Προς το περιεχόμενο

HTC Touch Pro ή iPhone 3G ??

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HTC Touch Pro ή iPhone 3G ;;

Το pda το χρειάζομαι κυρίως για:

-Email/sms

-Internet browsing

-GPS (χρησιμοποιώ το Destinator)

-Επεξεργασία/δημιουργία doc, pdf, ppt

Το Touch Diamond δεν το λαμβάνω υπόψη γιατί διάβασα πολλά παράπονα για μικρή διάρκεια μπαταρίας και επίσης δεν έχει QWERTY (όπως το Pro), κάτι που είναι Super SOS για emails και docs. Προφανώς και το iPhone δεν έχει qwerty, άλλα πρέπει να υπάρχει ένα ακόμη pda ως μέτρο σύγκρισης... :rolleyes:

Αν έχετε και κάτι άλλο να προτείνετε, ευχαρίστως να το ακούσω. Απλά νομίζω ότι τη δεδομένη στιγμή, αυτά τα δύο pda είναι τα κορυφαία.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κατ'αρχην το iphone κατα την γνωμη μου δεν ειναι pda-phone.

Ειναι ενα καταπληκτικο κινητο αλλα δεν ειναι pda

Δεν εχει δυνατοτητα επεξεργασιας κειμενων.

Ετσι δεν το θεωρω pda

Απο τα 2 το HTC Touch Pro κανει αυτα που ζητασ ενω το iphone δεν τα κανει ολα

Δημοσ.

έχω το iphone όχι 3G και είμαι για να το δίνω, δεν κάνει για pda-pocket pc. είναι απλά ένα καταπληκτικό τηλέφωνο. htc pro - xperia - omnia, ψάχνομαι κι εγώ ανάμεσα στα τρία αυτά, όλα πλην του ΟΜΝΙΑ -έχουν πληκτρολόγιο συρόμενο που είναι σημαντικό για να γράφεις γρήγορα και άνετα.

Δημοσ.

Sony Ericsson XPERIA X1

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100

Announced 2008, February

Status Coming soon

Size Dimensions 110.5 x 52.6 x 17 mm

Weight 145 g

Display Type TFT touchscreen, 65K colors

Size 800 x 480 pixels, 3.0 inches

- Full QWERTY keyboard

- Accelerometer sensor for auto-rotate

- Optical joystick navigation

Ringtones Type Polyphonic, MP3

Customization Composer, download

Vibration Yes

Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall

Call records Practically unlimited

Card slot microSD (TransFlash)

- 400 MB internal memory

- 256MB RAM, 512MB storage memory

- Qualcomm MSM7200 528MHz processor

Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps

HSCSD No

EDGE Yes

3G HSDPA, 7.2 Mbps

WLAN Wi-Fi 802.11b/g

Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP

Infrared port No

USB Yes, v2.0 miniUSB

Features OS Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional

Messaging SMS, MMS, Email, Push E-Mail, IM

Browser WAP 2.0/HTML (IE), RSS feeds

Games Yes + downloadable

Colors Solid Black, Steel Silver

Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(VGA@30fps), flash; secondary videocall camera

- Built-in GPS receiver

- A-GPS function

- Java MIDP 2.0

- FM radio with RDS

- MP3/AAC/MPEG4 player

- 3.5 mm audio jack

- Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer)

- TrackID music recognition

- Picture editor/blogging

- Organiser

- T9

- Built-in handsfree

- Voice memo/dial

Battery Standard battery, Li-Po 1500 mAh (BST-41)

Stand-by Up to 833 h

Talk time Up to 10 h

HTC Touch Pro

3G Network HSDPA 2100 / 900

HSDPA 850 / 1900 - American version

Announced 2008, June

Status Available. Released 2008, August

Size Dimensions 102 x 51 x 18.1 mm

Weight 165 g

Display Type TFT touchscreen, 65K colors

Size 480 x 640 pixels, 2.8 inches

- Full QWERTY keyboard

- TouchFLO 3D finger swipe navigation

- Touch-sensitive navigation controls

- Handwriting recognition

Ringtones Type Polyphonic (40 channels), MP3, WAV, WMA

Customization Download, order now

Vibration Yes

Call records Practically unlimited

Card slot microSD (TransFlash), buy memory

- 288 MB RAM, 512 MB ROM

- Qualcomm MSM7201A 528 Mhz processor

Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps

HSCSD No

EDGE Class 10, 236.8 kbps

3G HSDPA, 7.2 Mbps

WLAN Wi-Fi 802.11 b/g

Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP

Infrared port No

USB Yes, miniUSB

Features OS Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional

Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging

Browser WAP 2.0/xHTML, HTML

Games Yes, order now

Colors Black

Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, flash, video; secondary VGA videocall camera

- Built-in GPS receiver

- A-GPS function

- TV-out (cable not included)

- Stereo FM radio with RDS

- Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer)

- Java MIDP 2.0

- Voice memo

- MP3 player

- Built-in handsfree

Battery Standard battery, Li-Ion 1340 mAh

Stand-by Up to 406 h

Talk time Up to 8 h

Apple iPhone 3G

3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100

Announced 2008, June

Status Available. Released 2008, July

Size Dimensions 115.5 x 62.1 x 12.3 mm

Weight 133 g

Display Type Touchscreen, 16M colors

Size 320 x 480 pixels, 3.5 inches

- Multi-touch input method

- Proximity sensor for auto turn-off

- Ambient light sensor

Ringtones Type Polyphonic, MP3

Customization Download

Vibration Yes

- 3.5 mm headset jack

Call records 100 received, dialed and missed calls

Card slot No

- 8/16 GB shared memory

Data GPRS Yes

HSCSD No

EDGE Yes

3G HSDPA

WLAN Wi-Fi 802.11b/g

Bluetooth Yes, v2.0, headset support only

Infrared port No

USB Yes, v2.0

Features OS Mac OS X v10.4.10

Messaging SMS, Email

Browser HTML (Safari)

Games Downloadable

Colors Black(8/16 GB), White (16 GB)

Camera 2 MP, 1600x1200 pixels

- Built-in GPS receiver

- A-GPS function

- Google Maps

- iPod audio/video player

- TV output

- Photo browser/editor

- Voice memo

- Integrated handsfree

Battery Standard battery, Li-Ion

Stand-by Up to 300 h

Talk time Up to 10 h

and the winner is.... Sony Ericsson XPERIA X1

post-22300-129062973306_thumb.jpg

post-22300-129062973308_thumb.jpg

Δημοσ.

Το iphone ειναι μονο για να μπαινεις στο internet ,καθως η μεγαλη οθονη αποτελει σοβαρο πλεονεκτημα εναντι αλλων. Σε ολα μα ολα τα υπολοιπα ειναι μειον. Δεν παιρνει χιλιαδες εφαρμογες που μπορεις να βρεις στο net, δεν γραφει βιντεο, φωτογραφιες μικρου μεγεθους, gps ουσιαστικα αχρηστο για Ελλαδα κλπ. Μονο που ειναι φτιαγμενο για να κανει τελεια αυτα τα λιγα για τα οποια φτιαχτηκε, σε αυτα ειναι Super, ταχυτατο, με αμεση αποκριση, κατι που δεν νομιζω να βρεις σε κανενα αλλο.Για καποιον ασχετο, που δεν θελει να ασχοληθει καθολου με το κινητο, δεν ξερει και δεν ενδιαφερεται να του βαλει αλλες εφαρμογες, πιθανοτατα το iphone ειναι το καλυτερο. Αυτοι το αγοραζουν τελικα και ειναι ενα μεγαλο ποσοστο, γιαυτο και καλα παει σε πωλησεις και θα συνεχισει να πηγαινει καλα. Για ολους τους υπολοιπους ψαξτε αλλου. Προσωπικα εχω το diamond και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Ουτε πληκτρολογιο που εχει ληψει , ουτε τιποτα, κατι που με ανχωνε στην αρχη γιατι δεν ηξερα ποσο πρακτικο ειναι ενα κινητο χωρις πληκτρολογιο. Απλα οπως θα δεις το κινητο τη στιγμη που θα το αγορασεις, μπορει να απογοητευθεις. Δεν θα σου αρεσει το ενα, δε θα δου αρεσει το αλλο, μιας και θα τα εχεις συνηθησει διαφορετικα. Πιθανον να μη σου αρεσει πως εμφανιζει τις επαφες ή τα μυνηματα. Μολις ομως το ψαξεις λιγο, θα δεις οτι υπαρχουν αλλες εφαρμογες που μπορεις να βαλεις ωστε να τα αλλαξεις ολα αυτα και να τα φερεις στα μετρα σου.Π.χ εγω για τις επαφες εχω βαλει αλλο προγραμμα που μου αρεσει πολυ περισσοτερο, εμφανιζει ονοματα κλπ ποιο ομορφα κλπ. Μονο που η αποκριση δεν ειναι εντλως αμεση. Και αυτο γιατι στην ουσια προκειτε για ενα υπολογιστη κανονικοτατο που τρεχει προγραμματα, μεσα απο λειτουργικο συστημα, ετσι, μπορει να κανει καποια δεκατα του δευτερολεπτου να ανοιξει καποια εφαρμογη (πχ τον καταλογο με τις επαφες στο συγκεκριμενο παραδειγμα). Ενω το iphone στο ιδιο παραδειγμα θα το κανει ακαριαια. Αν θες να αλλαξεις κατι εκει ομως, απλα δεν γινεται..

Προωπικα απο το diamond το μονο μειον που βλεπω ειναι η μπαταρια. Και αυτη αλλαζει ομως και μπορεις να βαλεις ακομα και 2πλασιας χωρητικοττας. (Μεγαλωνει το παχος, αλλα οσο το pro δεν γινεται..)

Να συμπηρωσω κατι που ξεχασα.Οι περισσοτερες εφαρμογες υποστηριζουν αναλυσεις "κανονικες" οπως 320χ240 και 640χ480 .Κινητα οπως το experia ή το samsung omia εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα εδω, γιατι εχουν "περιεργες" αναλυσεις οθονης και παρα πολλες εφαρμογες δεν τρεχουν σε αυτα αποκληστικα και μονο λογο της αναλυσης οθονης που εχουν. Αν δεις σε διαφορα φορουμ με εφαρμογες, συνηθως σου δινουν να κατεβασεις αλλο link μιας εφαρμογης για το omnia οταν υπαρχει, αλλιως δεν τρεχει. Επισης σημερα, η υποστηριξη του diamond ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το pro. Αυτο μπορει να αλλαξει στο μελλον αναλογα με τις πωλησεις, μπορει και οχι. Τα 4 giga που δινει το diamond ειναι στην παρξη παρα πολλα μιας και ολες οι εφαρμογες ειναι της ταξεως των 2 με 3 mb. Εχω εγκαταστησει 100αδες εφαρμογες και η καρτα ειναι ακομα σχεδον αδεια. θα εχει προβλημα μονο οποιος το θελει για να βαλει 100αδες mp3, οποτε και πρεπει να κοιταξει αλλου. (Παρολα αυτα ζηλευω την θεση για καρτα μνημης του pro.Ειναι το μονο μεγαλο συν του pro κατα τη γνωμη μου. Η μπαταρια αλλαζει και στο diamond και βαζεις και μεγαλυτερη απο του pro- σου δινουν και πισω καπακι μαζι με την μπαταρια μιας και ειναι μεγαλυτερη απο την original και το κινητο μεγαλωνει σε παχος, οχι τοσο ομως οσο το pro που ειναι πολυ χοντρο λογω του πληκτρολογιου κατι που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο και δεν το πηρα). Τελος οι περισσοτεροι παιρνουν htc, κατι ξερουν..

Δημοσ.

Εγω λεω να περιμενουμε να ριξουμε μια ματια πρωτα στο htc touch HD ..απ οτι φαινεται ειναι ενα mix htc diamond - iPhone 3G

Δημοσ.

Παιδιά πήγα σε κάποιο μαγαζί και είδα από το κοντα το diamond και δεν ξέρω κάτι δεν μου κόλλησε καλά. Έχω την εντύπωση πως η ποιότητα κατασκευής δεν είναι καλή, γενικά μου φάνηκε κάπως ψεύτικο σαν συσκευή. Άσε που είχε ξεκολλήσει όλο το πίσω μέρος του τηλεφώνου κι έβλεπες μέσα στην συσκευή. Θα μου πεις είναι στα δείγματα και το πιάνουν πόσα χέρια, αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία, εφόσον όλες οι συσκευές έχουν δείγματα και είναι μια χαρά.

Ο φίλος oldnew που το έχει λέει πως είναι ικανοποιημένος βέβαια. Δεν ξέρω τι να πω. Φίλε δεν μας λές και για την ανθεκτικότητα του τηλεφώνου πως είναι μιας και το έχεις, γιατί με το iphone απόσο είδα είναι τεράστια διαφορά και μιας και είμαι και λίγο "κουλός" και τους αλλάζω τα φώτα συχνά μην ψαχνομαστε.

Αυτό που είπες με εφαρμογές για το διαμάντι εννοείς πως υπάρχουν στο διαδίκτυο και απλά τις κατεβάζεις στο τηλ?

Το pro, γνωρίζει κανείς πότε έρχεται?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...