Προς το περιεχόμενο

rapidshare.com

helanti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εδώ και δύο μέρες το rapidshare.com δεν αναγνωρίζει τον κωδικό μου, τον οποίο πράσφατα ανανέωσα. Υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα ή είναι μόνο σε μένα?

Και αν είναι μόνο σε μένα τι πρέπει να κάνω για να βρω λύση?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φοβαμαι οτι σου κλεψαν το account.

Στειλε ενα mail στο rapidshare με το προβλημα σου

Στο mail γραψε και τα στοιχεια πληρωμης με το Transaction-ID.

Πολυ συντομα θα σου απαντησουν και θα σου δωσουν νεο κωδικο.

Δημοσ.

Ναι μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει πως κλέβονται οι κωδικοί μας?

Και εγώ είχα παρατηρήσει από τα log του rapidshare ότι κάποιος κατέβαζε με τον κωδικό μου....και μάλιστα πολύ.Ευτυχώς δεν μου τα έκανε μαντάρα,να αλλάξει κωδικούς κτλ.

Μάλιστα παρατήρησα από την ΙΡ ότι βρίσκεται στην ίδια πόλη με μένα στην Αγγλία....αλλά δεν έχω δώσει τον υπολογιστή μου ποτέ σε κανέναν για να βουτήξει τους κωδικούς.

Για πείτε γνώμες παιδιά.

Δημοσ.
Ναι μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει πως κλέβονται οι κωδικοί μας?

Και εγώ είχα παρατηρήσει από τα log του rapidshare ότι κάποιος κατέβαζε με τον κωδικό μου....και μάλιστα πολύ.Ευτυχώς δεν μου τα έκανε μαντάρα,να αλλάξει κωδικούς κτλ.

Μάλιστα παρατήρησα από την ΙΡ ότι βρίσκεται στην ίδια πόλη με μένα στην Αγγλία....αλλά δεν έχω δώσει τον υπολογιστή μου ποτέ σε κανέναν για να βουτήξει τους κωδικούς.

Για πείτε γνώμες παιδιά.

e αφού δεν σου έκλεψε ακόμα το κωδικό μη ανησυχείς, καλού κακού άλλαξε το κωδικό εσύ πριν σε προλάβει αυτός :P

Δημοσ.

Καλά με το που το πήρα χαμπάρι άλλαξα αμέσως κωδικό.

Η απορία μου είναι στο πως απέκτησε πρόσβαση,γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην το πάρω έγκαιρα χαμπάρι.

Δημοσ.

Πιθανόν με brute force

Βάλε ένα μεγάλο και δύσκολο pass και αμφιβάλω αν ξαναέχεις τέτοιο περιστατικό

Δημοσ.

Καλά με brute force δεν θα τον είχαν πάρει χαμπάρι από το rapidshare?

Αυτό σημαίνει ότι θα βομβάρδιζε τους server του με πιθανά login

Δημοσ.
Καλά με το που το πήρα χαμπάρι άλλαξα αμέσως κωδικό.

Η απορία μου είναι στο πως απέκτησε πρόσβαση,γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην το πάρω έγκαιρα χαμπάρι.

Απλά πήγες κάπου σε δημόσιο υπολογιστή και έκανες login και αποθύκευσες τα στοιχεία σου στον browser , οποιος κάθησε μετά απο σένα τα είχε.

Ή , πήγες στο σπίτι ενός φίλου και έβαλες τον κωδικό και ο φίλος σου:

α) Στο έκλεψε

β) Εχει keyloggers και κάποιος βλέπει τι πληκτρολογείται σε εκείνο το pc

Δημοσ.

Δεν έχω δώσει πρόσβαση στον υπολογιστή μου σε κανέναν.

Από δημόσιο υπολογιστή δεν έχω κατεβάσει ποτέ από rapidshare.

Σε σπίτι φίλου φυσικά και δεν πήγα ποτέ να δώσω τους κωδικού μου,ή να κατεβάσω από εκεί.

Keylogger θα μπορούσε να είναι(στο δικό μου PC)....αλλά τον κωδικό τον έχω βάλει μία φορά στο rapidshare και δεν τον ξανά έβαλα....είναι στο cookie αποθηκευμένος.

Τέλος πάντων,never mind,έτσι και αλλιώς δεν έχω παρατηρήσει να μου έχει ξαναβρεί τον κωδικό ο τύπος.

Δημοσ.

με bruteforce αποκλειεται...

η μεσω phishing ή κανας keylogger

και μια περιπτωση να σου κλεψουν τα cookies (δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο αυτο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...