iwannam Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 εγω σκεφτομαι να κανω στην ωμοπλατη ή το ζωδιο μου ή το αρχικο γραμμα του ονοματος μου καλλιγραφικο. επισης ωραιο θα ναι κ ενα μικρο δελφινι. στη σκεψη βεβαια θα μεινω, ειναι μεγαλη αποφαση.... κ βεβαια το σχεδιακη που θα διαλεξεις να σε αντιπροσωπευει κ να σου ταιριαζει. αν κρινω απο το νικ σου εισαι 18..? σκεψου το καλα παντως, εισαι μικρη.
soturin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 αν είναι ουδέτερο ψιλο-abstract οκ δν θα το μετανοιώσεις και πολύ μην πας όμως και βάλεις κανένα "Βαγγελή σε θέλω" έμπνευση λόγω slipknot: κάνε το ιδεόγραμμά του θανάτου και σ όποιον σε ρωτάει να του λες ότι σημαίνει αγάπη
bolec Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 nickname: Dora 18, σερβιτόρα και θες να κάνεις και tattoo Πρέπει απαραιτήτως να ποστάρεις εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156895
Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Βασικά έχεις αρχίσει ανάποδα. Όταν είναι να κάνεις Tattoo, θέλεις να κάνεις κάτι επειδή σε εκφράζει και στη συνέχεια ψάχνεις ποιος θα σου το κάνει. Η γνώμη μου είναι να μη κάνεις, μιας και είναι πολύ της μόδας πλέον και δεν έχει να δείξει κάτι διαφορετικό που στη τελική αυτό είναι το Tattoo... Ειδικά οι γυναίκες έχουν συνήθως στον αστράγαλο, ή στο σβέρκο ή στο κώλο. Θέλει πολύ σκέψη, γιατί αν το μετανιώσεις θα είναι ζόρικο. Επίσης στους άντρες είναι κλασικό πλέον κάποιο ιαπωνέζικο-κινέζικο γράμμα και φυσικά ξυρισμένο σώμα... Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι το Tattoo, το έχουν όλοι και πλέον δεν έχει να πει κάτι. Κατά τη δική μου γνώμη πάντα. Φιλικά.
papahlamidas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είναι συνδυασμός των αστρολογικών συμβόλων του Δία και του Κρόνου.Πατέντα των Sopor Aeternus. Αστρολογικά???? Μη μου πεις ότι κάθε πρωί βλέπεις Λίτσα Πατέρα... και παίρνεις και τον αστρολόγο.... LOL.... Με ένα πρόχειρο Googlarisma μπορώ να πω What the .... Lucifer!!! Dora κάνε ένα Tattoo χένα να σου περάσει ...
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 web browser δηλαδή? web browser,internet,μπορεί να έχουν internet αλλά να μην ξέρουν να το χρησιμοποιούν...οτιδήποτε! έμπνευση λόγω slipknot: κάνε το ιδεόγραμμά του θανάτου και σ όποιον σε ρωτάει να του λες ότι σημαίνει αγάπη
papahlamidas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 always good to learn new wicked stuff επίσης αν είσαι naruto-geek κάνε το avatar του papahlamida στο μέτωπο, αλα gaara just kiddin' αλλά ωραίο σχέδιο είναι The tattoo on Gaara's forehead means love, which combined with his name means, "I Love Death". Κάτι που ο Soturin είδη ξέρει ....
soturin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 κάτσε, δεν το ξέρω αυτό... στο story θυμάμαι πως απλά η μάνα του του έκανε αυτό το τατουάζ (δεν θυμάμαι αναφορά για θάνατο κτλ) gaara τι σημαίνει δηλαδή?
papahlamidas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είμαστε Offtopic αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι... Link1 -- εκεί που λέει Personality Link2 -- εδώ λέει το πως το απέκτησε... Link3 -- διάβασε κάτω κάτω το Trivia
None23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Η πιθανότητα να κάνεις κινέζικο τατουάζ και να σου βγει ελλατωματικό παίζει???? αν θες να γράψεις μια λέξη κάνε κάτι δικό σου να έχει και νόημα....κινέζικη αγάπη=αγάπη με ημερομηνία λήξης....αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι ΠΟΛΥ κοινότυπο και ανούσιο....ακόμα και μια χαριτωμένη νεραϊδα θα ήταν πολύ πιο όμορφο.
soturin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Είμαστε Offtopic αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι...Link1 -- εκεί που λέει Personality Link2 -- εδώ λέει το πως το απέκτησε... Link3 -- διάβασε κάτω κάτω το Trivia thanks man, όσο για το offtopic έχω την εντύπωση πως έχει ξεφύγει προ πολλού
dora18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 σκεφτομαι να γραψω με πολθ μικρα γραματα το enjoy the silence ειναι μοτο μου κ αγαπημενο τραγουδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.