dimitris2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ο ΟΤΕ προσφέρει τώρα το αναβαθμισμένο conn-x talk που παρέχει πλέον απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (και προς το δίκτυο του ΟΤΕ αλλά και προς τα δίκτυα όλων των άλλων παρόχων), καθώς και απεριόριστο internet με ταχύτητες που φθάνουν τα 24 Μbps. Οι πελάτες, αφού επιλέξουν το conn-x στην ταχύτητα που καλύπτει τις ανάγκες τους, μπορούν να συνδυάσουν τις ευρυζωνικές ταχύτητες σύνδεσης στο internet με τη σταθερή τηλεφωνία επιλέγοντας μια από τις παρακάτω επιλογές για τις αστικές και υπεραστικές τους κλήσεις: conn-x talk 24/7: Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, μόνο με 14,90 ευρώ το μήνα. conn-x talk Βράδυ & Σαββατοκύριακο: Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις (καθημερινές βράδυ, 20:00-08:00, και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο) προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, μόνο με 6,50 ευρώ το μήνα. Το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί με τα Οικονομικά Πακέτα Χρόνου Ομιλίας ΟΤΕ 120 και ΟΤΕ 240, για ακόμα οικονομικότερη τηλεφωνία. Διευκρινίζεται ότι οι υφιστάμενοι πελάτες του conn-x talk θα μεταφερθούν αυτόματα στο αναβαθμισμένο conn-x talk. Πηγή: cosmo.gr
kakouna Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Να ναι καλα η εεετ που σκεφτηκε και τους ηδη υπαρχοντες πελατες του οτε γιατι μεχρι τωρα την ενδιεφερε η εξελιξη των εναλλακτικων. Και για να μην παρεξηγηθω ειμαι υπερ του υγειους ανταγωνισμου αλλα ελεος δηλαδη. Κραταμε τον οτε με τους πιο πολλους πελατες στο κλουβι για να δωσουμε κινητρα στον κοσμο να φυγει απο το δικτυο του να παει αλλου αντι οι ιδιες οι εταιριες να δημιουργουν τις προυποθεσεις ερχεται μια εεετ και κλπκλπ. Και οκ να δχτω οτι ο οτε για χ,ψ, λογους πρεπει να ειναι πιο ακριβος, δε νομιζω οτι η εεετ θα τον αφηνε ειτε να καταργησει το παγιο ειτε να το ενσωματωσει σε all in one. Ας μην ξεχναμε επισης ποσο χρονο μετα επετρεψαν στον οτε να λειτουργησει το δικτυο κινητης τηλεφωνιας που ειχε...
talos_2002 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Να αναβαθμίσει και το site του. Επέλεξα "φτιάξε το δικό σου conn-x" και η τιμή μένει ίδια με της ταχύτητας πρόσβασης, ανεξάρτητα από το χρόνο ομιλίας. Και πώς πάει; Κάθε μήνα 15 το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής, +29,9 τα 24Μb, +19,9 το 24/7 ομιλίας; 65 ευρώ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 σχεδόν 68 euro το μήνα χωρίς απεριόριστες διεθνείς κλήσεις για το πακετό του ΟΤΕ... no thnx...
kakouna Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Να αναβαθμίσει και το site του.Επέλεξα "φτιάξε το δικό σου conn-x" και η τιμή μένει ίδια με της ταχύτητας πρόσβασης, ανεξάρτητα από το χρόνο ομιλίας. Και πώς πάει; Κάθε μήνα 15 το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής, +29,9 τα 24Μb, +19,9 το 24/7 ομιλίας; 65 ευρώ; Δυστυχως ναι, για τον πολυ απλο λογο οτι αν οι τιμες του γινουν παραπλησιες με αυτες των εναλλακτικων δεν θα μπαινε κανεις στη διαδικασια να φυγει απο τον οτε. Οκ δικαιο και το καταλαβαινω αλλα μαζι με τα ξερα καιγομαι και εγω που δεν καλυπτομαι απο κανενα αχρηστο εναλλακτικο.
manitaroulis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εγω παιδια ενα εχω να πω... Και ο ΟΤΕ θέλει το Γερμανό του!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 τα 65 euro που υπολόγισε ο talos_2002 είναι χωρίς 60 λεπτά σε κινητά και χωρίς απεριόριστες διεθνείς κλήσεις...
21century Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Αν δεν καταργηθεί το νταβατζίδικο πάγιο μην περιμένετε α΄σπρη μέρα παρά τις προσφορές...
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 conn-x talk 24/7: Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, μόνο με 14,90 ευρώ το μήνα. Πήγαμε με τν μπαμπά πριν στον ΟΤΕ,κ το ενεργοποιήσαμε,αφού είδαμε ότι μας σύμφεραι λόγο της δουλειάς του είναι ο μόνος που κάνει υπεραστικά κ ορισμένες φορές πολύωρες αστικές.. Θα δείξει τώρα αμα θα μας οφελήσει όντως πολύ.Από αύριο θα λειτουργεί στην γραμμή μας.
SL9S9 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 βρε ποτε ξανα οτε Προτείνεις κατι άλλο;;; Απο πολλούς ακούω παραπονα για τους άλλους παροχους. Συνηθως κοβεται η συνδεση για 1-2 μερες χωρίς λογο. Και τι γρηγορο ιντερνετ; Κοροιδεύουν. Εχω ΟΤΕ 1 mbps και άλλος ως 24Μbps κατεβαζει με 150 αντι 80. Τεραστια διαφορα !!!
dimitris2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Και τι γρηγορο ιντερνετ; Κοροιδεύουν. Εχω ΟΤΕ 1 mbps και άλλος ως 24Μbps κατεβαζει με 150 αντι 80. Τεραστια διαφορα !!! παντα υπαρχουν και περιπτωσεις που η συνδεση τους ειναι χαλια. αλλα μην τα τραγικοποιουμε τοσο. οι περισσοτεροι εχουν συνδεση και κατεβαζουν απο 500 και πανω (και λιγα λεω) εκει να δεις διαφορα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Προτείνεις κατι άλλο;;;Απο πολλούς ακούω παραπονα για τους άλλους παροχους. Συνηθως κοβεται η συνδεση για 1-2 μερες χωρίς λογο. Και τι γρηγορο ιντερνετ; Κοροιδεύουν. Εχω ΟΤΕ 1 mbps και άλλος ως 24Μbps κατεβαζει με 150 αντι 80. Τεραστια διαφορα !!! και άλλοι δεν μπορούν να βάλουν adsl λόγο φερέσυχνου για το οποίο φταίει ο ΟΤΕ... αυτά που λες απλά συμβαίνουν όταν σε έχει μουτζώσει ο Μητσοτάκης ακόμα και αν είσαι με OTE/Otenet
SL9S9 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 και άλλοι δεν μπορούν να βάλουν adsl λόγο φερέσυχνου για το οποίο φταίει ο ΟΤΕ... αυτά που λες απλά συμβαίνουν όταν σε έχει μουτζώσει ο Μητσοτάκης ακόμα και αν είσαι με OTE/Otenet Μιλάω για κεντρική περιοχή στη Θεσσαλονίκη και στη ΙΔΙΑ πολυκατοικία. Εγω κατεβαζω με 80 kbps και ο γειτονας με χολ με 150 kbps. Eπίσης μια φορα το μήνα κατα μεσο όρο, συνήθως Κυριακή, μενει χωρις τηλεφωνο για 1 ή 2 μέρες. Φαντασου να είμασταν και στα προαστια. Το ιδιο εχω ακουσει μενουν χωρις τηλεφωνο παλι σε πιο κεντρικη περιοχη με συνδεση τελας νομιζω. Και απο ατομο που ασχολείται (μηχανικός) ακουσα οτι δεν ειναι αξιοπιστοι (οι άλλοι). Σημ. δεν δουλευω στο οτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα