Harkon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 καλησπέρα σας έχω ένα πρόγραμμα σε VB6 στο οποίο μετά από αίτηση του χρήστη, θα κάνω ένα select σε μια βάση δεδομένων (sql server). Τις επιστρεφόμενες εγγραφές θέλω να τις στείλω σε μια απομακρυσμένη βάση. Για να το κάνω αυτό πρέπει να καλέσω μια ASP σελίδα και να της στείλω τα δεδομένα σε XML format. Επειδή από web progr είμαι λίγο άσχετος, η κλήση που θα κάνω θα είναι της μορφής: http://.../.../getMyData.asp? & xmldata το παραπάνω είναι σωστό; η μεταβλητή xmldata θα πρέπει να είναι τύπου String όταν θα φύγει από μένα; μου είπαν πως έχει ένα όριο μήκους. τότε θα έχω πρόβλημα σωστά; τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω; δοκίμασα το παρακάτω. είναι οκ ή υπάρχει άλλος τρόπος; dim rs as new adodb.recordset rs.cursorlocation = aduseclient dim sql as string sql = "SELECT * FROM myTable" rs.Open sql, cn, adOpenKeyset, adLockOptimistic, adCmdText if rs.recordcount > 0 then Dim myStream as new Adodb.Stream dim xmldata as string rs.save myStream, 1'adPersistXML xmldata = myStream.ReadText(-1) '-1=adReadAll end if κτλ κτλ οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή, γνώμη θα εκτιμηθεί ευχαριστώ
StavrosD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 O τρόπος που προτείνεις έχει τον περιορισμό ότι το URL μπορεί να έχει μέγεθος έως και 2.083 χαρακτήρες. Αν νομίζεις ότι δεν θα τους υπερβείς ποτέ, μην περάσεις το XML όπως το έχεις στο querystring στην διεύθυνση, αλλά πρώτα με την εντολή URLEncode μετάτρεψέ το σε συμβατή μορφή.
Harkon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. είναι πολύ πιθανό να το ξεπεράσω. προτείνεις να κάνω ελέγχους για το μήκος και να το σπάσω σε επιμέρους batch εγγραφών; γνωρίζεις κάποιον άλλον καλύτερο και πιο σωστό τρόπο;
ntaryl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Πολυ σωστα χρησιμοποιησε την split και θα εισαι αρχοντας απο Sql -asp δεν κατεχω συγνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.