Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά..Είμαι αισίως στην RC5 και το deluge αρνείται να δει την πόρτα που έχω ανοίξει για αυτό στο router. Έχω κάνει enable το firewall στο Ubuntu 8.04 και allow στη συγκεκριμένη πόρτα για TCP και UDP. Να φταίει άραγε ότι τη πόρτα την είχα ανοίξει και την χρησιμοποιώ κανονικότατα στο PC όταν είμαι στα windows; Πιστεύω ότι είναι ανεξάρτητη πλατφόρμας..Βοηθήστε με αλλιώς θα πέσω στα windows !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εάν είσαι σίγουρος πως το port forwarding έχει γίνει σωστά (έχεις την ίδια ip με αυτή που έχεις όταν μπαίνεις από windows; ) τότε ίσως φταίει το πρόγραμμα, αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Επίσης εκτός από το deluge υπάρχουν κι άλλα προγράμματα για torrents που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι να φτιαχτεί το deluge, αν δηλαδή αυτό είναι υπεύθυνο για το πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς κανένα πρόγραμμα δεν βλέπει ανοιχτή την πόρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Έχεις static IP; Είναι η ίδια με αυτή που έχεις στα windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ναι..είναι η ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εγώ από το να πέσεις στα ...Windows (πρόσεξε μην κοπείς από κανένα τζάμι!), θα σου πρότεινα να παρατήσεις το Deluge που είναι προβληματική εφαρμογή και να πας σε κάτι πιο πρακτικό όπως το KTorrent ή (αν δεν έχεις πρόβλημα με την κονσόλα) σε rTorrent. Και μην ξεχνάμε και το πολύ καλό Transmission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Τότε ίσως να φταίει το firewall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Είτε enabled, είτε disabled το firewall δεν βλέπω καμία διαφορά..Επίσης είτε deluge, είτε transmission, είτε azureus καμία διαφορά. Η πόρτα παραμένει κλειστή όπως και να έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Με disabled το firewall, η εντολή sudo iptables -L τι επιστρέφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ποιά πόρτα έχεις δηλώσει και σαν τί χρήστης τρέχεις τον client; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 @capthookb: Με το sudo iptables -L επιστρέφει Chain INPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain FORWARD (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain OUTPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination @NullScan: τον client τον τρέχω σαν κανονικός χρήστης. Λες να θέλει τίποτα περίεργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά δεν μου είπες τον αριθμό της TCP πόρτας που χρησιμοποιείς. Στο Unix (αν και το Linux δεν είναι UNIX αλλά τέλος πάντων) τις πόρτες με αριθμό μικρότερο του 1024 δεν μπορεί να τις ανοίξει άλλος χρήστης πέρα από τον root. Αν λοιπόν έχεις βάλει κάποια πόρτα στο κλειστό διάστημα [1 .. 1024] άλλαξέ την και βάλε κάποια πάνω από αυτό το όριο. Το επίσημο documentation του torrent protocol αν δεν κάνω λάθος προτείνει να χρησιμοποιείς πόρτες κοντά στο 35000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 55000 έχω ανοίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Άνοιξε τον client που χρησιμοποιείς και όταν φορτώσει δώσε μας το output της εντολής >netstat -an | grep 55000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 tcp 0 0 0.0.0.0:55000 0.0.0.0:* LISTEN tcp6 0 0 :::55000 :::* LISTEN udp 0 0 0.0.0.0:55000 0.0.0.0:* udp6 0 0 :::55000 :::* Σημειωτέον ότι έκανα upload με τον client όταν την εκτέλεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.