Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πηραν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιδεα και φτασανε στο σημειο να κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ γελοιοτητες.. Ναι δυστυχως, την χαλασανε πολυ...:mad: ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ δεν πουλανε σε αυτη την κολωχωρα?? τσιγκουνη ε τσιγκουνη... lmao Περιμενω με αγωνια τα καινουργια επεισοδια...του Heroes και του Dexter.... Αμην!!
tzinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Η σειρα ειναι γισ τον Πο#τ$ο καβαλα, εχει παρει απιστευτο κατηφορο απο το τελευταιο επεισοδια της 1της σεζον. Πραγματικα αναριωτεμαι αν εχουν αλλαξει οι σεναριογραφοι, αν μπορει καποιος ας το ψαξει. Το τι γελειοτητες, ασυναρτησιες και μαλακιες εχουν γινει απο τοτε δεν περιγραφεται. Ομως το hype και η επιτυχια της 1της σεζον μας παρεσυρε και το βλεπουμε ακομα. Σιγουρα πολλα παιδακια η τυποι που αναζητουν μια fast food σειρα χωρις πολυ σκεψη, που εντυποσιαζονται ευκολα, να την βρισκουν ακομα διασκεδαστικη. Δεν λεω και εγω ακομα την βλεπω, αλλα απο συνηθεια. Θα το διασκεδασω και εγω που και που, αλλα συνηθως ειμα στην φαση ελεος πια, ποσες παπαριες μπορουνε να σκεφτουνε ακομα. Το μονο που θα πω ειναι ψαξτε την λιγο καλυτερα, υπαρχουν πλεον 10δες σειρες που ειναι απειρως καλυτερες απο αυτη την καταντια. Μην αρκειστε στην ευκολη λυση, στο δημοφιλες prison break.
snik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Η σειρα ειναι γισ τον Πο#τ$ο καβαλα, εχει παρει απιστευτο κατηφορο απο το τελευταιο επεισοδια της 1της σεζον. Πραγματικα αναριωτεμαι αν εχουν αλλαξει οι σεναριογραφοι, αν μπορει καποιος ας το ψαξει. Το τι γελειοτητες, ασυναρτησιες και μαλακιες εχουν γινει απο τοτε δεν περιγραφεται. Ομως το hype και η επιτυχια της 1της σεζον μας παρεσυρε και το βλεπουμε ακομα. Σιγουρα πολλα παιδακια η τυποι που αναζητουν μια fast food σειρα χωρις πολυ σκεψη, που εντυποσιαζονται ευκολα, να την βρισκουν ακομα διασκεδαστικη. Δεν λεω και εγω ακομα την βλεπω, αλλα απο συνηθεια. Θα το διασκεδασω και εγω που και που, αλλα συνηθως ειμα στην φαση ελεος πια, ποσες παπαριες μπορουνε να σκεφτουνε ακομα. Το μονο που θα πω ειναι ψαξτε την λιγο καλυτερα, υπαρχουν πλεον 10δες σειρες που ειναι απειρως καλυτερες απο αυτη την καταντια. Μην αρκειστε στην ευκολη λυση, στο δημοφιλες prison break. Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά η σειρά έχει πάρει τον κατήφορο από το τέλος της 2ης σεζόν.Μέχρι τότε κατά την γνώμη μου βλεπόταν ευχάριστα,αν και σε μερικούς δεν άρεσε ο 2ος κύκλος... Για την πρεμιέρα έχω να πω... 1ον τα γεγονότα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και ψιλοξενέρωσα μπορω να πω 2ον αυτη η σαρα γιατι να ζει γιατι να ζει;Δεν μπορουσαν να την πετυχουν οι σφαίρες του νέου killer; 3oν η πιο άθλια σκηνή στο επεισοδίο περνάει ο Μιχαλάκης τον δρόμο για να βρει τηλέφωνο και όπως περνάει πήγε να τον πατήσει ενα περιπολικό χωρίς να τον κυνηγήσουν.Καλά ρε φίλε πριν 1 μηνά ήσουν ο πιο καταζητούμενος στην χωρά τι στο διάολο έγινε και σε ξεχάσαν αμέσως; 4ον Οκ έχουμε μαζέψει όλους τους ήρωες της σειράς στην ομάδα άλλα ο belick που κολλάει...τον είχανε στο ράφι και λένε δεν τον βάζουμε και αυτόν; Τέλος με χαλάει πολύ που έχουν ένα χαρακτήρα σαν τον μαχοουν αχρησιμοποίητο,έχει πάλες προοπτικές σαν χαρακτήρας και είναι ανεκμετάλλευτος κρίμα....
polakis21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, οι υπότιτλοι στις HD εκδόσεις δεν μου είναι συγχρονισμένοι. Χάνουν 2 δευτερόλεπτα περίπου. Συμβαίνει και σε άλλους? Τί πρέπει να κάνω...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Κατεβασε το subtitle workshop και στειλτους 2" νωριτερα.
Kasrith Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τωρα που τα ειδα... Τι να πω... Σιγουρα δεν ειναι πρωτος κυκλος, αλλα ειναι καπως καλυτερα απο την 3η. Δεν μ'αρεσαν αρκετα πραγματα, αλλα μπορω να πω (οσο και να μην θελω να το παραδεχτω, αλλα και οσο δεν το περιμενα) οτι βλεπεται.... Το οτι πραγματοποιουσαν τα γεγονοτα τοσο γρηγορα, πιστευω οτι ειναι θεμα τατκτικης. Γνωριζουν οτι δεν αρεσε η 3η σεζον, και θελουν να ανεβασουν την αδρεναλινη της 4ης κανοντας την ποιο γρηγορη/συναρπαστικη. Προσωπικα με ενδιαφερει η νεα τους τακτικη, και περιμενω την συνεχεια
Kasrith Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ δεν πουλανε σε αυτη την κολωχωρα?? τσιγκουνη ε τσιγκουνη... Και αυτο (τωρα που το ειδα) δικαιολογειται.... Αφου ηθελε να τους 'καθαρισει', την να εκανε με τα κυαλια? If looks could kill....
Kasrith Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το οτι πραγματοποιουσαν τα γεγονοτα τοσο γρηγορα, πιστευω οτι ειναι θεμα τατκτικης. Γνωριζουν οτι δεν αρεσε η 3η σεζον, και θελουν να ανεβασουν την αδρεναλινη της 4ης κανοντας την ποιο γρηγορη/συναρπαστικη. Προσωπικα με ενδιαφερει η νεα τους τακτικη, και περιμενω την συνεχεια Αν καταφερουν, για μια ολοκληρη σεζον, να τρεχουν ετσι τα πραγματα, ισως ειναι μια συναρπαστικη σεζον. Δεν θα το βλεπω, σαν συνεχεια του PB, αλλα σαν μια απλη σειρα δρασης, ετσι ισως την απολαυσω
joannito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 καλα η σειρα εχει γινει φοβερη, μιλαμε για απιστευτα τελεια επεισοδια. Το πιστεψατε κουφαλιτσες ε??? Νταξει η σειρα εχει ξεφυγει.. δεν εχει καμια σχεση με το πριζον που ξεραμε, ειναι απλα μια σειρα δρασης που εχει κατι εξυπνα τρικ, τπτ αλλο.. Το απιστευτο ομως ειναι η προχειροτητα τον σεναριογραφων.. Πηραν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιδεα και φτασανε στο σημειο να κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ γελοιοτητες.. εκτος οοολων αυτων που ειπατε, μου αρεσε ο κιλερ οταν πηγε να μετρησει τους φυλακισμενους που τους κοιτουσε απο το ματι του σνιπερ.. καλα ρε φιλαρακι ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ δεν πουλανε σε αυτη την κολωχωρα?? τσιγκουνη ε τσιγκουνη... Περιμενω με αγωνια τα καινουργια επεισοδια...του Heroes και του Dexter.... δεν φτανουν ολα αυτα εβαλαν και ενα δολοφονο σαν γοριλα.. και συν της αλλης φαινεται να το ευχαριστιεται αφου κομματιασε μαλλον την γυναικα και το παιδι του μαχον
Members gsarig Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μπα, θα ξαναζωντανέψουν κι αυτοί στο τέλος, σαν τη Σάρα :p:p
joannito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 σωστο και αυτο.. ενα αλλο που δεν καταλαβα γιατι του ετρεχε αιμα η μυτη του(μην μου πεις οτι θα κοιταξει τα ραδικια αναποδα)
Members gsarig Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 σωστο και αυτο.. ενα αλλο που δεν καταλαβα γιατι του ετρεχε αιμα η μυτη του(μην μου πεις οτι θα κοιταξει τα ραδικια αναποδα) λυπάμαι αλλά θα στο πω... μη φοβάσαι όμως, θα τον αναστήσουν στο πρώτο επεισόδιο της 5ης σαιζόν! :p:p
imr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ενταξει εχει ξεφυγει το prison break παρα πολυ. Οι Πρωτες 2 season ηταν κορυφη (προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ η 2η, εκτος απο τα τελευταια επισοδεια, ισαξια της 1ης) Η 3η τελειως προχειροδουλεια, αρχισε με καλες προδιαγραφες αλλα προχειροτητα και μισοτελειωμενη λογω της απεργιας Η 4η ειναι σαν να ειναι αλλη σειρα πιο πολυ mision imposible παρα prison break.παρολα αυτα με κρατησε δω τα επισοδεια και περιμενω και τα υπολοιπα, πιο πολυ απο περειεργεια. Απλα πλεον την βλεπω σαν μια απλη σειρα δρασης οχι σαν prison break. Κανενας αλλος που να απεχθανεται τον καινουργιο τυπο, τον πρακτορα που βοηθαει την ομαδα? Δεν ξερω μου φαινεται τελειως εκνευριστικη φατσα Παντως απο οτι φαινεται θα την δω ολη την season αλλα χωρις να περιμενω κατι παραπανω μια σειρα δρασης, και ξεχνωντας τελειως την 3η season Εχει στοιχεια για καλη συνεχεια, παντως
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλούλα είναι . Την κράζετε όλοι .. Αν θέλετε γράψτε εσείς το σενάριο . Αφού δεν μπορεί να βγει κάτι καλύτερο, πιστεύω αυτή είναι μια λογική συνέχεια . Σε μια τέτοια σειρά που η υπόθεση εξελίσσεται ταχύτατα τι θέλατε δηλαδή να μας τους δείχνουν ακόμα στην πρώτη φυλακή να πασχίζουν για να βγει ? Ε όχι ... .Την πάνε πολύ καλά πιστεύω . Δεν αντιλέγω βέβαια ότι έχει κάποιες ατέλειες . Αλλά με τη συνέχεια που θα είναι καλή θα κωλήσουμε όλοι ξανά . Μην κάνουν καμιά βλακεία όμως και του βάλουν κανά καρκίνο(με το αίμα που έβγαινε) θα τη γαμ*σουν τη σειρά .
Freakster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 σωστο και αυτο.. ενα αλλο που δεν καταλαβα γιατι του ετρεχε αιμα η μυτη του(μην μου πεις οτι θα κοιταξει τα ραδικια αναποδα) Το πραγματικό concept αυτής της σεζον θα είναι η απόδραση του μαικλ απο τον καρκίνο στον εγκέφαλο. Αποκλειστικές πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα