοω αυτη που δινει καφεδες στα διπλα μαγαζια που κολαει αυτο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 άσε το παιδί να ξεσπάσει...αμέσως να πεις που κολάει αυτό
heroicentaur Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αραγε μηπως ειναι απο το φαρκακο που επαιρνε στην πρωτη φυλακη απο την SARAH και τωρα εχει παρενεργειες??? Αν θυμαστε ελεγε πως αν επαιρνε λιγο μεγαλυτερη δωση θα ειχε προβληματα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 άσε το παιδί να ξεσπάσει...αμέσως να πεις που κολάει αυτό Τόσα χρόνια, κάθε καλοκαίρι που ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει την ίδια π@π@ρια κάθε χρόνο λογικό είναι να έχει κάποια κακία κρατημένη ε? χαχαχα
Kasrith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δεν φτανουν ολα αυτα εβαλαν και ενα δολοφονο σαν γοριλα.. και συν της αλλης φαινεται να το ευχαριστιεται αφου κομματιασε μαλλον την γυναικα και το παιδι του μαχον Ρε συ, αυτα δεν τα λες ετσι χυμα στο κυμα... Βαλε και κανα SPOILER. ... θα τη γαμ*σουν τη σειρά . Γινεται να την γαμ*σουν και αλλο?
Kasrith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως, από το διπλό επεισόδιο, αυτό που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση ήταν η ατάκα did you eat any bad Mexican? . Κορυφαία! :lol: Χαχαχα :lol: Ναι κορυφαιο!! Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι όταν δεν μπορεί να βγει κάτι καλό το λογικό είναι να σταματάει? Σωστος... Δεν επρεπε να τραβηχτει τοσο πολυ, αφου δεν βγαινει κατι καλο (και αφου αντιληθηκαν οτι δεν αρεσει στον κοσμο...) Α δηλαδή θα σας άρεσε να τελείωνε στην 3η έτσι? Το τελειο ending για μενα θα ηταν στο τελος του 2ου, στο τελευταιο επισοδειο αν αντι να σκασει ο κινεζος με το οπλο, εμπαιναν στην κ#λ0 βαρκα και την κανα με ελαφρα (με 5εκατ. δολαριο στην τσεπι )
vaso7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Kasrith υπάρχει και το Multi quote δεν χρειάζεται να έχεις 2-3 ποστ στη σειρά. Επίσης εφόσον λες οτι είδες τα 2 πρώτα επεισόδια αυτό με τη γυναίκα και το γιο του Μαχόν το δείχνει στο πρώτο κιόλας επεισόδιο!
vagpap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Λίγη προσοχή ρε παιδιά... Υπάρχει και το καταραμένο spoiler tag που κρύβει την πλοκή για εμάς που δεν τα έχουμε δει ακόμα τα επεισόδεια...
Bougas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε,είδα ένα βίντεο απο τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων.τον μαύρο της εταιρίας θα τον ξεσκίσει ο μαχόουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα