Προς το περιεχόμενο

Δυσκολη επιλογη καρτας γραφικων

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

λοιπον λογω αναβαθμισης pc θελω να παρω μια καινουρια καρτα γραφικων και ειμαι αναμεσα σε αυτες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512661

http://www.edirectory.co.uk/pf/880/mia/d/calibre+by+sparkle+calibre+p890+geforce+8800+gts+512+mb+ddr3+overclocked+vers/pid/7265671

http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=203

http://74.125.39.104/search?q=cache:UTLpXBOTyBYJ:www.plaisio.gr/product.aspx%3Fcatalog%3D20%26category%3D69977735%26product%3D1100505+Albatron+9800GTX&hl=el&ct=clnk&cd=35&gl=gr

Ποια να διαλεξω?? Για να παιζω παιχνιδια Crysis και pro 2008 σε καλα γραφικα.

Ευχαριστω

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πες μας καλύτερα και πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να δώσεις γιατί βλέπω μεγάλη απόκλιση μεταξύ των τιμών στις κάρτες που αναφέρεις (η 8800GS έχει 90?, η 8800GTS έχει για κάποιον ανεξήγητο λόγο >350? στο link σου). Επίσης πες μας αν έχεις κάποιο κόλλημα με nVidia και σε τι ανάλυση (ή οθόνη) θα παίζεις :>

Πάντως αν είσαι μέχρι 1280x1024 (ή κάπου κει) με Ati 4850 (~150?) θα χεις Crysis με full γραφικά (χωρίς ΑΑ). Για μεγαλύτερη ανάλυση ίσως θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τα γραφικά, τα οποία και πάλι θα είναι κάτι παραπάνω από καλά που ζητάς.

Τώρα που ξαναδιαβάζω το post μου, μάλλον δεν είναι απαραίτητο να απαντήσεις στην πρώτη παράγραφο μιας και πρότεινα ήδη την 4850 (αλλά κάντο μπας και θέλει κάποιος άλλος αυτές τις πληροφορίες για να σου απαντήσει). Η 4870 (~240?) μου φαίνεται κάπως υπερβολική αγορά για ένα και μόνο παιχνίδι και το Crysis μαζί με την καλή τιμή της 4850 δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι χαμηλότερο.

Δημοσ.

ποσα δινεις για καρτα?

Δε με νοιαζουν τοσο τα λεφτα. Περισσοτερο θελω να μαθω ποια ειναι καλυτερη και μετα θα κοιταξω ποια θα παρω και που θα πονταρω τα λεφτα μου.Γιαυτο ας επικεντρωθουμε οσο γινεται σε αυτες που προτεινω

Δημοσ.
Δε με νοιαζουν τοσο τα λεφτα. Περισσοτερο θελω να μαθω ποια ειναι καλυτερη και μετα θα κοιταξω ποια θα παρω και που θα πονταρω τα λεφτα μου.

Η καλύτερη (ταχύτερη) είναι η GTX280.

Δημοσ.

Από αυτές που αναφέρεις εσύ ο ίδιος η καλύτερη είναι η 9800GTX αλλά καλύτερα να πάρεις μια 4850 που έχει ίσες και καλύτερες επιδόσεις από την 9800 και πολύ χαμηλότερη τιμή (150 ευρώ για την ακρίβεια).

Βέβαια μπορείς να πάρεις και μια 4870 που έχει λίγο ψηλότερη τιμή από την 9800 αλλά και πολύ καλύτερες επιδόσεις

Δημοσ.

εάν δε σε νοιάζουν τα λεφτά,χωρίς όμως να σκάσεις και κανά τρελό ποσό πάρε μια ati 4870 που έχει κάτι λιγότερο απο 240...μπες e-shop και κοίτα...είναι ότι καλύτερο σε σχέση απόδοσης-τιμής και λίγο πιο αργή απο τη δυνατότερη κάρτα,την gtx280 που έχει όμως σχεδόν 400...

Δημοσ.
Δε με νοιαζουν τοσο τα λεφτα. Περισσοτερο θελω να μαθω ποια ειναι καλυτερη και μετα θα κοιταξω ποια θα παρω και που θα πονταρω τα λεφτα μου.Γιαυτο ας επικεντρωθουμε οσο γινεται σε αυτες που προτεινω

Αν δε σε νοιάζει το κόστος, τότε μια 4870x2 είναι ό,τι ταχύτερο μπορείς να αγοράσεις.

Δημοσ.

όπα όπα !!!

άντε κ πεις ότι παίρνεις 4870 η 280, σε τι πισακι θα κουμπωθεί?

παίζει μεγάλο ρόλο!

γιατί κ γω ήθελα να πάρω 4870 αλλά επειδή δεν θα δουλεύει όπως πρέπει πάω για 4850!

μην πληρώσεις κάρτα κ κάθετε....

για πες τι πισακι έχεις για να δούμε κ ποια κάρτα του αρμόζει!

• Super Moderators
Δημοσ.
μα δεν έχει βγει ακόμη απο ότι ξέρω:o

12 Αυγούστου θα βγει και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειάζεται να μπουν 64bit Windows διότι η κάρτα έχει 2gb GDDR5 πάνω της :P

Δημοσ.
12 Αυγούστου θα βγει και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειάζεται να μπουν 64bit Windows διότι η κάρτα έχει 2gb GDDR5 πάνω της :P

that's about it!

x64 για όλους!

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που στήνει pc σήμερα και με τις τρέχουσες τιμές της RAM και δε βάζει 4GB? Νομίζω ότι τα 64bit λειτουργικά είναι μονόδρομος ούτως ή άλλως.

• Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και 2gb ram να έχεις, επειδή η 4870Χ2 βγαίνει με 2gb θα χρειαστούν 64bit Windows :-)

Δημοσ.
Υπάρχει κανείς που στήνει pc σήμερα και με τις τρέχουσες τιμές της RAM και δε βάζει 4GB? Νομίζω ότι τα 64bit λειτουργικά είναι μονόδρομος ούτως ή άλλως.

Εχχχμμ...

Για ρώτα στα κομπιουτεράδικα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...