Προς το περιεχόμενο

καταντια του πρωτου θεματος

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το θεωρω βλακοδεστατοΚαλα πλεον η καταντια των ελληνικων φυλλαδων δεν περιγραφεται,διαβαζα το περιοδικο ολα του προχθεσινου πρωτου θεματος και βλεπω ενα αρθρο για τα χχχ βιντεακια απο κινητα που εχουν γινει μοδα ιδιαιτερα στους πιτσιρικαδες

1)ουτε λιγο ουτε πολυ τα εξυμνουσε και τα παρουσιαζε με ενα θετικο τροπο χωρις να σκεφτεται οτι ενα περιοδικο κυριακατικης εφημεριδας μπορει να το διαβαζουν και ανηλικοι οπου θα πιθηκισουν και θα αρχισουν και αυτοι να τραβανε βιντεο.

Πουθενα δεν ανεφερε οτι τα προσωπα που συμμετεχουν(μιλω για τα κοριτσια παντα) στιγματιζονται ιδιαιτερα σε μικρες κοινωνιες .Δυστιχως στο ελλαδισταν οι αντρες που συμμετεχουν σε αυτα θα ειναι παντα οι μαγκες ενω οι κοπελες παντα θα χαρακτηριζονται απο την πλειοψηφια(να μην πω την συντριπτικη) ως...τανες.

Πουθενα δεν ανεφερε το αρθρο οτι για μια στιγμη χαβαλε η αδυναμιας καποια ανηλικα ακομα κοριτσια θα γινουν περιγελος...αντι για αυτο τα εκθειαζε ο δημοσιοκαφρος.

Δεν θα ειχα προβλημα αν το αρθρο απευθυνονταν σε ενηλικες,αλλα να γραφει τετοια πραγματα στην μεγαλυτερη εφημεριδα στο περιοδικο με το προγραμμα της τηλεορασης και επικινδυνο για τα παιδια...

2)παρεθεσε την ακριβη ιστοσελιδα!!!! με βιντεο απο ελληνιδα κοπελα(το πολυ 18) που συμμετεχει σε χχχ βιντεακι ,ενω εβαλε και φωτο της με αλλοιωμενα χαρακτηριστικα!!!

Την συγκεκριμενη κοπελα(ισως και ανηλικη) την ειρωνευοταν και την κοροιδευε στο αρθρο,ενω την καταδικασε με μαθηματικη ακριβεια αφου ακομη και αν δεν το ειχαν δει το βιντεο το συγγενικο η φιλικο της περιβαλλον τωρα σιγουρα καποιος γνωστος θα το δει...τα προσωπικα δεδομενα πηγαν περιπατο για ενα κοριτσι 18 χρονων

3)Δεν ειμαι συντηρητικος η ψευτοπουριτανος αλλα πρεπει να προστατευουμε τα παιδια απο επικινδυνες μοδες αλλα και τα προσωπικα δεδομενα καποιων που για διαφορους λογους συμμετειχαν στα βιντεο(ιδιαιτερα των κοριτσιων)

Να γραφονται τετοιες αηδιες στην μεγαλυτερη εφημεριδα δεν το περιμενα ....και καλα τον ζαχοπουλο ας τον κραξουν αλλα και τα ανηλικα κοριτσια βρε θεμη?

ειναι κατι σαν την εσπρεσσο το πρωτο θεμα..

λαιφ σταιλ εφημεριδα..

καμια σοβαροτητα..

γραφει και ο χατζηστεφανου?

αυτος ο σιχαμερος που ελεγε σε εκπομπη του αναστασιαδη που μαμουσε εναν παντρεμενο και αυτος μιλουσε στην γυναικα του στο κινητο..

ποια σοβαροτητα..

αηδια...απλα..οπως πολλα σε αυτη την χωρα..

Δημοσ.

Αφήστε ρε τις Ελληνίδες να εκδηλωθούν, να απελευθερωθούν σεξουαλικά γιατί με τόσο πουριτανισμό ο Έλληνας δε γ@μ@ει. Κι επειδή δε γ@μ@ει γίνονται όλες αυτές οι αηδίες, τα μπουζούκια, οι παραλιακές, όλο το μαύρο χάλι.

Εγώ πάνε 10 χρόνια που τέλειωσα το σχολείο και δε θυμάμαι ωραία συμμαθήτρια ρε. Καημό το έχω. Είχαμε πήξει στα γυαλιά, στα σπυριά, στο λίπος και στην τρίχα. ΕΛΕΟΣ. Για δες τες τώρα....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αφήστε ρε τις Ελληνίδες να εκδηλωθούν, να απελευθερωθούν σεξουαλικά γιατί με τόσο πουριτανισμό ο Έλληνας δε γ@μ@ει. Κι επειδή δε γ@μ@ει γίνονται όλες αυτές οι αηδίες, τα μπουζούκια, οι παραλιακές, όλο το μαύρο χάλι.

Εγώ πάνε 10 χρόνια που τέλειωσα το σχολείο και δε θυμάμαι ωραία συμμαθήτρια ρε. Καημό το έχω. Είχαμε πήξει στα γυαλιά, στα σπυριά, στο λίπος και στην τρίχα. ΕΛΕΟΣ. Για δες τες τώρα....

Σωστός!!!!

Δημοσ.

καλό είναι καθεμία να ασχολείται με τα προσωπικά της δεδομένα στα σοβαρά, πριν αρχίσει να γυρίζει πορνοταινίες με παρτούζες. Κατά τ' άλλα έχω σταματήσει να αγοράζω το πρώτο θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...