Προς το περιεχόμενο

Ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης απο το amazon για ελλαδα;

SavvasE*******

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ποιο amazon; Άλλο έχει το .com, άλλο το .co.uk, άλλο το γαλλικό, γερμανικό κτλ. Επίσης, εξαρτάται τι παραγγέλνεις. Αν μπεις στο αντίστοιχο site, τα γράφει κάπου αναλυτικά.

Δημοσ.

Εννουσα οτι το φοβαμαι με την εννοια μια ερχονται,μια οχι τα πραγματα,μπορω να τους εμπιστευτο;Οσο για το amazon το com

Δημοσ.
Εννουσα οτι το φοβαμαι με την εννοια μια ερχονται,μια οχι τα πραγματα,μπορω να τους εμπιστευτο;Οσο για το amazon το com

Μια ερχονται μια οχι ειναι καλα....

Μια ερχονται τρεις οχι εκαι να φοβασαι...

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θα παραγγείλεις.Πρόσφατα πήρα 3 βιβλία και τα έξοδα ήταν περίπου 16 δολάρια.Για να δεις πόσο ακριβώς είναι τα έξοδα,μπορείς είτε να τα υπολογίσεις μόνος σου(τα έχει στο amazon) είτε να προχωρήσεις στο checkout όπου τα γράφει αναλυτικά.

it's over nine thousaaaaaaaaand

Δημοσ.

Το κατάλαβα.Πλάκα κάνω...

Για την ακρίβεια και εγώ περιμένω κάτι cd που έχουν αργήσει.

Αλλά γενικά έχω παραγγείλει 42 cd απο τα οποία μόνο το ένα δεν είδα ποτέ μου.

Το amazon είναι πολύ κωλοπιασάρικο*...

*

Ας μου επιτραπεί η έκφραση,

γαμώ το φελέκι μου, γαμώ...

Δημοσ.

Τωρα,1ον τι ειναι αυτο το it's over nine thousand;και δευτερον θελω να παραγειλω κατι keyblades,gadgets,αλλα λενε οτι gadgets εκτος αγγλιας δεν πανε!Αλιθεια ή οχι;Και τι εχει το amazon sellers και το λες ετσι;

Δημοσ.
Τωρα,1ον τι ειναι αυτο το it's over nine thousand;

Internet meme. Μη δίνεις σημασία. Απλά γελάω όταν το βλέπω και είχα καιρό να το δώ.

Δημοσ.

Ok,θα παρω στον αδελφο μου απο το amazon Patapon(19.99)+4 εξοδα αποστολης(=24)+5 να του βαλουν περιτυλιγμα.Δε μου λετε,τα εξοδα αποστολης πως τα πληρωνουμε,δινουμε στο χερι του οδηγου τα λεφτα,η χρεωνετε η καρτα;:mrgreen::eek::rolleyes:

Δημοσ.
[...]τα εξοδα αποστολης πως τα πληρωνουμε,δινουμε στο χερι του οδηγου τα λεφτα,η χρεωνετε η καρτα;:mrgreen::eek::rolleyes:

Με τον ίδιο τρόπο που πληρώνεις το προϊόν, με την κάρτα. Δεν κάνεις κάτι παραπάνω εσύ.

Δε στα φέρνει κάποιος οδηγός που συνεργάζεται με το Amazon :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...