finch Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις τώρα τελείωσα και το δεύτερο επεισόδιο και η λέξη που τριγυρνάει στο μυαλό μου είναι "κρίμα". Κρίμα γιατί όπως αποδείχθηκε στο βωμό του κέρδους και του θεάματος τράβηξαν από τα μαλλιά μια σειρά που έπρεπε να είχε τελειώσει στην δεύτερη season. Μόνο οι 2 πρώτες άξιζαν για μένα και ειδικά η πρώτη. Ντάξει έχει γίνει και λίγο συνήθεια η σειρά οπότε δεν μπορώ να μην τη δω, αλλά με έχει απογοητεύσει. Θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία των προηγούμενων σχόλιων και ειδικά για το lovestory το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο.:-( Τεσπά θα δούμε πως θα πάει στη συνέχεια αλλά το τοπίο είναι χλωμό.... ΚΑι γιατί του αφαιρούν τα τατουάζ παρακαλώ? τον ενοχλούν στη παραλία??:-D Εκεί για μένα έχασε πολλούς πόντους η σειρά..
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Toυ δινουν νεα ταυτοτητα και προφανως του αφαιρουν και το τατουαζ για να μην μπορουν να τον αναγνωρισουν τυχον αστυνομικοι που θα τον σταματησουν γιατι ακομα και αν εδειχνε τη νεα ταυτοτητα το τατουαζ θα τον προδιδε
finch Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ε.. πιστεύω θα μπορούσαν να βρουν κάποιον άλλο τρόπο, δεν είναι και από τέμπερες τα τατουάζ. Αλλά μη ζητάω και πολύ βαθμό αλληθοφάνειας χεχε
GIORGARAS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ περιμένω να δω την συνέχεια για να κρίνω, προσωπικά απλά μου φάνηκε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει, όχι αναγκαστικά κακό, ήταν οκ και είχε κάποιες σκηνές με αγωνία. όσο για το love story που λέτε, prison break βλέπουμε, και τίποτα να μη έδειχνε που λέει ο λόγος δεν έγινε κάτι, τους κυνηγάνε να τους σκοτώσουν δεν σκέφτονται να κάνουν παιδιά ακόμα όποιος θυμάται στην season 2 φινάλε τι είχε κάνει ο scofiled για την sarah, δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο. εν αναμονή της συνέχειας, εμένα μου άρεσε και ο τυπάς με την τεχνολογία θα τους φανεί χρήσιμος.
The_Judas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 πάντος ο NBA δολοφόνος με το πιστολάκι έχει πολύ πλάκα,σημαδεύει απο 100 μέτρα τον γουίστλερ με το πιστολάκι και βρίσκει κεφάλι.πιστολάκι sniper ήτανε αυτό; ούτε red dot να είχε.τι ράνκ έχει στο cod; ότι σφαίρα έριξε,βρήκε κεφάλι Ναι φοβερό σκηνικό και αυτό που λες Εμενα μου άρεσε πολύ το σκηνικό που ο ίδιος sniper κάθεται με την ησυχία του και μετράει τους φυλακισμένους!!! Και μετά λέει στο περίπου ...«χθες είχε 105 κρατούμενους... σήμερα που μπήκαν οι 5 φυγάδες... πάλι 105 είναι... άρα δεν μπήκαν ποτέ.» Τόσο απλό και τόσο ιδιοφυές το σκεπτικό του
Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τωρα τα κατεβαζω... Δεν περιμενα να μ΄αρεσει η σεζον, αλλα απ'οτι λετε και σεις, μαπα το καρπουζι :-( Παρακαλω μονο να χρεισημοποιειται το Tza!! μην μαθουμε οι υπολοιποι τιποτα προωρα thnx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ο Bougas τα κατάφερε πάλι και δεν το χρησιμοποίησε...ταλέντο τι να πω...
Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Α τοσο μαπα δηλαδη?? Πωωω, τζαμπα το ρευμα που ξοδευω να το κατεβασω?
electroasd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια , τα νεα επεισοδεια δεν τα εχω δει ακομα. Βλεπω ομως 1 αρνητικοτητα , γενικα.... Πιστευω οτι αυτο εχει κανει και με το ονομα της σειρας... Εαν ειχε αλλαξει σε κατι αλλο , πισετυω δεν θα ειχαμε τοσο αρνητικα σχολια. Το ονομα μας παραμπεμπει στην 1η σεζον οπου και ηταν η καλυτερη(για αποδραση). Επρεπε απο την 2η κιολας σεζον να το ειχαν αλλαξει το ονομα... Δεν ξερω εαν γινομα κατανοητος σε αυτο που λεω.
Daredevil 1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μα ρε παιδιά.. Μαζί με το "Prison Break", υπάρχει και η επιγραφή "Escape is just the beggining.." Οπότε ότι λέτε περί "ξεκινήσαμε με φυλακές, φτάσαμε σε ανθρωποκυνιγητά" είναι άσχετο..
joannito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ενταξει μην ειμαστε και τοσο μεροληπτικοι τζαμπα τα κατεβασαμε με τοσο κοπο και επιπλεον τσαντησαμε κυριολεκτικα το greektvsub? ας ευχαριστηθουμε την πρεμιερα και ας μην ηταν τοσο καλη οσο λετε....
vaso7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα ναι μου άρεσε. Υπήρχαν κάποιες στιγμές που με χάλασαν απίστευτα όπως το reunion του μιχαλάκη με τη σάρα ή το πόσο εύκολα πήραν τα δεδομένα της πρώτης κάρτας αλλά γενικά ήταν μια πολύ καλή αρχή. Οταν την δω σαν σύνολο θα μπορέσω να πω αν ήταν μάπα το καρπούζι ή όχι, αλλά για αρχή ήταν οκ. Ουτε μπορώ να το κατατάξω ακόμα. Μπορεί στο τέλος να μας εκπλήξει και να είναι καλύτερη και από την 2η. Who knows
joannito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εσενα σ' άρεσε δηλαδη; οχι ακομα δεν το ειδα δεν νομιζω να ειναι τοσο χαλια prison break ειναι αυτο εσενα σε αρεσε?
vlachaquito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 καλα η σειρα εχει γινει φοβερη, μιλαμε για απιστευτα τελεια επεισοδια. Το πιστεψατε κουφαλιτσες ε??? Νταξει η σειρα εχει ξεφυγει.. δεν εχει καμια σχεση με το πριζον που ξεραμε, ειναι απλα μια σειρα δρασης που εχει κατι εξυπνα τρικ, τπτ αλλο.. Το απιστευτο ομως ειναι η προχειροτητα τον σεναριογραφων.. Πηραν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιδεα και φτασανε στο σημειο να κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ γελοιοτητες.. εκτος οοολων αυτων που ειπατε, μου αρεσε ο κιλερ οταν πηγε να μετρησει τους φυλακισμενους που τους κοιτουσε απο το ματι του σνιπερ.. καλα ρε φιλαρακι ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ δεν πουλανε σε αυτη την κολωχωρα?? τσιγκουνη ε τσιγκουνη... Περιμενω με αγωνια τα καινουργια επεισοδια...του Heroes και του Dexter....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα