polakis21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά... 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε 4η σαιζόν με 2ωρη πρεμιέρα! Άντε να δούμε τί θα δούμε... Ανυπομονώ να δώ τί θα μας δείξουν πλέον...
becausE Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 κάποιος πήγε ήδη διακοπές και δεν έχει τι να κάνει
NOMIKOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 polakis21 σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία η παρέα όλη περιμενει γιατί έχει πέσει ξεραίλα τώρα.
papahlamidas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Επεισόδια Δεν μου αρέσει το ότι έχουν ανακοινώσει μόνο 16 επεισόδια αν και ελπίζω να μπουν 6 τουλάχιστον!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Άντε με γεια το topic.Καλό λιώσιμο.Το'χω βάλει κι εγώ στην αντίστροφη μέτρηση. 2 Σεπτέμβρη να γίνει κόλαση...
Kostas_xolargos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 σοβαρα μιλατε αδερφια? δεν το ξερα οτι βγαινει σε λιγες μερες?ολεεεεεεεεεεεεεεε δηλαδη τριτη ξημερωματα θα μπορουμε να το βρουμε για κατεβασμα?
Kasrith Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δε ξερω για σας, αλλα εγω ξενερωνω οσο πλησιαζουν οι μερες... Δεν μ'αρεσε η 3η σεζον, και δεν εχω μεγαλες ελπιδες για την 4η
mavroulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω δει όλη την 3η σεζόν!!
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δε ξερω για σας, αλλα εγω ξενερωνω οσο πλησιαζουν οι μερες... Δεν μ'αρεσε η 3η σεζον, και δεν εχω μεγαλες ελπιδες για την 4η Έλα μωρέ καλή είναι για να περνάει η ώρα. Αλλά μέχρι εκεί.
Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Έλα μωρέ καλή είναι για να περνάει η ώρα. Αλλά μέχρι εκεί. Ναι δεν αντιλεγω, θα κατσω να δω την 4η, αλλα δεν τρελαινομαι κ ολας, οπως με την 1η...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Aπο τα τρειλερ που ειδα καταλαβα οτι πλεον η σειρα εχει ξεφυγει εντελως απο αυτο που ηταν οταν ξεκινουσε. Θα συνεχισω να βλεπβ ΡΒ αλλά εχω ξενερωσει αρκετα πλεον.
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Aπο τα τρειλερ που ειδα καταλαβα οτι πλεον η σειρα εχει ξεφυγει εντελως απο αυτο που ηταν οταν ξεκινουσε. Θα συνεχισω να βλεπβ ΡΒ αλλά εχω ξενερωσει αρκετα πλεον. Ακριβως. Το ιδιο ακουω απο παραπολλους... :eek:
Ρηνιώ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως τη περιμένω πως και πως την 4 season! Αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές και να είναι πολύ καλύτερη της 3, η οποία έπαιξε λίγο με την γαιδουρινή υπομονή μας.. Καμία ιδέα για το πότε ξεκινάει το κατέβασμα? Ακουσα ότι ήδη εχουν αρχίσει να την βλέπουν και απελπίζομαι.. που να πάω?? για βοήθεια περιμένω από καλοθελητές προσωπικά μηνύματα, και γρήγορα!
KnightRider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Αφού ο τρίτος κύκλος δεν έχει τελειώσει ακόμα είναι μέχρι επεισόδιο 13 αλλά αυτό που λές για την 4η πως γίνεται να έχει βγει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα