Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 το θεωρω βλακοδεστατοΚαλα πλεον η καταντια των ελληνικων φυλλαδων δεν περιγραφεται,διαβαζα το περιοδικο ολα του προχθεσινου πρωτου θεματος και βλεπω ενα αρθρο για τα χχχ βιντεακια απο κινητα που εχουν γινει μοδα ιδιαιτερα στους πιτσιρικαδες 1)ουτε λιγο ουτε πολυ τα εξυμνουσε και τα παρουσιαζε με ενα θετικο τροπο χωρις να σκεφτεται οτι ενα περιοδικο κυριακατικης εφημεριδας μπορει να το διαβαζουν και ανηλικοι οπου θα πιθηκισουν και θα αρχισουν και αυτοι να τραβανε βιντεο. Πουθενα δεν ανεφερε οτι τα προσωπα που συμμετεχουν(μιλω για τα κοριτσια παντα) στιγματιζονται ιδιαιτερα σε μικρες κοινωνιες .Δυστιχως στο ελλαδισταν οι αντρες που συμμετεχουν σε αυτα θα ειναι παντα οι μαγκες ενω οι κοπελες παντα θα χαρακτηριζονται απο την πλειοψηφια(να μην πω την συντριπτικη) ως...τανες. Πουθενα δεν ανεφερε το αρθρο οτι για μια στιγμη χαβαλε η αδυναμιας καποια ανηλικα ακομα κοριτσια θα γινουν περιγελος...αντι για αυτο τα εκθειαζε ο δημοσιοκαφρος. Δεν θα ειχα προβλημα αν το αρθρο απευθυνονταν σε ενηλικες,αλλα να γραφει τετοια πραγματα στην μεγαλυτερη εφημεριδα στο περιοδικο με το προγραμμα της τηλεορασης και επικινδυνο για τα παιδια... 2)παρεθεσε την ακριβη ιστοσελιδα!!!! με βιντεο απο ελληνιδα κοπελα(το πολυ 18) που συμμετεχει σε χχχ βιντεακι ,ενω εβαλε και φωτο της με αλλοιωμενα χαρακτηριστικα!!! Την συγκεκριμενη κοπελα(ισως και ανηλικη) την ειρωνευοταν και την κοροιδευε στο αρθρο,ενω την καταδικασε με μαθηματικη ακριβεια αφου ακομη και αν δεν το ειχαν δει το βιντεο το συγγενικο η φιλικο της περιβαλλον τωρα σιγουρα καποιος γνωστος θα το δει...τα προσωπικα δεδομενα πηγαν περιπατο για ενα κοριτσι 18 χρονων 3)Δεν ειμαι συντηρητικος η ψευτοπουριτανος αλλα πρεπει να προστατευουμε τα παιδια απο επικινδυνες μοδες αλλα και τα προσωπικα δεδομενα καποιων που για διαφορους λογους συμμετειχαν στα βιντεο(ιδιαιτερα των κοριτσιων) Να γραφονται τετοιες αηδιες στην μεγαλυτερη εφημεριδα δεν το περιμενα ....και καλα τον ζαχοπουλο ας τον κραξουν αλλα και τα ανηλικα κοριτσια βρε θεμη?
sam sam Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 το μεγαλυτερο φταιξινο δεν το εχει η εφημεριδα αλλα εσυ που αγοραζεις και συντηρης τα παπαγαλακια με τις σαχλαμαρες του γραφουν - η λενε στη τηλεοραση... και δεν εξαιρω κανενα μεσω... οσες φορες εχω διαβασει ή δει στην τηλεοραση καποια ειδηση τρελενομαι κανονικα με αυτα που ακουω η διαβαζω.... ειναι πολυ δυσκολο να μου λενε μονο την ειδηση χωρις σχολια και τα λοιπα; θελω να πιστευω οτι εχω φτασει σε μια ηλικια με αρκετη κριτικη ικανοτητα... οποτε καταληγο στο συμπερασμα οτι δεν φτεει ο δημοσιογραφος ( δεν φταιει σε τετοιο βαθμο ) οσο εσυ που τους συντηρης... του δινεις δυναμη αγοραζοντας τους και τα λοιπα... χωρις παρεξηγηση εγω στην θεση σου δεν θα εκανα θεμα ( ή καλυτερα δεν θα εκανα μονο θεμα στο insomnia ) αλλα θα εστελνα ενα mail στο αρμοδιο οργανο ( νομιζω εσρ το λενε,δεν ξερω... ) ειναι η καλυτερη κινηση...
FilipposMD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Αφού το Πρώτο Θέμα έκανε ρεκόρ πωλήσεων όταν έβαλε τις φωτογραφίες του Ζαχόπουλο, είναι προφανές ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Οι εκατοντάδες χιλιάδες που πληρώνουν για να το αγοράσουν φταίνε.
livewire Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καμιά φορά χρειάζεται και η δημόσια διαπόμπευση παύλα σάτιρα. Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο τεύχος, πρόκειται να το κάνω σύντομα όμως, αλλά αυτό νομίζω πως είναι το στυλ του συγκεκριμένου ενθέτου. Ανάλαφρο και πολιτικά ανορθόδοξο.
21century Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Για αυτό υπάρχει το Ιντερνετ που ολοι οι μεγαοεκδότες το φοβούνται και δεν δεσμεύονται να το παρακολουθήσουν γιατί θα χάσουν την κουταλαλ με τα ζουμιά, απλό ειναι..
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Τι να προστατεύσουμε τα παιδιά,αφού τα ίδια συμμετέχουν σε τέτοιου είδους βίντεο από μόνα τους.Άμα είναι να μην το έπρατταν εξ' αρχής.
kage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 ειναι να μην σου τυχει αν σου τυχει...δεν σβηνεται ποτε απο το ινετ εικονες ή βιντεκια...
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 2)παρεθεσε την ακριβη ιστοσελιδα!!!! με βιντεο απο ελληνιδα κοπελα(το πολυ 18) που συμμετεχει σε χχχ βιντεακι ,ενω εβαλε και φωτο της με αλλοιωμενα χαρακτηριστικα!!! Κάνεις που κάνεις τον κόπο να γράψεις όλο αυτό ... δεν δίνεις και link !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 internet is for pr0n...
papahlamidas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 internet is for pr0n... Ο ναι.... +1000000 Ο αδερφός μου όταν ήταν ετών 9 και έχοντας αγοράσει μόνος του με το χαρτζιλίκι του κινητό είχε κάνει συλλογή από τα εν λόγω βίντεο... Σιγά μην περιμένανε την εφημερίδα να τα διαβάσουν.... Πάντως όντως κάτι τέτοιοι δημοσιογράφοι έχουν κενό αέρος για μυαλό.... εάν είχε μια κόρη ίσως να μην τα έγραφε αυτά... πόσο μάλλον εάν ανακάλυπτε την κόρη του μέσα σε κάποιο από αυτά τα βίντεο....
livewire Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ...άσε που θα είναι μάλλον αδερφή για να γράφει τέτοια πρά'ματα. και αντίχριστος, επίσης.
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ο ναι.... +1000000Ο αδερφός μου όταν ήταν ετών 9 και έχοντας αγοράσει μόνος του με το χαρτζιλίκι του κινητό είχε κάνει συλλογή από τα εν λόγω βίντεο... Σιγά μην περιμένανε την εφημερίδα να τα διαβάσουν.... Πάντως όντως κάτι τέτοιοι δημοσιογράφοι έχουν κενό αέρος για μυαλό.... εάν είχε μια κόρη ίσως να μην τα έγραφε αυτά... πόσο μάλλον εάν ανακάλυπτε την κόρη του μέσα σε κάποιο από αυτά τα βίντεο.... Υπήρχαν τότε κινητά που παίζανε video?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ...άσε που θα είναι μάλλον αδερφή για να γράφει τέτοια πρά'ματα. και αντίχριστος, επίσης. καλά είσαι
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 1)καλα αν παιδια 9 ετων εχουν τετοια βιντεο αστα να πανε... 2)αντιχρηστος και αδελφη δεν με νοιαζει αν ειναι...αλλα αλητης και ρουφιανος ειναι (οπως λεει και το γνωστο συνθημα),οπως και οι περισσοτεροι δημοσιοκαφροι αλλωστε 3)την ακριβη ιστοσελιδα δεν την δινω...ειναι πολυ απλο να βρεις παρομοια βιντεακια σε σαιτ του τυπου youtube για ενηλικες 4)οτι συμμετεχουν με την θεληση τους δεν σημαινει οτι θελουν να τις βλεπουν και εκατομμυρια αλλα ετσι και ξεφυγει το βιντεο... παει δεν εχει γυρισμο ,ισως δεν πρεπει να ειναι τοσο ευκολοπιστες 5)ως υπευθυνος ενηλικας που ειμαι θα σας ενημερωσω οταν καποτε αποφασισω να ανεβασω τα δικα μου σπιτικα βιντεο(μονο αυτα που δεν φαινονται προσωπα και με την συμφωνη γνωμη του ετερου ημισυ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.