Προς το περιεχόμενο

Mε πόσα ευρώ βγάζετε το 24ωρο σας;

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι θα πει τι κατεβαζει??

αν μενει μονος του δεν θελει αλλα πραγματα για το σπιτι?

καθαριστικα, χαρτικα κτλ ????

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

4 ευρω καθε 4 μερες για να παρω καφε φιλτρου, και 20 ευρω καθε 20 μερες για πεντικιουρ (δεν το χανω οσο αφραγκη και να μαι..θα δανειστω , θα πλυνω σκαλες , θα ριξω τα χαρτια σε γνωστους και φιλες εν αναγκη και θα το κανω το πεντικουρακι):lol:

(σε περιοδους αφραγκιας) διαφορετικα ουτε κι εγω ξερω που τα χαλαω ..

πανυως οχι σε εξοδους η ρουχα....

Δημοσ.
τι θα πει τι κατεβαζει??

αν μενει μονος του δεν θελει αλλα πραγματα για το σπιτι?

καθαριστικα, χαρτικα κτλ ????

Βρε κι εγώ μόνος μένω κι έχω κι εγώ αυτά τα έξοδα του market.Κι είμαι του μαγειρέματος,που σημαίνει ότι πάω πολύ συχνα στο market για τις "πρώτες ύλες",αλλά μέσος όρος 10ευρω τη μέρα δε βγαίνει,πολλά μου φαίνονται.Εκτός αν παίρνεις συνέχεια γλυκά,μπουκάλια ουίσκια κλπ καλούδια που δεν είναι τα πρώτης ανάγκης και γενικότερα αν βλέπεις τα ράφια και τσιμπάς ό,τι λυμπίζεσαι,οπότε πάω πάσο.

Τέσπα,καλοφάγωτα :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
80-90/ημέρα

Έχω λεφτά και δεν το κρύβω.

Ο Αλογοσκούφης ρωτάει: Τη δήλωση στην Εφορία την κάνεις εσύ ή ο μπαμπάς;

Δημοσ.

0Ε συγκοινωνιες (εχω καρτα για ενα χρονο)

0Ε η 1,5 Ε για καφε

0-6 Ε για φαγητο αναλογα την μερα

1,20Ε (και βαλε)για m'n'm's:-D

αμα μου την βαρεσει και παρω κανα περιοδικο μια φορα το διμηνο 3-6 Ε

εφημεριδα για το καθημερινο πρωινο sudoku τζαμπα ειναι του μετρο :lol:

Δημοσ.
0Ε συγκοινωνιες (εχω καρτα για ενα χρονο)

Κοίτα, το οτι πλήρωσες προκαταβολικά (1 χρόνο στην προκειμένη) για κάτι που εξυπηρετεί μια καθημερινή σου ανάγκη, θα πεί οτι σε κάθε ημέρα σου αναλογεί το 1/365ο αυτού του ποσού, το οποίο θα πρέπει να συμπεριληφθεί στα ημερήσια έξοδά σου.

Το ίδιο ισχύει και για έξοδα όπως: ενοίκιο, ασφάλειες, βενζίνη, λογαριασμοί, ιντερνετ, πιστωτικές κλπ. τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε μέρα μας, άσχετα αν τα πληρώνουμε προκαταβολικά κάθε τόσο.

Οπότε για ξανασκεφτείτε το όσοι νομίζετε οτι τη βγάζετε καθημερινά μόνο με 1 ευρώ, 1 σοκολάτα, 1 τσιγάρο ή 1 τίποτα...

Δημοσ.
Κοίτα, το οτι πλήρωσες προκαταβολικά (1 χρόνο στην προκειμένη) για κάτι που εξυπηρετεί μια καθημερινή σου ανάγκη, θα πεί οτι σε κάθε ημέρα σου αναλογεί το 1/365ο αυτού του ποσού, το οποίο θα πρέπει να συμπεριληφθεί στα ημερήσια έξοδά σου.

Το ίδιο ισχύει και για έξοδα όπως: ενοίκιο, ασφάλειες, βενζίνη, λογαριασμοί, ιντερνετ, πιστωτικές κλπ. τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε μέρα μας, άσχετα αν τα πληρώνουμε προκαταβολικά κάθε τόσο.

Οπότε για ξανασκεφτείτε το όσοι νομίζετε οτι τη βγάζετε καθημερινά μόνο με 1 ευρώ, 1 σοκολάτα, 1 τσιγάρο ή 1 τίποτα...

σωστα αρα 120/365 με οσες διαδρομες θελω αν και τα πληρωνει η μανα μου αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...