Προς το περιεχόμενο

Ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης απο το amazon για ελλαδα;

SavvasE*******

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το 'πιασα το over 9000. Είναι κάτι σαν το ελληνικό "όχι άλλο κάρβουνο"; Εκείνο πάντως έχει πλάκα.

Δημοσ.
Ωραια,τωρα αφτο το over nine thousand γιατι ειναι spoler και το iNTERNET mEME ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Γι'αυτό το έκανα link φιλαράκι... Αναφέρσου στο προηγούμενο post πάλι.

Δημοσ.
Δεν το 'πιασα το over 9000. Είναι κάτι σαν το ελληνικό "όχι άλλο κάρβουνο"; Εκείνο πάντως έχει πλάκα.

Είναι η ατάκα του vegeta σε αυτό το βιντεάκι που postαρε και κάποιος παραπάνω.Έχει γίνει cult πλέον και ο τούφας τη χρησιμοποίησε για να απαντήσει στην ερώτηση του topic starter για τα έξοδα αποστολής.Λίγοι όμως είναι οι εκλεκτοί. :P

Δημοσ.

Εχει πλακα παντως.Τωρα πεστε μου,το amazon λεει

οτι τα εξοδα αποστολης για το patapon ειναι 3.48 δολαρια.Για τι

ελλαδα η την αμερικη(com)

Δημοσ.
Εχει πλακα παντως.Τωρα πεστε μου,το amazon λεει

οτι τα εξοδα αποστολης για το patapon ειναι 3.48 δολαρια.Για τι

ελλαδα η την αμερικη(com)

Μπορείς όπως είπα να πας στο checkout,αφού επιλέξεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν,να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου(αληθινά θα δώσεις) και να δεις τα έξοδα αποστολής.Μην ανησυχείς,για να προχωρήσει μια παραγγελία πρέπει να την επιβεβαιώσεις οπότε δεν παίζει να κάνεις "κατά λάθος παραγγελία",συμπλήρωσε άφοβα τα στοιχεία σου.

Δημοσ.
Ενταξεςι,ομως,ποσο γρηγορα θα φτασουν,αν παραγειλλω απο την δευτερα θα εχουν φτασει 31 αυγουστου ;

Όταν κάνεις την παραγγελία,στο γράφει κάπου Delivery Estimate και την ημερομηνία που υπολογίζεται ότι θα φτάσουν αυτά που έχεις παραγγήλει.Εμένα πχ μου λέει 8 Σεπτεμβρίου,αλλά μου είπανε γνωστοί που έχουν παραγγείλει πως παίρνει συνήθως 2 εβδομάδες.Τώρα δεν είμαι αν ισχύει για όλα τα προϊόντα,ίσως κάποιος που γνωρίζει καλύτερα να μπορούσε να μας διαφωτίσει.

Δημοσ.

Α,επίσης απ' το αμερικάνικο amazon παίζει κάτι με τελωνείο απ' όσο γνωρίζω,όχι για όλες τις παραγγελίες βέβαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...