Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Στα όσπρια περίπου το 20% του βάρους τους είναι πρωτείνηβεβαια αναμεσα στη ζωικη και τη φυτικη πρωτεινη υπαρχει μεγαλη διαφορα...
panther_512 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Σίγουρα έχουν διαφορές, με τα αρνητικά των ζωικών πρωτεινών να υπερτερούν σχεδόν των θετικών τους (εξού και το ότι κανονικά κόκκινο κρέας πρέπει να τρώμε 1-2 φορές το μήνα και όχι τη μέρα), αλλά έχουμε ξεφύγει πολύ εκτός θέματος. Και όταν βλέπω άτομα να εκπλησονται με το να τρώς τις καθημερινές όσπρια, δεν βλέπω το νόημα να συνεχίσουμε να συζητάμε περι διατροφικών συνηθειών. Ένας γύρος και μιά σοκολάτα για να βγάλεις τη μέρα....το ακούσαμε και τούτο.
jimarass Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ξέρετε που θα βρω συνταγές που να βασίζονται σε όσπρια, ψάρι,λαχανικά, αυγά? Κάτι που να φτιάχνεται σχετικά μέσα σε μισή ώρα, άντε μία. Δεν την παλεύω άλλο με το κρέας!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ξέρετε που θα βρω συνταγές που να βασίζονται σε όσπρια, ψάρι,λαχανικά, αυγά? Κάτι που να φτιάχνεται σχετικά μέσα σε μισή ώρα, άντε μία. Δεν την παλεύω άλλο με το κρέας!!! Ε, κάνε κανά γούγλισμα με "συνταγές"! http://www.sintagespareas.gr/component/option,com_rapidrecipe/page,viewcategory/category_id,1/Itemid,30/ http://www.gma-nitsa.gr/
CptBill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Λοιπον: Επειδη κραταω ευλαβικα τα εξοδα μου στο microsoft money τα τελευταια 4 χρόνια (?!) εχω διαπιστωσει πως τα περισσότερα λεφτα φευγουν στο σουπερ μαρκετ. Μιλαμε για 400 ευρω το μήνα περιπου. Τωρα σε ημερήσια βαση χαλάω: 4 ευρω για έτοιμο γεύμα Σκλαβενιτη (οτι πλησιεστερο σε μαγειρευτο φαγητο) ή 3 ευρω για ψητο κοτόπουλο Σκλαβενίτη 2,5 ευρω για σαντουιτσακι απο Σκλαβενίτη για τη δουλεια 2,8 ευρω για ταξι επειδη το γαμωτρολει παλι δεν περνάει + τα εξτρα εξοδα που προκυπτουν σεσουπερ μαρκετ (γαλα, γιαουρτακια, σαλατες, φρουτα κτλ) ΥΓ: Ναι, εχω Σκλαβενιτη διπλα μου.
aledjo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 οταν ειμαι με τη Κουλα 0ε για φαγητο, σαντουιτς κτλ αφου μου τα φτιαχνει ολα αυτη και για τη δουλεια. (εκτος αν υπολογισουμε το εβδομαδιαιο κοστος για ψωμακια-τυρι-ζαμπον) 0ε για τσιγαρα αφου δε καπνιζω 0ε για ποτα αφου ειναι σπιτογατα 0ε για βενζινα >>>>>>>>>>>>> 0ε για καφε αφου δε πινω οταν ειμαι με τη Σουλα 10ε για φαγητο, σαντουιτς κτλ αφου βαριεται να κουνηθει 0ε για τσιγαρα αφου δε καπνιζω 10-20ε για ποτα οταν εχει ορεξη 10ε για βενζινα >>>>>>>>>>>>> 0ε για καφε αφου δε πινω οταν ειμαι με τη ΦΩΦΩ 20ε για φαγητο, σαντουιτς κτλ αφου μονο καφε ξερει να φτιαχνει. 0ε για τσιγαρα αφου δε καπνιζω (καπνιζει εκεινη ομως) 30ε για ποτα αφου παμε απο το ενα club στο αλλο. 20ε για βενζινα >>>>>>>>>>>>> (εκτος αν παμε με το δικο της car) 0ε για καφε αφου δε πινω (πινει εκεινη ομως) και σας ερωτω! εσεις με ποια θα προτειμουσατε? εγω ο Μ....αζοχας με τη τελευταια! και μετα λεμε οτι οι γυναικες μας τρωνε τα λεφτα....
Praetorianos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Γεια σου ρε Αλέτζο γίγαντα, δεν την παλεύεις πάλι σήμερα. Ακόμα και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου να μιλάμε οι γκόμενες θα έχουν θέση έτσι?
harrys23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 0ε για βενζινη(λογω εταιρικου) 0ε για fast fodds κ.λ.π λογω οτι το μωρο ειναι super μαγειρισα 3ε για καπνο την εβδομαδα μονο 5ε για σοκολατα απο τα starbucks 50ε Πλαισιο για διαφορα χαζα gatzets
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 οταν ειμαι με τη Κουλα 0ε για φαγητο, σαντουιτς κτλ αφου μου τα φτιαχνει ολα αυτη και για τη δουλεια. οταν ειμαι με τη Σουλα 10ε για φαγητο, σαντουιτς κτλ αφου βαριεται να κουνηθει οταν ειμαι με τη ΦΩΦΩ 20ε για φαγητο, σαντουιτς κτλ αφου μονο καφε ξερει να φτιαχνει. 0ε για τσιγαρα αφου δε καπνιζω (καπνιζει εκεινη ομως) και σας ερωτω! εσεις με ποια θα προτειμουσατε? εγω ο Μ....αζοχας με τη τελευταια! και μετα λεμε οτι οι γυναικες μας τρωνε τα λεφτα.... Την Κούλα γιατί απο ότι φαίνεται η ΦΩΦΩ είναι θεόχοντρη αν θέλει 10 ευρώ παραπάνω απο την Σούλα για φαγητό...
CensoredX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Την Κούλα γιατί απο ότι φαίνεται η ΦΩΦΩ είναι θεόχοντρη αν θέλει 10 ευρώ παραπάνω απο την Σούλα για φαγητό... Ναι αυτο το προσεξα και εγω και παραξενευτηκα ειναι η αληθεια Ειναι και το αλλο που με παραξενευει βεβαια: Αν η Κουλα ειναι η αριστερη και η Σουλα η δεξια,η Φωφω ποια στο διακο ειναι? :S
FilipposMD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Αλέτσε, τα προφυλακτικά δεν τα μετράς στα έξοδα;
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Είδες κανέναν να προσθέτει τον αέρα που αναπνέει στα έξοδα; Άλλωστε τα παίρνει χονδρική (Φωφω)... Η Σούλα η χερούλα είναι για το σπίτι... Εντάξει μια κούλα έμεινε.. αλλα ποιός δίνει κάθε μέρα 30 ευρώ; no offence aledjε..kidding απλά ;p
adamakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ευτυχως ακομα δεν ξερω τι θα πει περιοδος αφραγκιας οποτε χαλαω οσα μου κανει κεφι μπορει να ειναι 10 μπορει να ειναι και 100 αναλογα που θα παω και τι θα κανω γενικως δεν τσιγκουνευομαι σε τιποτα βενζινη 100 οκτανιων στο αυτοκινητο (V power racing) καφε και φαγητο σε καλο μαγαζι κτλ κτλ κτλ
livewire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Γουέλ, ο aledjo τα είπε όλα, imo. Κιας μην το ξέρει. ...και τα προφυλακτικά προσμετρώνται σαφέστατα στα έξοδα αυτουής που τα πληρώνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.