Προς το περιεχόμενο

Ερχονται S-PVA panel στις 22''

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 παρατηρήσεις :

1) τα ΤΝ είναι ταχύτερα (μικρότερο input lag) και αυτό παίζει τον ρόλο του σε διάφορα παιχνίδια.

2) Μέχρι τα διάφορα pva, mvα, s-ips κλπ να φτάσουν σε τιμές τα ΤΝ θα περάσουν κάμποσα χρόνια, μέχρι τότε βολεύμαστε άνετα με τα οικονομικά ΤΝ. Προσωπικά όσες φορές πήγα να το παίξω πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες το μετάνιωσα οπότε θα περιμένω :-)

Δημοσ.

2) Ποιος νοιάζεται για τις γωνίες θέασης (διαφορά 5-10 μοίρες) των PVA σε σχέση με ΤΝ; Όλοι όταν καθόμαστε στον υπολογιστή, μπροστά από την οθόνη είμαστε. Κάθεται κανείς σε γωνία 170 μοιρών;

Γνωρίζω αρκετούς που ξαπλώνουν στο κρεβάτι και βλέπουν από το PC ταινίες πριν κοιμηθούν το βράδυ…

Η γωνία θέασης είναι κάτι σημαντικό κατά την άποψή μου.

Δημοσ.

Eλα βρε παιδια μην λεμε κουταμαρες την γυριζεις οπου θες την οθονη και βλεπεις αν ειναι δυνατον ποτε μας απασχολησαν οι μοιρες θεασης τα τελευταια χρονια?Δεν το καταλαβαινω τετοιο κολημα που υπαρχει με αυτο μην γινεστε υποχειρια της τεχνολογιας και τα σκατε σαν τρελοι καθε φορα...

• Super Moderators
Δημοσ.
2 παρατηρήσεις :

1) τα ΤΝ είναι ταχύτερα (μικρότερο input lag) και αυτό παίζει τον ρόλο του σε διάφορα παιχνίδια.

όχι όλες...

Eλα βρε παιδια μην λεμε κουταμαρες την γυριζεις οπου θες την οθονη και βλεπεις αν ειναι δυνατον ποτε μας απασχολησαν οι μοιρες θεασης τα τελευταια χρονια?Δεν το καταλαβαινω τετοιο κολημα που υπαρχει με αυτο μην γινεστε υποχειρια της τεχνολογιας και τα σκατε σαν τρελοι καθε φορα...

το θέμα είναι ότι ακόμα και μπρόστα να είσαι οι διαφορές φαίνονται από κάποιον που έχει συνηθίσει σε PVA/MVA/IPS Panel...

αν κάποιος έχει δει μόνο TN Panel τότε προφανώς δεν πρόκειται να τις καταλάβει εύκολα...

2) Μέχρι τα διάφορα pva, mvα, s-ips κλπ να φτάσουν σε τιμές τα ΤΝ θα περάσουν κάμποσα χρόνια, μέχρι τότε βολεύμαστε άνετα με τα οικονομικά ΤΝ. Προσωπικά όσες φορές πήγα να το παίξω πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες το μετάνιωσα οπότε θα περιμένω :-)

κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
Ναι σωστά, δε θα βλέπεις την οθόνη σου όταν σκουπίζεις το πάτωμα...

10-30 μοιρες κλιση (δηλαδη 100-120 συνολικη γωνια) να κανεις προς τα κατω σε μια οθονη με tn panel, ηδη βλεπεις αλλαγη χρωματων!!

Eδω ενα απλο τεστ:

http://www.lagom.nl/lcd-test/viewing_angle.php

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά από Σεπτέμβριο...

και η lenovo(κινεζικη και της πλακας

δεν είναι ακριβώς κινέζικη, η Lenovo ιδρύθηκε από άτομα του PC Division της IBM και μετά συγχωνεύτηκε με μια κινέζικη...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά οι οθόνες με S-PVA panel είναι και πιο ξεκούραστες? Επίσης έχετε δεί τίποτα σε μικρότερες ίντσες ή 20" και πάνω είναι?

Ρε γμτ μου φαίνεται ότι θα είναι κουραστικό να δουλεύεις σε 20".

Δημοσ.

Πάντως εγώ εδώ και μια τριετία δουλεύω σε S-IPS και μόλις πήγα να δουλέψω σε σημερινή 22" ΤΝ ήμουν να φύγω τρέχοντας. Ξεπλυμένη αρρωστημένη εικόνα!

Δημοσ.
Πάντως εγώ εδώ και μια τριετία δουλεύω σε S-IPS και μόλις πήγα να δουλέψω σε σημερινή 22" ΤΝ ήμουν να φύγω τρέχοντας. Ξεπλυμένη αρρωστημένη εικόνα!

Kοιτα να δεις...

Εαν οδηγουσες μονο φεραρι και επιανες να οδηγησεις ενα vw polo πως θα σου φαινοτανε?Εκει να δεις ξενερωμα που θα τρωγες...

Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι εντελως μαπα...Απλα εσυ εισαι μαθημενος σε κατι καλυτερο.:-D

Τα γουστα οπως και τα πορτοφολια διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο...

Δημοσ.
Kοιτα να δεις...

Εαν οδηγουσες μονο φεραρι και επιανες να οδηγησεις ενα vw polo πως θα σου φαινοτανε?Εκει να δεις ξενερωμα που θα τρωγες...

Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι εντελως μαπα...Απλα εσυ εισαι μαθημενος σε κατι καλυτερο.:-D

Τα γουστα οπως και τα πορτοφολια διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο...

Δεν λέω ότι είναι εντελώς μάπα, αυτό που λέω είναι ότι υπάρχει ορατή διαφορά μεταξύ μιας καλής οθόνης και μιας φθηνής οθόνης. Τόσο ορατή που αν έχεις συνηθίσει σε κάποια σχετικά καλή κάποια χειρότερη γίνεται ενοχλητική στο μάτι. Αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για μια 3ετία εξέλιξης και πάλι προτιμώ τη δικιά μου... είναι θέμα.

Και δε μιλάμε για διαφορά 50.000 ευρώ που κάνει η ferrari αλλά κανα 300άρι. Όποιου του περισσεύουν τα δίνει. Αν όχι μια χαρά είναι και οι ΤΝ.

Δημοσ.

Ξεπλυμενη αρρωστημενη εικονα....Ακριβως οπως το περιγραφεις ειναι...Βεβαια για καποιον που δεν εχει εμπειρια με τις καλες οθονες δεν νομιζω οτι θα χαλαστει και με ενα tn panel....Γιατι μετα θα λεει "καλυτερα να μην σε γνωριζα ποτε μου"--χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Προσωπικα για 2 πραγματα θα εσκαγα λεφτα...Για την οθονη, να μην χαλασουν τα ματια μου και για το τροφοδοτικο, να μην καει το σπιτι μου.....Ολα τα αλλα απο λιγο εως καθολου με απασχολουν....Ειδικα οι καρτες γραφικων....

Δημοσ.

κοίτα υπάρχουν διαφωνίες ως προς αυτό αλλά γενικότερα εντάξει οι s-ips έχουν πλεονεκτήματα ακόμη και ως προς πιο ακριβές s-pva οθόνες οπότε προφανώς η σύγκριση με tn είναι καταστροφική (με λίγα λόγια σου λέω ότι έχεις ωραία οθόνη:))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...