Προς το περιεχόμενο

Cyanide & Happiness

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιάς και το off topic thread έχει γίνει πλέον Cyanide & Happiness thread είναι μια καλή ιδέα να ποστάρουμε εδώ strips απο το λατρευτό αυτό comic...

Δεξί κλίκ στην εικόνα της αρεσκείας μας.. ιδιότητες εικόνας..αντιγράφουμε το url και το βάζουμε εδω σαν εικόνα.. (έχουν δεί πολλά τα μάτια μας γι αυτό εξηγώ..)

Ξεκινάω..

Με διαφορά ότι καλύτερο έχω δεί:

comicbody4.png

και μετά random cool strips..

nocandy.png

comichoover2.png

face2.png

comiccat2.png

comicdepressingnew2.png

the-birds-and-the-bees.png

racism.png

halo0001.jpg

JAD.jpg

Saved the best for last :

flavored.png

Αυτά και άλλα πολλά στο http://www.explosm.net

Kudos to freakster που μου άνοιξε τα μάτια :P :-D

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην εποχη μου ειχαμε τον εκ της Αρκαδιας ορμωμενο.

Τωρα εχουμε αυτες τις μουντζουρες που μοιαζουν να τις εχουν κανει παιδια του δημοτικου.

Βαδιζουμε ολοταχως με την οπισθεν.

Δημοσ.
Στην εποχη μου ειχαμε τον εκ της Αρκαδιας ορμωμενο.

Τωρα εχουμε αυτες τις μουντζουρες που μοιαζουν να τις εχουν κανει παιδια του δημοτικου.

Βαδιζουμε ολοταχως με την οπισθεν.

Γιατί εμείς Αρκά δεν διαβάζουμε νομίζεις; Αυτο τι σημαίνει; Οτι θα μείνουμε στάσιμοι στις χαμηλές πτήσεις και τη ζωή μετά; (και όλα τα άλλα που βαριέμαι να αναφέρω)

Άψογος ο Αρκάς.. Άψογο και αυτό.. Άψογα και δεκάδες άλλα κόμιξ...

Δημοσ.
Τωρα αληθεια, σου αρεσει αυτο?

Το μονο χαπινες που νιωθω ειναι οταν κανω σκρολ νταουν τη σελιδα.

Pretty much...

Δεν περιμένω να αρέσει σε όλους μιας και το humor είναι ιδιαιτέρως ιδιαίτερο αλλα αυτό δεν σημαίνει κάτι.. Ελάχιστα άτομα έχω βρεί άλλωστε στην ελλάδα που να τους αρέσει..

Βασικά άν κάποιος είναι τύπους του south park και του family guy εύκολα θα εθιστεί σε αυτό..

Αν κάποιος γελάει με τις γελοιογραφίες στα σταυρόλεξα δεν περιμένω κάτι καλύτερο..

Και τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.. Μπορεί να είναι μλκεια αλλα σε μένα (και πολλούς άλλου αν δείς το off topic) αρέσει..

Live with it..

Και γω θεωρώ τραγικούς όσους βλέπουν ελληνικά σήριαλ και λαζόπουλο αλλα δεν το κάνω θέμα.. απλά δεν τα βλέπω εγώ.. :-(

Δημοσ.
1) Το site είναι unbrowsable (tottaly)

2)Το πρώτο πόστ είναι απο mod και είναι offtopic... Nice work dude :P Ωραίες οι transylβανίδες; :P

Θέλει νταουνλόουντ.

Επίσης όχι, οι Ρουμάνες δε λένε πολλά, είναι όμως ωραία τυπάκια. Οι Ούγγρες σε στέλνουν για σαλιάρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...