Προς το περιεχόμενο

Μητρική για Socket 775 μέχρι 65Ε

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πραγματικα εχω βαρεθει τον καθε ασχετο που βγαινει και κατηγορει τα vista....οχι δεν ειμαι fanboy αλλα δεν μπορω να ακουω συνεχεια τα vista εκεινο και τα vista το αλλο....σε λιγο θα μας φταινε τα vista και που δεν πετυχε το φαγητο το μεσημερι,που εχω καιρο να βρω γκομενα,και τωρα τελευταια υποψιαζομαι πως ο λογος που δεν παιρνει τελευταια πρωταθλημα ο παναθηναικος εινα τα vista!!!επισης απο καποιες ερευνες που εκανα τα vista μαλλον ευθυνονται και για την αυξηση της θερμοκρασιας του πλανητη!ελεος ρε παιδια ελεος!!!!εγω ειδικα απο οταν εβαλλα sp1 δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβλημα και μπορω να πω οτι πιο πολυ μου κρασσαρανε τα xp παρα τα vista!αυτα απο μενα!!!ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

[offtopic]

[...]επισης απο καποιες ερευνες που εκανα τα vista μαλλον ευθυνονται και για την αυξηση της θερμοκρασιας του πλανητη![...]

Αυτό παίζει να ναι το μόνο που (θα μπορούσε να) ισχύει.

Λόγω μεγαλύτερων απαιτήσεων, πολλοί αναβαθμίσανε και οι νέοι τους υπολογιστές έχουν μεγαλύτερες ανάγκες σε κατανάλωση ενέργειας :P

[/offtopic]

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά είναι αποδεδειγμένο ότι ένας υπολογιστής με Vista καίει περισσότερα Watts από έναν με XP μιας και το Aero κάνει την κάρτα γραφικών να παίζει ακόμα και στα windows σε 3D Mode...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...