Προς το περιεχόμενο

Mε πόσα ευρώ βγάζετε το 24ωρο σας;

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι πρέπει να κάνω ~2 απόπειρες κάθε φορά για να φτιάξω πόσιμο καφέ. Ειδικά όταν το κάνω το πρωί με μισόκλειστα μάτια. Εξάλλου καθημερινές δεν έχω τη δυνατότητα για έξοδο μετά τη δουλεία, οπότε κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι πάω για καφέ κάθε μέρα :P

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω τις καθημερινες χαλαω απο 0 μεχρι 8 ευρω,αναλογα αν βγαινω δηλαδη.

Τα σαββατοκυριακα αλλαζει καπως το προγραμμα εκει παω συνηθως στα 10-20 ευρω.Αλλα γενικα ειναι αναλογος την μερα δεν μπορεις να βγαλεις καποιο στανταρ ποσο.

Δημοσ.

οταν δουλευω τρωω,πινω εκει οποτε μονο οι βενζινες μου κοστιζουν... 20 ευρω δηλαδη...

αν παλι δεν δουλευω... 15 ( περιπου ) ευρω για ποτο, 6 για φαγητο ( δεν ειμαι ποτε σπιτι οποτε τρωμε απεξω ), αλλα 20 ευρω για βενζινες... και αν βαλεις και κερασματα ( ιδικα αυτη την τεταρτη:shock: ) παει πολυ.... δηλαδη απο ολο το μεροκαματο της προηγουμενεις μερας μου μενουν μονο 19 ευρω:-(

τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να δουλευω για τον κοσμο... παρα να δουλευω τον κοσμο...( το δευτερο μου ερχετε καπως ακριβο:mad: )

Δημοσ.

επειδη ειναι και καλοκαιρικαι πρεπει να κρατησουμε και κατι. ειναι σιγουρα 3.10ε τα τσιγαρα. αν δεν ειναι σαββατο τρωω στο σπιτι οποτε οκ αντε 2ε για καμια λιγουρα. και καφε οχι καθε μερα.(δουλευω σε καφετερια οποτε εχο τσαμπα!!)αλλα και για καφε αλλα 4ε κ επειδη θα τον πιω η θησειο η γκαζι βαλε αλλα 1.60.συμπερασμα???? πιαστε δουλεια γιατι χανομαστε!

Δημοσ.
[offtopic]

Δουλεύεις σε καφετέρια, έχεις nick Dora18 και δεν postαρες εδώ; Αμαρτία :P

[/offtopic]

[offtopic] και γιατι να το κανει;( να ποσταρει δηλαδη ) αμα ο αλλος δεν ειναι σε θεση να δωσει μια σωστη παραγγελια...του φταιει ο σερβιτορος...:X:X:X ποιος ξερει τι δουλεια θα ειχε η κοπελα... και το σταματαω εδω...για περισσοτερα υπαρχει αλο θεμα...[/offtopic]

Αστειευόμουν.... (Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε φάνηκε από το "Αμαρτία :P")

το καταλαβα και ετσι το πηρα...σαν πλακα... τον συγγραφεα ειρωνευομαι ( του αλλου θεματος )

Δημοσ.
[offtopic] και γιατι να το κανει;( να ποσταρει δηλαδη ) [...][/offtopic]

Αστειευόμουν.... (Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε φάνηκε από το "Αμαρτία :P")

Δημοσ.

Από τότε που ανακάλυψα το freddo ,γλίτωσα τα νεύρα μου από το nes, ανακάλυψα καφέ να μου αρέσει και να μου φτιάχνει τη μέρα, αλλά η τσέπη μου -2,20 την ημέρα.

Μετά περίπου:

0,50 για τοστ από το σπίτι.

1 ευρώ για nestea

2 ευρώ για βενζίνη

1 ευρώ για κρουασάν

Σύνολο 6,5 ευρώ

Ρε παιδιά ο freddoccino από τι φτιάχνεται?

Δημοσ.
Από τότε που ανακάλυψα το freddo ,γλίτωσα τα νεύρα μου από το nes, ανακάλυψα καφέ να μου αρέσει και να μου φτιάχνει τη μέρα, αλλά η τσέπη μου -2,20 την ημέρα.

Μετά περίπου:

0,50 για τοστ από το σπίτι.

1 ευρώ για nestea

2 ευρώ για βενζίνη

1 ευρώ για κρουασάν

Σύνολο 6,5 ευρώ

Ρε παιδιά ο freddoccino από τι φτιάχνεται?

Συνήθως με γάλα σκόνη fredoccino και σοκολάτα...

Αλλιώς με ένα εσπρεσάκι μέσα σε σοκολάτα...

Και απο πάνω σαντιγύ...

Ανάλογα το μαγαζί και την όρεξη του καθενός ;p

Δημοσ.

Σε περιόδους πραγματικής οικονομίας, τα έξοδά μου για βλακείες τις καθημερινές είναι μηδενικά.

Τα πραγματικα έξοδα είναι:

8 ευρώ η βενζίνη να πάω και να έρθω από τη δουλειά

5 ευρώ το air condition τώρα το καλοκαίρι

1 ευρώ το ρεύμα πλήν του air condition

5 ευρώ το σπιτικό φαγητό για 2 άτομα

0.4 ευρώ το νερό

Σύνολο 19.4 ευρώ ημερησίως εκ των οποίων τα 14 (73%) είναι ενέργεια (καύσιμα, ρεύμα).

Δημοσ.
Σε περιόδους πραγματικής οικονομίας, τα έξοδά μου για βλακείες τις καθημερινές είναι μηδενικά.

Τα πραγματικα έξοδα είναι:

8 ευρώ η βενζίνη να πάω και να έρθω από τη δουλειά

5 ευρώ το air condition τώρα το καλοκαίρι

1 ευρώ το ρεύμα πλήν του air condition

5 ευρώ το σπιτικό φαγητό για 2 άτομα

0.4 ευρώ το νερό

Σύνολο 19.4 ευρώ ημερησίως εκ των οποίων τα 14 (73%) είναι ενέργεια (καύσιμα, ρεύμα).

5 ευρώ μεσημέρι βράδυ 2 άτομα? Τι τρώτε????Σούπα?

Δημοσ.

10 ευρώ τη μέρα. Πάλι καλά που λόγω δουλειάς η βραδυνή μου διασκέδαση είναι πάντα free αλλιώς δεν έβγαινα με τίποτα

Δημοσ.
5 ευρώ μεσημέρι βράδυ 2 άτομα? Τι τρώτε????Σούπα?

Καθημερινές όσπρια φίλε μου. Λουβί, φακές, ρεβύθια, φασόλια.

Ένα σακούλι όσπρια βγάζει περίπου 10 μερίδες, οπότε για 2 άτομα είναι 5 γεύματα.

Τώρα το καλοκαίρι τα κάνω πάντα σαλάτα, νερόβραστα, να μένουν τραγανά, μετά τα στραγγίζεις και τα βάζεις στο πιάτο με λαδάκι, μαρούλι, κρεμμυδάκι, ντομάτα αγγούρι, τόνο ή σαρδέλες ή ότι άλλο τραβά η όρεξή σου.

Και επειδή τα κάνεις σαλάτα, η ποσότητα που βάζεις είναι ακόμα λιγότερη, οπότε το σακούλι κρατά ακόμα περισσότερες μέρες.

Τώρα από κρεατικά, αγοράζω έτοιμο κοτόπουλο σούβλας, 5 ευρώ ολόκληρο το κοτόπουλο, μικρό βέβαια, αλλά υπέραρκετό για 2 άτομα. Κάνεις και λίγο πουρέ, μιά σαλατίτσα και την βγάζεις τζάμι. Βγαίνει λίγο παραπάνω, αλλά κάνεις απόσβεση από τις μέρες που τρώς όσπρια.

Ψωμί να επισημάνω δεν υπάρχει στο διαιτολόγιο του σπιτιού μου.

Δημοσ.

Όταν είμαι στην Θεσσαλονίκη:

2,20: μπουγάτσα και μίλκο (όταν ξυπνάω πριν το μεσημέρι)

3,50: Φραπές γλυκός με γάλα

2,40: πίτα γύρο πατάτες, μουστάρδα, κέτσαπ, ρώσικη

3,50: Φραπές γλυκός με γάλα

6-12: ποτό μου + ποτό Λίλας

Όταν είμαι Σέρρες:

2,50: Φραπές γλυκός με γάλα

1,20: Αστικό

0,60: Φραπές γλυκός με γάλα (κυλικείου)

4,00: Heineken

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...