margiannis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδια συγγνώμη που ανοίγω και δευτερο θέμα μεσα σε 1 μερα αλλα το θέμα ειναι σοβαρο και επιγει πολύ.Λοιπον ας μπουμε στο ψητό.Βρηκα στο καταστημα 'ΓΕΡΜΑΝΟΣ' το XBOX 360 με δώρο 3 πολύ καλα παιχνιδια και ενα επιπλέον χειριστηριο στα 270 ευρώπουλα.Αυτο που θέλω απο εσας ειναι να μου πείτε αν το θεωρειτε κακο το οτι ειναι η εκδοση με τα 203WATT.Αυτο θα ήθελα να μου πειτε αν είναι καθόλου κακο ή αν δεν θα εχω κανενα προβλημα.Σας ευχαριστώ εκ τών προτέρων.Επίσης να σας πώ οτι καλο θα ήταν οι απαντήσεις σας να δοθούν γρήγορα γιατι αυριο αν όλα πανε καλά θα ήθελα να το χτυπήσω
ultralisk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδια συγγνώμη που ανοίγω και δευτερο θέμα μεσα σε 1 μερα αλλα το θέμα ειναι σοβαρο και επιγει πολύ.Λοιπον ας μπουμε στο ψητό.Βρηκα στο καταστημα 'ΓΕΡΜΑΝΟΣ' το XBOX 360 με δώρο 3 πολύ καλα παιχνιδια και ενα επιπλέον χειριστηριο στα 270 ευρώπουλα.Αυτο που θέλω απο εσας ειναι να μου πείτε αν το θεωρειτε κακο το οτι ειναι η εκδοση με τα 203WATT.Αυτο θα ήθελα να μου πειτε αν είναι καθόλου κακο ή αν δεν θα εχω κανενα προβλημα.Σας ευχαριστώ εκ τών προτέρων.Επίσης να σας πώ οτι καλο θα ήταν οι απαντήσεις σας να δοθούν γρήγορα γιατι αυριο αν όλα πανε καλά θα ήθελα να το χτυπήσω μια χαρά είναι η τιμή...τώρα δεν ξέρω τι εννοείς αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι...σχετικά με τι????πάντως υπάρχει ενδεχόμενο και το 203 W να είναι Falcon όπου ελλατώνεις κατά πολύ πλέον την πιθανότητα των RROD
margiannis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Είχα ακούσει οτι τα XBOX με 203βατ εχουν πάνω τον παλιο επεξεργαστη.Βεβαια αυτο μπορει να μην ειναι απόλυτα κακό.Εσεις θα μου πειτε
ultralisk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 καλύτερα βέβαια να έχει τον falcon αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχεις σίγουρα και πρόβλημα αν είναι και παλιότερο μοντέλο...η τιμή που το βρήκες πάντως είναι καλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.