dimitris2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια, εδω ειμαι με ενα φιλο και λεω να του περασω ubuntu. ομως το προβλημα του ειναι ενα tv tuner που δεν ξερουμε αν υποστηριζεται. εχει και τηλεχειρηστηριο κλπ... για δειτε και πειτε μου λιγο... http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr1100.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Σύμφωνα με το gentoo wiki η συγκεκριμένη κάρτα έρχεται σε 2 εκδόσεις, μια με Conexant και μια με Philips chipset. Και οι δυο δουλεύουν μια χαρά σε linux. The Hauppauge WinTV HVR 1100 is a hybrid tuner card with DVB-T and analog tuner. It also has radio support and a remote. Hauppauge ships two different types of hardware both labelled HVR 1100: One is based on the Conexant chipset, the other uses a Philips SAA7133/7135 chipset. However, both types of cards work fine with Linux. Οπότε δε φαντάζομαι να συναντήσετε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 μαλιστα! και επειδη παρομοια κατασταση δεν εχω συναντησει, ποιο προγραμμα να βαλω για tv tuner? ακομα θα πρεπει να κατεβασω καποιο driver ή θα το αναγνωρισει αυτοματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Από προγράμματα, έχω υπόψη μου τρία για αναλογικά κανάλια: Tvtime Kdetv xawtv. Το πακέτο του xawtv έχει και ένα πρόγραμμα κονσόλας για ραδιόφωνο (λέγεται radio) Αν όχι με όλα, κάποιο από αυτά θα δουλεύει. Τώρα για ψηφιακά κανάλια, δεν ξέρω με ποιο θα μπορέσεις να τα δει. Ίσως με vdr, kaffeine. Βέβαια με mythtv βλέπεις τα πάντα (εκτός από ραδιόφωνο) αλλά είναι software για PVR και είναι λιγάκι δύσκολο στην εγκατάσταση. Οι οδηγοί για τις κάρτες είναι ενσωματωμένοι στον πυρήνα. Λογικά δε θα χρειαστείς να κάνεις τίποτα άλλο, πέρα από κάποιο scan για τα κανάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 ευχαριστουμε πολυ! θα το δοκιμασουμε και αν χρειαστουμε κατι εδω ειμαστε παλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Αν θέλεις πες μας τι έκανες με την κάρτα και αν δούλεψε, ώστε σε περίπτωση που δουλεύει out of the box, θα προβώ στην αγορά της, μιας και αυτό το διάστημα ψάχνω κάρτα τηλεόρασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 χμμ ακομα δεν εχω ασχοληθει με το pc του γιατι αυτες τις μερες και γω τρεχω απο δω και απο κει, οταν θα γινει φυσικα θα ξαναποσταρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και περιμένω νέα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.