Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά...

1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε 4η σαιζόν με 2ωρη πρεμιέρα! Άντε να δούμε τί θα δούμε...

Ανυπομονώ να δώ τί θα μας δείξουν πλέον...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σοβαρα μιλατε αδερφια?

δεν το ξερα οτι βγαινει σε λιγες μερες?ολεεεεεεεεεεεεεεε

δηλαδη τριτη ξημερωματα θα μπορουμε να το βρουμε για κατεβασμα?;)

Δημοσ.

Δε ξερω για σας, αλλα εγω ξενερωνω οσο πλησιαζουν οι μερες... Δεν μ'αρεσε η 3η σεζον, και δεν εχω μεγαλες ελπιδες για την 4η :-(:mad:

Δημοσ.
Δε ξερω για σας, αλλα εγω ξενερωνω οσο πλησιαζουν οι μερες... Δεν μ'αρεσε η 3η σεζον, και δεν εχω μεγαλες ελπιδες για την 4η :-(:mad:

Έλα μωρέ καλή είναι για να περνάει η ώρα. Αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.
Έλα μωρέ καλή είναι για να περνάει η ώρα. Αλλά μέχρι εκεί.

Ναι δεν αντιλεγω, θα κατσω να δω την 4η, αλλα δεν τρελαινομαι κ ολας, οπως με την 1η...

Δημοσ.

Aπο τα τρειλερ που ειδα καταλαβα οτι πλεον η σειρα εχει ξεφυγει εντελως απο αυτο που ηταν οταν ξεκινουσε. Θα συνεχισω να βλεπβ ΡΒ αλλά εχω ξενερωσει αρκετα πλεον.

Δημοσ.
Aπο τα τρειλερ που ειδα καταλαβα οτι πλεον η σειρα εχει ξεφυγει εντελως απο αυτο που ηταν οταν ξεκινουσε. Θα συνεχισω να βλεπβ ΡΒ αλλά εχω ξενερωσει αρκετα πλεον.

Ακριβως. Το ιδιο ακουω απο παραπολλους... :eek::eek:

Δημοσ.

Εγώ πάντως τη περιμένω πως και πως την 4 season! Αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές και να είναι πολύ καλύτερη της 3, η οποία έπαιξε λίγο με την γαιδουρινή υπομονή μας.. Καμία ιδέα για το πότε ξεκινάει το κατέβασμα? Ακουσα ότι ήδη εχουν αρχίσει να την βλέπουν και απελπίζομαι.. που να πάω??

για βοήθεια περιμένω από καλοθελητές προσωπικά μηνύματα, και γρήγορα!

Δημοσ.

Αφού ο τρίτος κύκλος δεν έχει τελειώσει ακόμα είναι μέχρι επεισόδιο 13 αλλά αυτό που λές για την 4η πως γίνεται να έχει βγει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...