PaNtErAz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 ευτυχως ακομα δεν ξερω τι θα πει περιοδος αφραγκιας οποτε χαλαω οσα μου κανει κεφιμπορει να ειναι 10 μπορει να ειναι και 100 αναλογα που θα παω και τι θα κανω γενικως δεν τσιγκουνευομαι σε τιποτα βενζινη 100 οκτανιων στο αυτοκινητο (V power racing) καφε και φαγητο σε καλο μαγαζι κτλ κτλ κτλ Ναι ε; για πες τι χρειάζεται για να ανοίξω πρακτορείο ΟΠΑΠ...
aledjo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 καμια δεν ειναι χοντρη, ολες ειναι πετσι και κοκκαλο. αν ομως υπολογισουμε τα εξοδα που εχει ενας φιλος μου, εγω ειμαι σε πολυ καλυτερη μοιρα. η μερα του μητσου: 30ε για φαγητο, σαντουιτς κτλ αφου τρωει οτι βρει μπροστα του 0ε για τσιγαρα αφου δε καπνιζει 0ε για ποτα αφου δε πινει 20ε για βενζινα γιατι ολη μερα κανει βολτες 15ε για καφε αφου οταν βγαινει με γκομενες πληρωνει αυτος 30ε ευρω για πληρωμενο ερωτα αφου ποτε δεν εχει γκομενα 5-10ευρω για τις "ταινιες" που νοικιαζει απο το video club
nikos_e34 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 παρατηρω ενα χλευασμο σε αυτους που τη βγαζουν οικονομικα η ετσι μου φαινεται? ειδικα ο φιλος που με περισση περηφανεια μας ανακοινωνει οτι δεν μετραει τα καθημερινα του εξοδα..βασικα στα @!#$@#$ μας φιλε εδω ειναι νημα με αποψεις πως και τι να κανουμε για να βγαλουμε κανα φραγκο στην ακρη για μαυρες μερες επισης τα σχολακια τυπου "ουτε στη φυλακη δεν τρωνε ετσι μπλα μπλα" κρατηστε τα για τον εαυτο σας επισης βλεπω οτι ολοι εδω το 70 τοις εκατο των εξοδων τους ειναι εξοδα για μπαρ/εστιατοριο/καφε εξω...δλδ καθε μερα βγαινετε ρε παιδια ? η τοσο πολυ δεν μπορειτε να φτιαξετε ενα φραπε απο το σπιτι και να τον πιειτε στο γραφειο? η το θεωρειτε "παρακατιανο" ? το δε αλλο για το γυρο και τη σοκολατα τη μερα ειναι ...ασχολιαστο..τεσπα συνεχιστε μου κινειτε το ενδιαφερον εγω παλι με τη γυναικα μου συνολο χαλαμε τα εξης 1) 3 ευρω τη μερα γκαζι για το αμαξι (κανουμε 70 χλμ τη μερα) 2)4 ευρω το φαγητο οπου το 99 τοις εκατο ειναι οσπρια και λαχανικα μιας και μενουμε σε σπιτι εχουμε κηπο οπου εχουμε ντοματες δικες μας,πιπεριες,αγκουρακια,κολοκυθακια και μελιτζανες τωρα βαλαμε λαχανα για το χειμωνα..επισης εχουμε κοτετσι δικο μας 3)τσιγαρα αγοραζουμε απο τα αφορολογητα της σερβιας καρελια η κουτα ειναι 9 ευρω δλδ 1.8 ευρω τη μερα για τσιγαρα κοντα εναμισι πακετο τη μερα συνολικα καπνιζουμε αυτα..
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 παρατηρω ενα χλευασμο σε αυτους που τη βγαζουν οικονομικα η ετσι μου φαινεται?ειδικα ο φιλος που με περισση περηφανεια μας ανακοινωνει οτι δεν μετραει τα καθημερινα του εξοδα..βασικα στα @!#$@#$ μας φιλε εδω ειναι νημα με αποψεις πως και τι να κανουμε για να βγαλουμε κανα φραγκο στην ακρη για μαυρες μερες επισης τα σχολακια τυπου "ουτε στη φυλακη δεν τρωνε ετσι μπλα μπλα" κρατηστε τα για τον εαυτο σας καμια σχεση, επειδη διαβαζουν και αλλοι ανθρωποι και μπορει να κανουν το ιδιο προγραμμα, πρεπει να ξερουν οτι 1 γευμα την ημερα και το πρωινο ενα σκετο ποτηρι γαλα δεν ειναι ο,τι καλυτερο, κανονικα πρεπει να ειναι 5 μικρα γευματα με καλο πρωινο. Οσο για τον τονο, η κονσερβα εχει τοσα συντηριτικα που αμα το τρως καθε μερα σε λιγα χρονια αποχαιρετα το στομαχι σου. Για μενα αυτο ειναι το ιδιο με τον τυπο που τρωει ενα γυρο και μια σοκολατα την ημερα.
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 15 ευρώ τη μέρα χοντρικά τα προσωπικά έξοδα και όλα τα άλλα είνα πληρωμένα .¨Ελα όμως που γουστάρω να τα σκάω σε κανα gadgetaki (G9 μου σε αγαπώ) άντε και καμιά έξοδο.Τώρα που έχω και pc και δεν τρέχω στα net, θα πάνε όλα καλύτερα.
adamakos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ναι ε; για πες τι χρειάζεται για να ανοίξω πρακτορείο ΟΠΑΠ... πλεον ουτε το μεσο σου φτανει δεν δινονται νεες αδειες σορρυ..
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 . Οσο για τον τονο, η κονσερβα εχει τοσα συντηριτικα που αμα το τρως καθε μερα σε λιγα χρονια αποχαιρετα το στομαχι σου. Για μενα αυτο ειναι το ιδιο με τον τυπο που τρωει ενα γυρο και μια σοκολατα την ημερα. ο τονος εχει 100 θερμιδες και 25 γραμ. πρωτεινη ,το σουβλακι με γυρο ειναι τιγκα στο απαισιο κρεας γεματος λιπος απο πατατες πιττα κλπ η σοκολατα ειναι γεματη ζαχαρη και λιπαρα τσαμπα.Αν ετρωγα κρεας θα προτιμουσα σιγουρα τονο καθε μερα παρα αυτα που λες ,μπορει να εχει συντηρητικα αλλα δεν ειναι αμεσα (και σιγουρα) τοσο βλαβερα οσο τα φαγητα για τα σκουπιδια που αναφερεις.
panther_512 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Pablo, σαν τα μπέρδεψες λίγο τα πράματα μου φαίνεται, ενώ προσπάθησα να είμαι διευκρινιστικός επανηλημένως. Το τόπικ αναφέρεται στο πόσα λεφτά θα φάς σε μία μέρα σε καιρό που δεν παίζουν λεφτά. Από κεί και πέρα για κάποιο λόγο τα όσπρια δεν αρέσαν ώς ιδέα σε κάποιους, ενώ άρεσε σε κάποιους άλλους και η συζήτηση επεκτάθηκε εκτός θέματος. Τώρα αν εσύ συγχέεις τη συζήτηση περί ευεργετικότητας των όσπριων σε συνδυασμό με την οικονομία που κάνεις όταν μαγειρεύεις ο ίδιος, με την αναφορά μου στο διατροφικό μου πρόγραμμα λόγω δουλειάς και φτάνεις σε συμπέρασμα ότι δίνουμε λάθος οδηγίες στο κόσμο που διαβάζει εεεεεεεεε, συγνώμη αλλά κάπου κάτι κάπως χάθηκε στη μετάφραση, δεν νομίζεις? Να είμαστε λοιπόν ακριβολόγοι: Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για την υγεία σου και για τη τσέπη σου είναι να τρώς όσπρια και λαχανικά( φασόλια, ρεβύθια, λουβί, φασολάκια, μπάμιες κλ κλ κλ) τις 4 μέρες τις εβδομάδας, 1 μέρα κοτόπουλο και 1-2 μέρες αν όχι περισσότερες ψάρι. Κρέας κόκκινο 1-2 φορές το μήνα και ζυμαρικά και άμυλα όχι πάνω από 1 φορά την εβδομάδα. Εν πάση περιπτώση, με τα όσπρια και τα λαχανικά καί οικονομικά τη βγάζεις αλλά καί κάνεις τρομερό καλό στην υγεία σου. Και τα περί τόνου κονσέρβας συντηριτικών κλ κλ, αυτά είναι αστεία πράματα.
Arcanaloth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν είσαι σχετικά αδύνατος π.χ. ένας γύρος και μια σοκολάτα (3 ευρώ τη μέρα δηλαδή) μπορεί να σε κρατήσουν όλη μέρα, αλλά γίνεται αυτό; Μπορείς να ζήσεις έτσι; Καλά τα όσπρια, αλλά κάθε μέρα φακές δε γίνεται. Επειδή εγώ είμαι ο τύπος με τον γύρο και τη σοκολάτα και επειδή μερικοί εδώ μέσα δεν ξέρετε να διαβάζετε και βλέπω πως σας έκανε εντύπωση η φράση,έρχομαι και ξαναλέω με πιο απλά λόγια αυτή τη φόρα,τα ίδια που είπα και πριν. Αυτό που είπα είναι πως ο άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί να ζήσει με μια σοκολάτα και έναν γύρο.Ίσως να επιβιώσει για κάποιο διάστημα,αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν το κάνει και δεν θα έπρεπε να το κάνει.Και το νόημα σ'αυτό είναι πως οικονομικά,ναι,μπορείς να την βγάλεις,αλλά το θέμα στην διατροφή είναι να κοιτάξεις πάνω απ'όλα την υγεία σου και όχι την τσέπη σου. Πρέπει να βάλεις απ'όλα στην διατροφή σου και καλώς ή κακώς,αυτό κοστίζει. Το φτηνό και το "εγώ την βγάζω με 2 ευρώ τη μέρα για φαγητό" δε λέει τίποτα,άλλο να μην ψωμολυσσάς απλά και άλλο να τρέφεσαι όπως πρέπει. Ειδικά στο φαγητό, για μένα τουλάχιστον, δεν χωράνε μιζέριες. Μια μέρα να φας φτηνά,να τσιμπήσεις κάτι,άντε μια δεύτερη,απλά λέω πως δεν γίνεται κάθε μέρα και είτε μας αρέσει είτε όχι τα τρόφιμα σήμερα είναι πανάκριβα. Και δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις κότες μας και τον κήπος μας και τη γίδα για το γάλα. Όταν ένα μπουκάλι γάλα έχει πάει εκεί που έχει πάει και γίνεται ολόκληρος αγώνας για να ρίξουμε την τιμή στο 1 ευρώ,πως να πιστέψω εγώ ότι ο άλλος τρέφεται σωστά με 2 και 3 ευρώ τη μέρα; Και ναι, φίλε nikos_e34,για μένα το να τρώω κάθε μέρα φασόλια για να μην ξοδεύω,να πίνω φραπέ μόνο σπίτι μου και να καπνίζω τσιγάρα αισχρής ποιότητας,είναι μιζέρια και δεν θα το κανα ποτέ.Δεν είναι μαγκιά αυτό,ούτε το παίζω λεφτάς,καμιά σχέση,απλά δεν θεωρώ το ότι είναι ίδιας ποιότητας τα εδώ τσιγάρα με τα βουλγάρικα/σκοπιανικά/αλβανικά κτλ. Υπολογίζω το κόστος και την ποιότητα και διαλέγω να πληρώνω 3 ευρώ τα τσιγάρα μου.Υπολογίζω την πείνα μου και την διατροφή μου και βάζω και μπριζόλες στο πρόγραμα.Απλά πράγματα.
nikos_e34 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δεν ειναι βουλγαρικης/σκοπιανικης/αλβανικης ποιοτητας φιλε μου απλως εδω το χτυπανε πολυ με φορο εκει σχεδον καθολου..απο το ιδιο εργοστασιο βγαινει το τσιγαρο φιλε ο φραπες της δουλειας βγαινει απο το σπιτι συνεχεια.δεν γουσταρω να δινω 3-4 ευρω για ενα φραπε και να δουλεψω μια ωρα μετα για να βγαλω τα λεφτα του καφε..δεν αντιλεω οτι 1-2 φορες την εβδομαδα βγαινουμε σε καμια καφετερια αλλα μεχρι εκει.σε μπαρ δεν παμε διοτι δεν πινουμε αλκοολ και βαριομαστε αμεσως εχω κοτουλες μοναχα και τροω κανα κοτοπουλο που και που η κανα αυγουλακι μεχρι στιγμης λεω λογικα πραγματα,πιστευω, επισης δεν τρωμε καθε μερα φασολια,τρωμε και φακες , ρεβιθια,λαχανο,πατζαρια και καμια φορα το μηνα καμια μπριζολα οχι οτι δεν εχουμε λεφτα η ειμαστε μιζεροι απλως μια μπριζολα στη σχαρα φτανει και περισευει για ενα ατομο που δεν κανει αθλητισμο να παιρνει τις πρωτεινες του τον υπολοιπο καιρο καλυτερα να τροω ψαρια και κοτοπουλο.. αυτο ειναι ποιοτητα ζωης φιλε και συναμα κανεις και τρελη οικονομια...μιζερια ειναι να εχω λεφτα πολλα στη τσεπη , να κυκλοφορω με τα ιδια ρουχα 10 χρονια και ταυτοχρονα να εχω μια μερσεντες καινουρια , να κλαιγομαι δεξια και αριστερα οτι δεν εχω λεφτα ενω εχω 4 σπιτια που μου δινουν νοικια και αυτα.. το δικο σου στο τι ειναι ποιοτητα?οτι πινεις ενα φρεντο εξω καθε μερα και πληρωνεις το πακετο τσιγαρα 3 ευρω? για τα τσιγαρα να σου πω τον ιδιο καρκινο η καρδιολογικα προβληματα θα εχουμε στο τελος αν δεν το κοψουμε. τουλαχιστον θα εχεις να λες οτι εχεις "ποιοτικο" καρκινο. προσωπικα το βρισκω χαζομαγκια και "κοιταξτε ποιος ειμαι εγω φτωχομπινεδες" το ποστ σου
panther_512 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Νομίζω Arcanaloth ότι ή είσαι πολύ νεαρής ηλικίας και όταν οι γονείς σου μαγειρεύουν όσπρια, εσύ την βγάζεις με Goodys, ή αν είσαι μεγάλος, τότε έχεις χάσει τελείως τη μπάλα περι σωστής διατροφής και ποιότητας ζωής.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν καταλαβαίνω γιατί τον πιάνετε απο τα μαλλιά; Είναι σαφέστατο το παιδί.. Αν ξεμείνει τελείως μπορεί να την παλέψει με ένα γύρο.. και γω χθές που έτυχε να μην έχω κάνει κάτι και μιας κ η γυναίκα έλειπε, με ένα γύρο την έβγαλα.. Αυτό δεν σημαίνει οτι το επικροτώ σαν διατροφή.. αλλα αν κάτσει, 1-2 φορές το μήνα, δεν σκάω και ιδιαίτερα να την βγάλω έτσι.. Σήμερα έφαγα φυσιολογικά όπως άλλωστε συνηθίζω.. Πού είναι το περίεργο; Φοιτητές δεν κάνατε; Επαναλαμβάνω.. δεν λέω οτι είναι σωστό και υγιεινό.. απλά οτι είναι μια λύση ανάγκης. Ιδιαίτερα αν παραγγείλεις απο πρασσά η απο "γυράδικο" είσαι χορτάτος για 2-3 μέρες
nikos_e34 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 oh mondieu! γυρος???? μα τι αισχος , τι γυφτια ! αλε αλε ποταπε γεωσκοληξ!
Luxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 5 ευρω βενζινη μεσο ορο την ημερα 10 ευρω για supermarket μεσο ορο την ημερα 5 ευρω για διαφορα αλλα πραματα μεσο ορο την ημερα Δλδ κοντα στα 600 ευρω τον μηνα, χωρις το ενοικιο.. Δεν πινω Δεν καπνιζω ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΑ!!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 10 ευρω για supermarket μεσο ορο την ημερα Υπερβολικά μου φαίνονται ρε συ...10 τη μέρα στο market;Τι κατεβάζεις ρε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.