Προς το περιεχόμενο

Μεταφραση κινεζικων συμβολων

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου, θελω να μεταφρασω ενα τατουαζ μαλλον κινεζικο το οποιο ειναι δυο χαρακτηρες. Υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποιο site που να στειλω σε εικονα (απο φωτο) τα συμβολα και να το μεταφρασει ???? Γνωριζει κανεις τιποτα....

Ευχαριστώ

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα παιδια....

Χρειαζομαι την βοηθεια σας...

Μπορειτε να μου μεταφρασετε το παρακατω κειμενο...?

我爱你 恋爱 我不想错过任何一个 我的眼睛不用担心因为我不爱你,没有人爱你

:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
Καλησπερα και απο μενα παιδια....

Χρειαζομαι την βοηθεια σας...

Μπορειτε να μου μεταφρασετε το παρακατω κειμενο...?

:rolleyes::rolleyes:

Δε νομιζω αλλα επι της ευκαιριας... πως κανουν τσατ οι κινεζοι?? πως στελνουν sms? και πως καταλαβαινουν εναν κινεζο με κακο γραφικο χαρακτηρα? μυστηρια πραγματα...

Δημοσ.

Εγω βλεπω το Hanzi της "αγαπης" (爱) να επαναλαμβανεται αρκετες φορες. Δεν ξερω κινεζικα βεβαια, ισως να ρωτησεις το google translate.

Δε νομιζω αλλα επι της ευκαιριας... πως κανουν τσατ οι κινεζοι?? πως στελνουν sms? και πως καταλαβαινουν εναν κινεζο με κακο γραφικο χαρακτηρα? μυστηρια πραγματα...

Υποθετω οπως και με τα Ιαπωνικα.

α1/α2) Με καποιο Pinyin/Roomaji->Hanzi/Kana+Kanji συστημα. Γραφουν με λατινικους χαρακτηρες και το software βρισκει τα λογογραμματα.

β) Θα εχει τον ιδιο γραφικο χαρακτηρα με εμενα στα Kanji.

Δημοσ.

Αυτο μου εβγαλε το Google Translate

Μετάφραση: Κινέζικα » Ελληνικά

Σ 'αγαπώ αγάπη μου δεν θέλουν να χάσουν κάποια από τα μάτια μου δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί δεν αγαπώ, κανείς δεν σ' αγαπώ

Μετάφραση: Κινέζικα » Αγγλικά

I love you love I do not want to miss any one of my eyes do not have to worry because I do not love you, no one love you

Δει ειναι εννοιολογικα σωστο, αλλα βγαινει καποιο νοημα

Δημοσ.
Γεια σας φιλοι μου, θελω να μεταφρασω ενα τατουαζ μαλλον κινεζικο το οποιο ειναι δυο χαρακτηρες. Υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποιο site που να στειλω σε εικονα (απο φωτο) τα συμβολα και να το μεταφρασει ???? Γνωριζει κανεις τιποτα....

Ευχαριστώ

Δεν είναι και τοσό δύσκολο ..ήθελα και γω να μεταφράσω κατι γράμματα ..οταν μου στείλαν κάτι από κίνα και δεν ήξερα από ποιον ήταν. επειδή οι κινέζοι εχουν πολλά γράμματα δεν μπορείς να τα βρεις ένα ένα .. Σε αυτό το σάιτ τα ζωγραφίζεις και τα μεταφράζεις .. προσοχή στις γραμμές ,ένα μικρό λαθάκι και βγάινει άλλο γράμμα ..

Εδώ > nciku.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...