xristakits Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 παιδια καλησπερα, κανανε του αδερφου μου δωρο ενα N95 και εχω την σοβαρη υποψια οτι ειναι κλεμμενο. υπαρχει πιθανοτητα αν το χρησιμοποιησει να τον εντοπισουνε μεσω του gps και να καταληξω να του πηγαινω τσιγαρα στην φυλακη?
G_Zisis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δεν νομίζω.Ο μόνος τρόπος να τον εντοπίσουν είναι να το πάει για service,ενώ ο αληθινός του κάτοχος να έχει δηλώσει το IMEI του κινητού ως κλεμένο σε ένα κατάστημα Nokia.Για καλό και για κακό όμως ας απαντήσει κάποιος καθαρά ειδικός.
Heatspreader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Σιγά ρε παιδιά... Δηλαδή αν βάλω εγώ αύριο μία αγγελία που ξέρετε εσείς αν είναι κλεμμένο ή όχι? Μη τρελαινόμαστε τόσο....
S2Katana Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ναι φίλε μου, αλλά αν αποδειχθεί, άντε να αποδείξει ότι δεν είναι κλεπταποδόχος...
savvvas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 παιδια καλησπερα, κανανε του αδερφου μου δωρο ενα N95 και εχω την σοβαρη υποψια οτι ειναι κλεμμενο. υπαρχει πιθανοτητα αν το χρησιμοποιησει να τον εντοπισουνε μεσω του gps και να καταληξω να του πηγαινω τσιγαρα στην φυλακη? Μαλλον βλεπεις πολυ prison break....
xristakits Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μαλλον βλεπεις πολυ prison break.... Καλόοο !!!
Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τότε να προσέχετε και όταν αγοράζετε Hardware από αγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.