Προς το περιεχόμενο

Οδηγός εστιατορίων Πάτρας και Ηρακλείου

peris1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

Θα θέλαμε να μας πείτε την άποψη σας για τον οδηγός εστιατορίων της πάτρας http://www.greekeat.gr/patra.php αλλά και της Κρήτης με το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο στο http://www.greekeat.gr/crete.php

για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο!

Thanks!

Δημοσ.

Αρκετά καλό το site, καλαίσθητο, πρακτικό, πολύ σωστή η προσθήκη μέσης κατανάλωσης. Το μόνο που θα πρότεινα, το οποίο φαντάζομαι έτσι και αλλιώς θα προσθέσετε άμεσα, είναι η δυνατότητα σχολίων ή review από επισκέπτες (γραμμένους).

Δημοσ.
Αρκετά καλό το site, καλαίσθητο, πρακτικό, πολύ σωστή η προσθήκη μέσης κατανάλωσης. Το μόνο που θα πρότεινα, το οποίο φαντάζομαι έτσι και αλλιώς θα προσθέσετε άμεσα, είναι η δυνατότητα σχολίων ή review από επισκέπτες (γραμμένους).

Το site είναι ακόμα σε beta έκδοση...στην συνέχεια θα βγάλουμε και άλλες λειτουργίες για τις οποίες θα ενημερώνουμε μέσα από την σελίδα μας αλλά και τα διάφορα forums!

Δημοσ.

Ωραίω site ευχαριστώ!

Όσο για αυτά που ρωτήσατε δεν έχω ξαναμπεί σε τέτοιο site. Καλό μου φάινεται. Ίσως αν μπρούσατε να αυξήσετε την λίστα δεν νομίζω όλο το Ηράκλειο να έχει 10 εστιατόρια και δεν νομίζω επίσης το πιο ακριβώ εστιατόριο σε όλη την Αττικη να έχιε μέση Κατανάλωση 70-100?.

Αλλα απο ότι καταλαβαίνω βάζετε μόνο όσα έχουν ιστοσελίδες και δέχονται να συνεργαστούν μαζί σας? (όπως το skroutz.gr)

η δυνατότητα σχολίων ή review από επισκέπτες (γραμμένους).

Κάθε post ¨ομως να είναι ελεγχόμενο όμως απο τον επιτηρητή όπως κα΄νουν σε site κριτικής ταινιών για να μην καταντήσει blog-τσίρκο

Δημοσ.
Ωραίω site ευχαριστώ!

Όσο για αυτά που ρωτήσατε δεν έχω ξαναμπεί σε τέτοιο site. Καλό μου φάινεται. Ίσως αν μπρούσατε να αυξήσετε την λίστα δεν νομίζω όλο το Ηράκλειο να έχει 10 εστιατόρια και δεν νομίζω επίσης το πιο ακριβώ εστιατόριο σε όλη την Αττικη να έχιε μέση Κατανάλωση 70-100?.

Αλλα απο ότι καταλαβαίνω βάζετε μόνο όσα έχουν ιστοσελίδες και δέχονται να συνεργαστούν μαζί σας? (όπως το skroutz.gr)

Κάθε post ¨ομως να είναι ελεγχόμενο όμως απο τον επιτηρητή όπως κα΄νουν σε site κριτικής ταινιών για να μην καταντήσει blog-τσίρκο

Η μέση κατανάλωση είναι ενδικτηκή και μάλλον ειναι το minimum που θα πληρώσεις...από την εμπειρία μου πλέον σε ψαροταβέρνα δεν πέφτεις κάτω από τα 30 Ευρό...αν δε πας και για αστακομακαρονάδα...πας στο 50αρικο!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

GiorGhino μαλλον στο 2ο κομμάτι του Post σου, να έχεις δίκιο...δεν γίνεται να γράφουν όλοι το μακρύ και το κοντό τους γιατί θα γινόταν χαμός...πώς άραγε ελέγχεις την ποιότητα του Post?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...