dora18 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλησπερα, ειμαι καινουρια στο site .Θελω να μου δωσετε ιδεες για ενα τατοθαζ που σκεφτομαι να κανω.Λοιπον, καταρχην θελω να το κανω στον σβερκο χαμηλα και σκεφτομαι για γραμματα η για καποιο μικρο σχεδιο. αλλα δεν εχο αποφασισει ακομα τι. εχο μπει σε πολλεσ σελιδεσ στο ιντερνετ αλλα δεν εχο βρει κατι. ακουω ιδεεσ!!!
soturin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 από τη στιγμή που μπήκες και ρώτησες στο site είσαι υποχρεωμένη να κάνεις αυτό:
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κι αυτό: Το αριστερά.Πλάκα πλάκα το avatar του luci καλή ιδέα για tattoo.
dora18 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 από τη στιγμή που μπήκες και ρώτησες στο site είσαι υποχρεωμένη να κάνεις αυτό: και τι σημαινει αυτο???
soturin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 και τι σημαινει αυτο??? να πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς αλλά είναι το avatar του moderator, καλή ευκαιρία να ξηγηθεί (αν δεν το χει κάνει ήδη και δεν το πρόσεξα) πάντως δεν θα πόνταρα σε σύμβολο ζωής και ευημερίας
papahlamidas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κάνε το avatar μου! Σημαίνει αγάπη στα ιαπωνικά.
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Είναι συνδυασμός των αστρολογικών συμβόλων του Δία και του Κρόνου. Πατέντα των Sopor Aeternus.
soturin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 always good to learn new wicked stuff επίσης αν είσαι naruto-geek κάνε το avatar του papahlamida στο μέτωπο, αλα gaara just kiddin' αλλά ωραίο σχέδιο είναι
soturin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 αυτή την πόζα παίρνω όποτε κλειδώνει topic...
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κάνε το avatar μου!Σημαίνει αγάπη στα ιαπωνικά. Τίποτα προσωπικό,αλλά πάντα είχα την απορία πως κάποιος είναι σίγουρος για το τι σημαίνει κάτι στα ιαπωνικά.Πώς ξέρεις πχ ότι δε σημαίνει αγάπη και σημαίνει θάνατος πχ?
soturin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 γιατί είναι πολύ απλό να το τσεκάρεις http://ja.wikipedia.org/wiki/%E6%84%9B άλλαξε μια γλώσσα στο άρθρο βέβαια είμαι σίγουρος ότι πλάκα κάνεις, αλλά για να ξεφύγει κι άλλο το topic, θάνατος διαβάζεται shi (και στη κίνα και στη κορέα), ομόφωνο του 4 γ'αυτό και υπάρχει προκατάληψη ενάντια του 4, όπως είναι το 13 από δω μερια :devil:
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Όχι δεν κάνω πλάκα,το λέω κυρίως γι' αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να το ψάξουν αν όντως είναι σωστό.Το παράδειγμα είναι τυχαίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.