Προς το περιεχόμενο

Μητρική για Socket 775 μέχρι 65Ε

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω για έναν κολλητό καινούργιο PC...

Το Budget του είναι χαμηλό (600Ε +λειτουργικό) και κοιτάω να βάλω ότι καλύτερο μπορώ με αυτά τα λεφτά...

Μέχρι στιγμής έχω κατασταλάξει σε αυτήν ...

Ποιά η γνώμη σας?

Επεξεργαστή μάλλον θα βάλω τον Ε7200...

Και μνήμες G. Skill

Δημοσ.

Οι Asrock δεν έχουν καλό όνομα αν και δε ξέρω γιατί. Reviews που έχω κοιτάξει ειδικά την 4core1600 την έχουν αποθεώση για τα λεφτά της.

Βασικά δε θα κάνει overclock η τίποτα υποθέτω άρα ναι για τα λεφτά της δίνει πολύ καλά χαρακτηριστικά και συμφέρει.

Χτύπα την είναι η απόψή μου.

Πολλοί θα σου πούνε δεν αξίζει η Asrock αλλά δε δίνουν ένα επιχείριμα.

Εγώ δε πήρα Asrock πχ γιατί δεν την εμπιστεύομαι για Overclock πολύ απλά.

Οι μνημούλες είναι κορυφαίες χτύπα τες

Δημοσ.

Αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ απ' όλα είναι οι προκαταλήψεις των χρηστών!

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ανοησία!

Εγώ στο PC μου (6ετίας) έχω μια Albatron που δε τη ξέρει ούτε η μάνα της (είχε γίνει αλλαγή απο το Πλαίσιο επειδή είχε καεί η Gigabyte) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα!

Ok, εφόσον το παιδί δε πρόκειται να ασχοληθεί με o/c την παίρνουμε!

Ευχαριστώ φίλε μου!

Δημοσ.

Μάλλον είμαι offtopic αλλά αν θες δες την παρακάτω σύνθεση (590?) + κουτί (από 30?).

Επειδή είδα να λες για HD3870 και E7200.

post-16437-129062972167_thumb.jpg

Δημοσ.

Antonl σε ευχαριστώ για τη σύνθεση όμως δεν έλαβες κάτι υπόψην σου!

Σε αυτά τα 600Ε που λέω πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και Case και Λειτουργικό!

Δημοσ.

Αχμ, το case το έλαβα υπόψη απλά θεώρησα σχετικά μικρή ζημιά τα +20? που θα ξεφεύγαμε απ' το budget. Το λειτουργικό όμως μας βγάζει εντελώς εκτός σχεδίου.

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά εδώ. Το πολύ πολύ κόψε το floppy και το DVDRW και βάλε LITEON LH-20A1S-15C DVD-RW BLACK BULK (δε χρειάζεται κιόλλας το floppy). Αλλά θα χρειαστείς flashaki για bios update όποτε είναι.

post-1948-129062972169_thumb.jpg

Δημοσ.

Swatoner ευχαριστώ πολύ για την σύνθεση!

Αυτά που άλλαξα ήταν:

Έβγαλα Floppy

Έβαλα Ατι 3870 (17E πιό φθηνή)

Έβαλα 500GB WD αντί για Barracuda

Πήραme Windows XP τελικά διότι το budget ήταν πολύ σφιχτό για το παιδί και δεν μπορούσε να πάρει τα Vista (εάν ήταν να βάλουμε Vista θα παίρναμε τα 64-bit)...

Ευχαριστώ πολυ παιδιά!

Δημοσ.
Αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ απ' όλα είναι οι προκαταλήψεις των χρηστών!

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ανοησία!

Εγώ στο PC μου (6ετίας) έχω μια Albatron που δε τη ξέρει ούτε η μάνα της (είχε γίνει αλλαγή απο το Πλαίσιο επειδή είχε καεί η Gigabyte) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα!

Ok, εφόσον το παιδί δε πρόκειται να ασχοληθεί με o/c την παίρνουμε!

Ευχαριστώ φίλε μου!

Ακρίβως! και εγώ έχω μια ASrock αν και στην αρχή δέν τήν πήρα μέ κάλο μάτι αλλά κάνει εξαίρετικη δούλεια ουτέ έχω πρόβληματα:-D
Δημοσ.

Παλι καλα που πηρες τα ΧΡ και δεν πηρες τα Σ-Vista... ειναι απλα τρισαθλια.... Οσο για την μητρικη προσωπικη γνωμη μου ειναι οτι οι Asrock ειναι απλα τραγικες, χαθηκε ο κοσμος, με 55-75? επαιρνες:

Gigabyte P31-DS3L / P35-DS3L που ειναι τσαμπα. Δεν πιστευω οτι η ASROCKΡ43

λεει κατι παραπανω απο τα συγκεκριμενα. Oι ASrock εχουν απιστευτα μουφα ΒΙΟS με λιγες ρυθμισεις και πολυ φτωχο oc. Παντως ενα ειναι σιγουρο οι ASROCK μονο βραχοι δεν ειναι με λιγο oc με ενα Q6600 και θα δεις το 4-pin ATX να γινετε μαυρο και να λιωνει... αυτα

Δημοσ.

Εγώ πάντως μία Asrock 4Coredual-VSTA που έχω εδώ και ένα χρόνο γιά δοκιμαστήρι (αν δουλεύουν διάφορες κάρτες, μνήμες κλπ), την έχω ξεσκίσει στο βάλε βγάλε items, μπες αλλαξε βγες bios, και ποτέ δεν κλώτσησε... Οσες φορές γκρίνιαξε, η κάρτα υπό δοκιμή είχε όντως πρόβλημα... Αντίθετα, 2 Gigabyte που πέρασαν από τα χέρια μου (η μία εκτελούσε την ίδια δουλειά με την Asrock) τα έπαιξαν στο 15θήμερο επάνω... Οι Asrock δεν κάνουν για oc, αλλά αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν, το κάνουν as rock...lol

Δημοσ.
Oι ASrock εχουν απιστευτα μουφα ΒΙΟS με λιγες ρυθμισεις και πολυ φτωχο oc. Παντως ενα ειναι σιγουρο οι ASROCK μονο βραχοι δεν ειναι με λιγο oc με ενα Q6600 και θα δεις το 4-pin ATX να γινετε μαυρο και να λιωνει... αυτα

Φίλε μου πριν postάρεις διάβασε πρώτα όλες τις απαντήσεις...

Το παιδί δεν πρόκεται, όπως προανέφερα, να ασχοληθεί με O/C ούτε με τίποτα extreme!

Παιχνίδια θα παίζει, κανένα Word θα τρέχει και θα μπαίνει στο net...

Δημοσ.
Παλι καλα που πηρες τα ΧΡ και δεν πηρες τα Σ-Vista... ειναι απλα τρισαθλια.... Οσο για την μητρικη προσωπικη γνωμη μου ειναι οτι οι Asrock ειναι απλα τραγικες, χαθηκε ο κοσμος, με 55-75? επαιρνες:

Gigabyte P31-DS3L / P35-DS3L που ειναι τσαμπα. Δεν πιστευω οτι η ASROCKΡ43

λεει κατι παραπανω απο τα συγκεκριμενα. Oι ASrock εχουν απιστευτα μουφα ΒΙΟS με λιγες ρυθμισεις και πολυ φτωχο oc. Παντως ενα ειναι σιγουρο οι ASROCK μονο βραχοι δεν ειναι με λιγο oc με ενα Q6600 και θα δεις το 4-pin ATX να γινετε μαυρο και να λιωνει... αυτα

που το ειδες ρε man οτι τα vista ειναι τρισαθλια????:P!προτου πεις κατι βουτα τη γλωσσα σου στο μυαλο σου....εχω vista πολυ καιρο και ειδικα απο οταν βγηκε το sp1 απλα ειναι φοβερα....τωρα εσυ μαλλον καπου ακουσες να τα κατηγορουνε και το λες και εσυ ετσι για φιγουρα....:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...