darklordvader77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλημερα! Μήπως ξερει κανεις τροπο ΕΥΚΟΛΟ για να μετατρεπω βιντεο στο iTouch ΜΕ υποτιτλους?? Ανεφερομαι δυστηχως σε περιβαλλον Windows (s)Vista.. Γιατι το Mac που το αφησα πισω, με Handbrake+Submerge ήταν πανευκολο.. στα αγαπητα Windows με τα υποτιθεται περισσοτερα προγραμματα τους μονο την δουλεια μου δεν εκανα.. βρες το ταδε προγραμμα που συνεργαζεται με το αλλο, κ αυτο με τη σειρα του..που εχει μονο μεσω γραμμης εντολων.. τι να αυτα ωρε?? μηπως εχω Laptop με MS-DOS κ δεν το ξερα?? τετοια δυσχρηστια δεν δικαιολογειται.. δεν καταφερα τπτ περα απο μια τρυπα στο νερο, κ αφου δοκιμασα αρκετα προγραμματα μεταξυ των οποιων: Videora iPod touch Converter Xilisoft iPod Rip Xilisoft Video Converter Ultimate Sothink iPod Video Converter OGM Converter (οκ εδω δν βρηκα serial) Δεν βρηκα ακρη.. οποτε οποιος θελει να βοηθησει εναν απεγνωσμενο (κλαψ!) κακομοιρο (λυγμ!) κατακαημενο χρηστη OS X που αναγκαζεται καθε καλοκαιρι να χρησιμοποιει τα Vista ας με βοηθησει.. Ευχαριστω..
alexzzz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Αν δεν σου απαντήσει άλλος μέχρι το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα σου πω. Δεν θυμάμαι πως διάολο λέγεται το πρόγραμμα (αν και το είχα αναφέρει στα τόπικ του iphone και ipod touch αν δεν βαριέσαι να ψάξεις)
Freakster Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Total Vieo Converter και αν βρεις το θέμα "Νέο Creative Zen" ο parsifal έχει γράψει ένα οδηγό για το mediacoder που κάνει επίσης την ίδια δουλειά ως freeware/
darklordvader77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 καλο φαινεται αυτο, αλλα απ οτι ειδα υποστηριζει subs απο DVD. Εγω τα χω σε avi k srt αντιστοιχα
Freakster Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 To total λες; Δέχεται srt κανονικοτατα. Το mediacoder δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη.
darklordvader77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 αα οκ! βλεπω κ θα γραψω εντυπωσεις.. αντε ελπιζω αμην! EDIT: οκ δουλευει μια χαρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.