GIORGARAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 3 χρόνια έχω otenet και μετά conn-x κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσουμε 2 ή 3 φορές διακοπή για κάποιες ώρες αλλά στην μία περίπτωση είχε γίνει σε όλα τα δίκτυα περίπου. Χίλιες φορές να πληρώνω κάτι παραπάνω και να έχω αυτό που πληρώνω (για μένα είναι το ιντερνετ και όχι πόση ταχύτητα έχω) και να σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Από ταχύτητες ενώ πληρώνω 24αρα συνδέομαι στα 10-12 και κατεβάζω 700 και άνω. φυσικά αναλόγως το site αλλά αν μιλάμε για rapidshare το πάει στα 1000 (άνω του ενός αρχείου). Δεν αλλάζω την γραμμή σε 8αρα γιατί αξιοποιώ το upload 80-120kb/sec. Για τηλεφωνικές κλήσεις η λύση είναι μία το πρόγραμμα της altec με περίπου 9 λεπτά την κλήση σε σταθερά στην Ελλαδα όσο και να μιλήσεις. Δεν συμφέρει να κάποιος κάνει κλήσεις πολύ μικρής διάρκειας σε κάθε άλλη περίπτωση σούπερ. Ξέχασα να πω ότι μιλάω για Αθήνα.
fdragon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 καλα θα ηταν να χαμηλωσει τις τιμες ο οτε γιατι απλα χανει πελάτες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάντως αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 3 χρόνια έχω otenet και μετά conn-x κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσουμε 2 ή 3 φορές διακοπή για κάποιες ώρες αλλά στην μία περίπτωση είχε γίνει σε όλα τα δίκτυα περίπου. Χίλιες φορές να πληρώνω κάτι παραπάνω και να έχω αυτό που πληρώνω (για μένα είναι το ιντερνετ και όχι πόση ταχύτητα έχω) και να σηκώνει κάποιος το τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Από ταχύτητες ενώ πληρώνω 24αρα συνδέομαι στα 10-12 και κατεβάζω 700 και άνω. φυσικά αναλόγως το site αλλά αν μιλάμε για rapidshare το πάει στα 1000 (άνω του ενός αρχείου). Δεν αλλάζω την γραμμή σε 8αρα γιατί αξιοποιώ το upload 80-120kb/sec. Για τηλεφωνικές κλήσεις η λύση είναι μία το πρόγραμμα της altec με περίπου 9 λεπτά την κλήση σε σταθερά στην Ελλαδα όσο και να μιλήσεις. Δεν συμφέρει να κάποιος κάνει κλήσεις πολύ μικρής διάρκειας σε κάθε άλλη περίπτωση σούπερ. Ξέχασα να πω ότι μιλάω για Αθήνα. Αυτο που λες ειναι απλα fail...(μιας που ετυχε να το παρει τωρα το ματι μου) Τσεκαρε απλα εδω το Telefonet+ http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=12 Τι λεει? 19,9?? Εως 24mbps? (εγω ειμαι 3km απο το DSLAM -πιανω 10mbps και κατεβαζω με 980) Απεριοριστα αστικα (ανεξαρτητως παροχου του αποδεκτη)? Απεριοριστα υπεραστικα (ανεκαρτητως παροχου του αποδεκτη)? Απεριοστιστα διεθνη σε 21 χωρες? Τα 3 παραπανω ισχυουν για τις ΔΥΟ γραμμες που σου προσφερονται σε αυτο το παγιο? Και Wireless modem/router της Thomson? Τωρα αν θεωρεις ανασταλτικο παραγοντα τα 18? τελος ενεργοποιησης και την υποχρεωση να μεινεις εναν χρονο στην υπηρεσια, τι να πω, πληρωνε το 65ρακι σου Απλα μη φτασουμε στο σημειο να λεμε οτι συμφερει η υπηρεσια αυτη του οτε, ημαρτον δηλαδη. Ενταξει μπορει να ειναι βελτιωμενη σε σχεση με τις κοροϊδίες του παρελθοντος, μπορει να μην επιτρεπουν στον ΟΤΕ να εχει σουπερ-ανταγωνιστικα πακετα, αλλα οχι οτι συμβερει το ''ανανεωμενο'' αυτο πακετο...!! Οσο για τα 'προβληματα' που λετε με τους εναλλακτικους, εγω τη πρωτη βδομαδα της συνδεσης δεν ειχα τηλεφωνο, και αυτο λογω λαθος συννενοησης της Vivodi με τον ΟΤΕ (δε παρεδωσε τη γραμμη ψηφιακα οπως απαιτειται), αλλα στους 8 μηνες που ειμαι στο προγραμμα αυτο, δεν εχει υπαρξει ΕΝΑ δευτερολεπτο στο οποιο να μην ειχα τηλεφωνο. Επισης μπορει να εχω μια φορα τη βδομαδα καποια στιγμιαια αποσυνδεση απο το ιντερνετ, αλλα αυτο οφειλετε στην οριακη ρυθμιση του μοντεμ. Αν ρυθμιστει πιο κατω (9mbps, κατεβαζω με 880) δε εχει απολυτως κανενα προβλημα, αλλα αυτο ειναι δικια μου επιλογη.
saripan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 μη μιλατε καθολου.πριν απο 7 μηνες ητθε το ιντερνετ στο χωριο μου.ξεπαραδιαστηκα με τις καρτες.φυσικα εβαλα οτε γιατι δεν μπορω να βαλω κατι αλλο
Yperaspisths Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αυτο που κανει ακριβο το πακετο του Οτε ειναι το παγιο. Αν καταργηθει αυτο θα ειναι φθηνο το πακετο,αλλα δυστυχως δεν προκειται να καταργηθει,γιατι πρεπει να πληρωνουμε την ΕΡΤ για να βγαζει τις χαζες εκπομπες Απεριοριστες αστικες και υπεραστικες κλησεις και adsl internet 1mbps= 32 euro το μηνα Αν δεν ειχε το παγιο μια χαρα τιμη θα ηταν
furious99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αυτο που κανει ακριβο το πακετο του Οτε ειναι το παγιο. Αν καταργηθει αυτο θα ειναι φθηνο το πακετο,αλλα δυστυχως δεν προκειται να καταργηθει,γιατι πρεπει να πληρωνουμε την ΕΡΤ για να βγαζει τις χαζες εκπομπες Την ΕΡΤ την πληρώνεις μαζί με τη ΔΕΗ, μη μπερδεύεις τα πάγια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 rofl, failed
Yperaspisths Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Την ΕΡΤ την πληρώνεις μαζί με τη ΔΕΗ, μη μπερδεύεις τα πάγια... Και τοτε το παγιο του πΟΤΕ γιατι ειναι?
kakouna Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Νομιζει καποιος οτι οι αλλες εταιριες δεν εχουν παγιο? Λογω του οτι δεν φαινεται στο λογαριασμο? Φυσικα και εχουν αλλα ειναι ενσωματωμενο. Τον οτε δεν τον αφηνει η εεττ να παιξει με τον τροπο αυτο διοτι δε θα υπηρχε κινητρο να φυγει καποιος απο τον οτε. Με τη λογικη αυτη ευνοιει το σπασιμο της πιτας αρα και τον ανταγωνισμο. Επρεπε κατα τη γνωμη μου ομως να υπαρχει μια περιοδος π.χ. μεχρι το 2012 που η εεττ θα ειχε τον οτε μαντρωμενο δινοντας στους αλλους τη δυνατοτητα να κανουν τις κινησεις τους. Και μια μικρη αναδρομη στο παρελθον. Δεν ξερω οταν ξεκινησε η κινητη τηλεφωνια στη χωρα αν υπηρχε εεττ η καπιος αλλο φορεας. Πιστευει καποιος οτι θα ειχαν μελλον voodoo & telestet αν η cote ξεκιναγε ταυτοχρονα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Και τοτε το παγιο του πΟΤΕ γιατι ειναι? για το δίκτυο του ΟΤΕ ίσως?
infini Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 2 ερωτήσεις: 1) Επειδή έχω μπερδευτεί με τα MSN, στο σπίτι έχουμε ISDN σύνδεση με Netmod και 2 τηλεφωνα που έχουν συνδεθεί στις 2 αναλογικές θύρες. Ο τηλεφωνικός αριθμός είναι ένας. Αν πάρουμε ταυτόχρονα και από τις 2 συσκευές θα ισχύει το πρόγραμμα και για τις 2 ή μόνο για τη 1; 2) Στην επιλογή που δίνει το site του OTE για τη δημιουργία πακέτου conn-x talk, εμφανίζει και το ΟΤΕ 120 και ΟΤΕ 240. Από τη στιγμή που οι κλήσεις είναι απεριόριστες, γιατί βάζει αυτά τα πακέτα χρονοχρέωσης;
kakouna Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Απο τη στιγμη φιλε μου που εξω (αναγνωριση) φευγει ο ενας αριθμος δεν εχει σημασια αν μιλατε ταυτοχρονα και στις δυο. Αν εχεις msn extension δηλαδη η δευτερη γραμμη να εχει διαφορετικο νουμερο, τοτε χρειαζεται να στειλεις καποιες εντολες στο netmod για να φευγει η κεντρικη. Το τελευταιο με επιφυλαξη γιατι παιζει να μην εχει καμια σημασια.
opera Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 εξακολουθεί να είναι ακριβός ο οτε συγκρινομενος με τον ανταγωνισμο, εγώ εχω το γνωστο πακετο απο τον Οκτώβρη της βονταφον δηλ χολ, το fritzbox δειχνει περιπου 15 mbps και κατεβάζω περιπου με 1500 με download manager.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα