Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως ο NBA δολοφόνος με το πιστολάκι έχει πολύ πλάκα,σημαδεύει απο 100 μέτρα τον γουίστλερ με το πιστολάκι και βρίσκει κεφάλι.πιστολάκι sniper ήτανε αυτό; ούτε red dot να είχε.τι ράνκ έχει στο cod; ότι σφαίρα έριξε,βρήκε κεφάλι
Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Seller είναι μετά 2ης σεζόν και όχι 1ης. Έστω... Πάντως βλακεία αν σκοτώσουν τον Μιχαλάκη. Το λεώ αυτό επειδή με το που είδα το αίμα στην μύτη του σκέφτηκα ότι θα τον πεθάνουν. Εκτός και αν αυτή η εταιρία έχει τίποτα φάρμακα και τέτοια. Δύο ερωτήσεις: 1) Τι ακριβώς κάνει η εταιρία ξέρουμε? 2) Ακούστηκε τίποτα για πέμπτη σεζόν??
Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 το πιστολάκι sniper του μαύρου δέν το σχολίασες γαμώ τα παιδιά ο τύπος.ελπίζω να εμφανιστεί σύντομα και ο κέλλερμαν.πιστεύω ότι είναι ζωντανός. η εταιρία που λές είναι σίγουρα ομάδα απο επιχειρηματίες που ελέχνουν τα πάντα,άλλα τώρα τι είναι αυτό το τόσο σοβαρό που θέλει να επιτύχει,θα δούμε. δέν νομίζω να πάει για 5η σεζόν πάντως.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 δέν νομίζω να πάει για 5η σεζόν πάντως. Τhank GoD!!!
Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 εκτός και αν πάει καλά η 4η σεζόν,οπότε και θα το ξανασκεφτουν
dreaming123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ρε παιδιά λίγο ξενέρα τα παραπάνω που αναφέρατε.... Αλλά απο εκει και πέρα με το Prison και στη συνέχεια heroes,dexter ktl μπορούμε να πούμε καλό χειμώνα!!!
polakis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, μια χαρά ήταν τα επεισοδιάκια. Σειρά δράσης είναι, σε 4η σαιζόν! Τί περιμένετε, οσκαρικές ερμηνείες και σενάριο? Έλεος! Μια χαρά το διασκεδάζω εγώ, μια χαρά πόρωσης prizon break! Δεν με νοιάζει αν είναι τραβηγμένο το ειδύλλιο, ούτε τίποτα. Μην το παίζετε ψευτοκουλτουδιάρηδες και ειδήμονες... Απλά απολαύστε το...
dreaming123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Άσε να λέμε ότι θέλουμε γιατι αργει η επόμενη τρίτη...
Daredevil 1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, εδώ έχω να συμφωνήσω με τον Polaki.. Όλες τις σειρές που είδα (Hereos, Lost, Prison Break) απλά τις απόλαυσα.. Δεν κάθησα να σχολιάσω το παραμικρό.. Απλά υποθέσεις και θεωρείες έκανα με τα παιδιά εδώ μέσα, για τα επόμενα επεισόδια.. Σας βλέπω όλους λοιπόν, να σχολιάζετε σειρές και ταινίες με πολύ αυστηρό τρόπο.. Για τις ταινίες, εντάξει, ταινίες είναι.. Για τις σειρές όμως ρε παιδιά? Αφού βλέπεται ευχάριστα η σειρά.. Δε λέτε τουλάχιστον που συνεχίζουν να φτιάχνουν επεισόδια Prison Break? Αφού δε σας αρέσει γιατί δε το σταματάτε? Δε σας ανάγκασε κανείς να το δείτε.. Σειρές είναι, και πριν αρχίσεις μια σειρά πρέπει να σκεφτείς ότι στο μέλλον μπορεί να ξενερώσεις.. Μη τρελενόμαστε τώρα..
Hal9000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, μια χαρά ήταν τα επεισοδιάκια. Σειρά δράσης είναι, σε 4η σαιζόν! Τί περιμένετε, οσκαρικές ερμηνείες και σενάριο? Έλεος! Μια χαρά το διασκεδάζω εγώ, μια χαρά πόρωσης prizon break! Δεν με νοιάζει αν είναι τραβηγμένο το ειδύλλιο, ούτε τίποτα. Μην το παίζετε ψευτοκουλτουδιάρηδες και ειδήμονες... Απλά απολαύστε το... Ξέφυγες. Επειδή εσύ το βλέπεις ok δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι που έχουν αντίθετη άποψη είναι ψευτοκουλτουριάρηδες και ειδήμονες. Γιατί αν τα επεισόδια αυτά είναι για σένα το δείγμα μιας καλής σειράς δράσης, τότε έχεις πολλά ακόμα να μάθεις .... η μάλλον να δεις.
Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού δε σας αρέσει γιατί δε το σταματάτε? Δε σας ανάγκασε κανείς να το δείτε.. εντάξει εγώ δέν είπα ότι δέν μου αρέσει η σειρά και ότι δέν θέλω να την παρακολουθήσω. απλά είναι ορισμένες λεπτομέριες που απο την 3η σεζόν και μετά έπρεπε να τις έχουν προσέξει. πχ τον καλύτερο χαρακτήρα του prison break,το μαχόουν,δέν καταλαβαίνω τον λόγο που τον έχουνε σαν πρεζάκι να κυκλοφορεί.πολύ δυναμικός χαρακτήρας,θα μπορούσαν να τον αξιοποιήσουν καλύτερα και στις φυλακές της σόνα,και στην 4η σεζόν.δέν μπορεί να τον κάνει μπαλάκι όποιος θέλει,ο ρόλος του τελειωμένου δέν του πάει,δέν είναι δυναμικό αυτό. επίσης χαρακτήρες σαν τον μπέλικ και τον τ-μπαγκ θα μπορούσαν απλά να τους τελειώναμε στο πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν μέσα στις φυλακές.ο σούκρε καλύτερα να μην είχε μπεί ποτέ μέσα,και να τον βλέπαμε μαζί με τα αδέρφια στην 4η σεζόν.Άλλα η ιδέα της ....φωτιάς είναι παρατραβηγμένη μέχρι αηδίας.οκ πήρανε φωτιά η φυλακές.τα εξωτερικά σύρματα πώς κάηκαν και πέρασαν; οι φύλακες που πλησίαζες στα 50 μέτρα απο τα παρατηρητήρια και σου ρίχνανε στο δόξα πατρί που ήτανε; τον μπέλικ επίσης,έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα των 2 πρώτων σεζόν,τον έχουνε ξεφτιλίσει και αυτόν.παρακάλαγε μέχρι και να του δώσουνε βρακί να φορέσει. Δέν είπαμε ότι δέν είναι καλή η σειρά,άλλα θα μπορούσαν όπως το ξεκίνησαν με 10,να το τελειώσουν με 10 με λίγη προσοχή στις λεπτομέριες,και όχι με 4.
Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού δε σας αρέσει γιατί δε το σταματάτε? Δε σας ανάγκασε κανείς να το δείτε.. Ρε παιδιά γιατι μερικοί κάνετε λες και είναι δικιά σας η σειρά? Δηλαδή θα μας τρελάνετε? Γράφει πουθενά ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ?'' Γούστα είναι αυτά. Σε όσους αρέσουν θα πουν καλά λόγια σε όσους όχι θα την θάψουν. Και ναι δεν με ξετρελένει όσο η πρώτη σεζόν, μπορεί να είναι βλακεία ωστόσο μ'αρέσει να την βλέπω να περνάει η ώρα και μετά να έρχομαι εδώ να την θάβω μαζί με τους υπόλοιπους...
polakis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέφυγες. Επειδή εσύ το βλέπεις ok δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι που έχουν αντίθετη άποψη είναι ψευτοκουλτουριάρηδες και ειδήμονες. Γιατί αν τα επεισόδια αυτά είναι για σένα το δείγμα μιας καλής σειράς δράσης, τότε έχεις πολλά ακόμα να μάθεις .... η μάλλον να δεις. Δεν είπα ότι απαγορεύονται τα αρνητικά σχόλια, ούτε ότι υπερασπίζομαι το prison break. Ούτε τα επεισόδια αυτά που είδαμε είναι το δείγμα μιας καλής σειράς δράσης. Απλά το βλέπω χαλαρά, ως συνέχεια της επιτυχημένης σειράς prison break. Διασκεδάζω βλέποντάς το, χωρίς να σχολιάζω μέχρι και την τελευταία τρίχα. Απλά το απολαμβάνω, όπως και άλλες σειρές που μου αρέσουν... Προσωπικά πάντα θέλω μια σειρά που βλέπω, να μην τελειώνει. Να έχει και άλλα επεισόδια. Οπότε χαίρομαι και για την 4η σαιζόν prison break, και για την 5η lost κ.ο.κ
joannito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 δηλαδη απο οτι καταλαβα ολοι εμειναν απογοητευμενοι απο την πρεμιερα... κριμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα