klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μιάς και το off topic thread έχει γίνει πλέον Cyanide & Happiness thread είναι μια καλή ιδέα να ποστάρουμε εδώ strips απο το λατρευτό αυτό comic... Δεξί κλίκ στην εικόνα της αρεσκείας μας.. ιδιότητες εικόνας..αντιγράφουμε το url και το βάζουμε εδω σαν εικόνα.. (έχουν δεί πολλά τα μάτια μας γι αυτό εξηγώ..) Ξεκινάω.. Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δεί: και μετά random cool strips.. Saved the best for last : Αυτά και άλλα πολλά στο http://www.explosm.net Kudos to freakster που μου άνοιξε τα μάτια
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 http://misc.classpc.nl/morningglory/comics.html Μην είστε φλώροι.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 1) Το site είναι unbrowsable (tottaly) 2)Το πρώτο πόστ είναι απο mod και είναι offtopic... Nice work dude Ωραίες οι transylβανίδες;
Absinthe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Στην εποχη μου ειχαμε τον εκ της Αρκαδιας ορμωμενο. Τωρα εχουμε αυτες τις μουντζουρες που μοιαζουν να τις εχουν κανει παιδια του δημοτικου. Βαδιζουμε ολοταχως με την οπισθεν.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Στην εποχη μου ειχαμε τον εκ της Αρκαδιας ορμωμενο. Τωρα εχουμε αυτες τις μουντζουρες που μοιαζουν να τις εχουν κανει παιδια του δημοτικου. Βαδιζουμε ολοταχως με την οπισθεν. Γιατί εμείς Αρκά δεν διαβάζουμε νομίζεις; Αυτο τι σημαίνει; Οτι θα μείνουμε στάσιμοι στις χαμηλές πτήσεις και τη ζωή μετά; (και όλα τα άλλα που βαριέμαι να αναφέρω) Άψογος ο Αρκάς.. Άψογο και αυτό.. Άψογα και δεκάδες άλλα κόμιξ...
Absinthe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τωρα αληθεια, σου αρεσει αυτο? Το μονο χαπινες που νιωθω ειναι οταν κανω σκρολ νταουν τη σελιδα.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τωρα αληθεια, σου αρεσει αυτο? Το μονο χαπινες που νιωθω ειναι οταν κανω σκρολ νταουν τη σελιδα. Pretty much... Δεν περιμένω να αρέσει σε όλους μιας και το humor είναι ιδιαιτέρως ιδιαίτερο αλλα αυτό δεν σημαίνει κάτι.. Ελάχιστα άτομα έχω βρεί άλλωστε στην ελλάδα που να τους αρέσει.. Βασικά άν κάποιος είναι τύπους του south park και του family guy εύκολα θα εθιστεί σε αυτό.. Αν κάποιος γελάει με τις γελοιογραφίες στα σταυρόλεξα δεν περιμένω κάτι καλύτερο.. Και τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.. Μπορεί να είναι μλκεια αλλα σε μένα (και πολλούς άλλου αν δείς το off topic) αρέσει.. Live with it.. Και γω θεωρώ τραγικούς όσους βλέπουν ελληνικά σήριαλ και λαζόπουλο αλλα δεν το κάνω θέμα.. απλά δεν τα βλέπω εγώ..
Absinthe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Προφανως και δε συγκρινεται το south park με τουτο το πραγμα. Περι ορεξεως βεβαια..
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 1) Το site είναι unbrowsable (tottaly) 2)Το πρώτο πόστ είναι απο mod και είναι offtopic... Nice work dude Ωραίες οι transylβανίδες; Θέλει νταουνλόουντ. Επίσης όχι, οι Ρουμάνες δε λένε πολλά, είναι όμως ωραία τυπάκια. Οι Ούγγρες σε στέλνουν για σαλιάρες.
χάπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Cyanide & Happiness @ Explosm.net Cyanide & Happiness @ Explosm.net Cyanide & Happiness @ Explosm.net Cyanide & Happiness @ Explosm.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.