SavvasE******* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Επειδει το play.com το φοβαμαι,ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης αποτ το amazon,μενιδι μενω!
FilipposMD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Από ποιο amazon; Άλλο έχει το .com, άλλο το .co.uk, άλλο το γαλλικό, γερμανικό κτλ. Επίσης, εξαρτάται τι παραγγέλνεις. Αν μπεις στο αντίστοιχο site, τα γράφει κάπου αναλυτικά.
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Επειδει το play.com το φοβαμαι[...] Τι σου κανε και το φοβάσαι; :>
dimitris74 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Τι σου κανε και το φοβάσαι; :> μπου στο σκοτάδι
SavvasE******* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εννουσα οτι το φοβαμαι με την εννοια μια ερχονται,μια οχι τα πραγματα,μπορω να τους εμπιστευτο;Οσο για το amazon το com
subdee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 over 9000 Χαχαχα είμαι μάλλον ο μόνος που το'πιασε. http://www.youtube.com/watch?v=vq5csKvXCT4
mazda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εννουσα οτι το φοβαμαι με την εννοια μια ερχονται,μια οχι τα πραγματα,μπορω να τους εμπιστευτο;Οσο για το amazon το com Μια ερχονται μια οχι ειναι καλα.... Μια ερχονται τρεις οχι εκαι να φοβασαι...
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εξαρτάται τι θα παραγγείλεις.Πρόσφατα πήρα 3 βιβλία και τα έξοδα ήταν περίπου 16 δολάρια.Για να δεις πόσο ακριβώς είναι τα έξοδα,μπορείς είτε να τα υπολογίσεις μόνος σου(τα έχει στο amazon) είτε να προχωρήσεις στο checkout όπου τα γράφει αναλυτικά. it's over nine thousaaaaaaaaand
Sellers Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εννουσα οτι το φοβαμαι με την εννοια μια ερχονται,μια οχι τα πραγματα,μπορω να τους εμπιστευτο;Οσο για το amazon το com Το κατάλαβα.Πλάκα κάνω... Για την ακρίβεια και εγώ περιμένω κάτι cd που έχουν αργήσει. Αλλά γενικά έχω παραγγείλει 42 cd απο τα οποία μόνο το ένα δεν είδα ποτέ μου. Το amazon είναι πολύ κωλοπιασάρικο*... * Ας μου επιτραπεί η έκφραση, γαμώ το φελέκι μου, γαμώ...
SavvasE******* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Τωρα,1ον τι ειναι αυτο το it's over nine thousand;και δευτερον θελω να παραγειλω κατι keyblades,gadgets,αλλα λενε οτι gadgets εκτος αγγλιας δεν πανε!Αλιθεια ή οχι;Και τι εχει το amazon sellers και το λες ετσι;
subdee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Τωρα,1ον τι ειναι αυτο το it's over nine thousand; Internet meme. Μη δίνεις σημασία. Απλά γελάω όταν το βλέπω και είχα καιρό να το δώ.
SavvasE******* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ok,θα παρω στον αδελφο μου απο το amazon Patapon(19.99)+4 εξοδα αποστολης(=24)+5 να του βαλουν περιτυλιγμα.Δε μου λετε,τα εξοδα αποστολης πως τα πληρωνουμε,δινουμε στο χερι του οδηγου τα λεφτα,η χρεωνετε η καρτα;
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 [...]τα εξοδα αποστολης πως τα πληρωνουμε,δινουμε στο χερι του οδηγου τα λεφτα,η χρεωνετε η καρτα; Με τον ίδιο τρόπο που πληρώνεις το προϊόν, με την κάρτα. Δεν κάνεις κάτι παραπάνω εσύ. Δε στα φέρνει κάποιος οδηγός που συνεργάζεται με το Amazon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.