Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.

είναι nose bleed (σαν anime char) επειδή ξαναείδε την Sarah ρε :P

Ρε μήπως ήταν απλά μια μύξα και τζάμπα το παιδεύουμε τόση ώρα; :eek:

Πάντως, από το διπλό επεισόδιο, αυτό που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση ήταν η ατάκα

did you eat any bad Mexican?

. Κορυφαία! :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Καλούλα είναι . Την κράζετε όλοι .. Αν θέλετε γράψτε εσείς το σενάριο.

Ναι εμείς δεν γράφουμε σενάριο αλλά δεν αυτοαποκαλούμαστε και σεναριογράφοι.\

Αυτοί που όντως είναι σεναριογράφοι έχουν υποχρέωση να γράψουν κάτι καλό αντι για παπαριές...

Αφού δεν μπορεί να βγει κάτι καλύτερο, πιστεύω αυτή είναι μια λογική συνέχεια.

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι όταν δεν μπορεί να βγει κάτι καλό το λογικό είναι να σταματάει?

Δημοσ.
Α δηλαδή θα σας άρεσε να τελείωνε στην 3η έτσι?

Όχι. Θα μ'άρεζε να τελείωνε στην πρώτη.

Τώρα θα μου πεις τι το βλέπεις? Δεν ξέρω. Και ρετιρέ βλέπω και τις σειρές, του Ρώμα.

Είμαι μαζοχιστικός τύπος.

Δημοσ.

το ρετιρε απλα δεν βλεπεται!

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ο ηθοποιος που εκανε τον τηλεορασακια(αυτος με τα πολλα τα νευρα) εχει καφετερια μεσα σε μια μαλακια εμπορικο στην γλυφαδα.οταν λεω καφετερια εννοω αυτη που δινει καφεδες στα διπλα μαγαζια

Δημοσ.
το ρετιρε απλα δεν βλεπεται!

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ο ηθοποιος που εκανε τον τηλεορασακια(αυτος με τα πολλα τα νευρα) εχει καφετερια μεσα σε μια μαλακια εμπορικο στην γλυφαδα.οταν λεω καφετερια εννοω αυτη που δινει καφεδες στα διπλα μαγαζια

που κολαει αυτο ?

Δημοσ.

Αραγε μηπως ειναι

απο το φαρκακο που επαιρνε στην πρωτη φυλακη απο την SARAH και τωρα εχει παρενεργειες??? Αν θυμαστε ελεγε πως αν επαιρνε λιγο μεγαλυτερη δωση θα ειχε προβληματα.

Δημοσ.
άσε το παιδί να ξεσπάσει...αμέσως να πεις που κολάει αυτό :P

Τόσα χρόνια, κάθε καλοκαίρι που ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει την ίδια π@π@ρια κάθε χρόνο λογικό είναι να έχει κάποια κακία κρατημένη ε? χαχαχα

Δημοσ.
δεν φτανουν ολα αυτα εβαλαν και ενα δολοφονο σαν γοριλα.. και συν της αλλης φαινεται να το ευχαριστιεται αφου κομματιασε μαλλον την γυναικα και το παιδι του μαχον:mrgreen::eek::rolleyes:

Ρε συ, αυτα δεν τα λες ετσι χυμα στο κυμα... Βαλε και κανα SPOILER. :-(:mad:

... θα τη γαμ*σουν τη σειρά .

Γινεται να την γαμ*σουν και αλλο? :P

Δημοσ.

Πάντως, από το διπλό επεισόδιο, αυτό που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση ήταν η ατάκα

did you eat any bad Mexican?

. Κορυφαία! :lol::lol::lol:

Χαχαχα :lol::lol: Ναι κορυφαιο!! :P

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι όταν δεν μπορεί να βγει κάτι καλό το λογικό είναι να σταματάει?

Σωστος... Δεν επρεπε να τραβηχτει τοσο πολυ, αφου δεν βγαινει κατι καλο (και αφου αντιληθηκαν οτι δεν αρεσει στον κοσμο...:-()

Α δηλαδή θα σας άρεσε να τελείωνε στην 3η έτσι?

Το τελειο ending για μενα θα ηταν στο τελος του 2ου, στο τελευταιο επισοδειο αν αντι να σκασει ο κινεζος με το οπλο, εμπαιναν στην κ#λ0 βαρκα και την κανα με ελαφρα (με 5εκατ. δολαριο στην τσεπι ;))

Δημοσ.

Kasrith υπάρχει και το Multi quote δεν χρειάζεται να έχεις 2-3 ποστ στη σειρά.

Επίσης εφόσον λες οτι είδες τα 2 πρώτα επεισόδια αυτό με τη γυναίκα και το γιο του Μαχόν το δείχνει στο πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Δημοσ.

Λίγη προσοχή ρε παιδιά... Υπάρχει και το καταραμένο spoiler tag που κρύβει την πλοκή για εμάς που δεν τα έχουμε δει ακόμα τα επεισόδεια...

Δημοσ.

χεχε,είδα ένα βίντεο απο τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων.τον μαύρο της εταιρίας θα τον ξεσκίσει ο μαχόουν :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...