alektor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά σε όλους! Έχω φτιάξει ένα cd των Windows με ενσωματωμένο το sp2. Όταν το βάλω στο drives λειτουργεί κανονικά το autorun και μπορώ να κάνω την εγκατάσταση. Όταν έχω το cd στο drives και κάνω επανεκκίνηση δεν ξεκινάει o υπολογιστής από το cd rom παρόλο που έχω ρυθμίσει το BIOS σε first boot cd rom. Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει και θέλει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Οταν εφτιαξες το cd με ποια επιλογη το εκαψες?
alektor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Φιλε tsakona δεν γνωριζω.Αν θελεις διευκρινισε μου τι επρεπε να εχω κανει. ευχαριστω
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=85147 ---------------------------------------------------------------------------------- - ΔΗΜΙΟΥΡΓIΑ *.ISO - Αν δεν θέλετε να βάλετε κάτι άλλο μέσα στο cd σας, ο πιο αξιόπιστος τρόπος δημιουργίας του *.iso είναι του msfn. Κατεβάστε αυτό: XP Pro Image 49,7 kb XP Home Image 49,7 kb Προϋποθέτει φάκελο XPCD στο root του C:\ Αφού αποσυμπιέσετε το αρχείο που κατεβάσατε τρέξτε το ISO Creator for WinXP Pro/Home.cmd Στο root του C:\ θα δημιουργηθεί σε λίγα λεπτά το *.iso. (Μπορείτε να αλλάξετε τα ονόματα/paths κάνοντας edit το άνωθεν *.cmd με ένα notepad, αν απαιτείται) ---------------------------------------------------------------------------------- Εχει βγει και SP3, καλυτερα με αυτο slipstreamed
alektor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αγαπητε tsakona , μπορεις να με καθοδηγησεις πως μπορω να φτιαξω 1 cd καινουριο με το sp3? ειμαι νεος χρηστης και ειμαι λιγο μπερδεμενος.το εχω το sp3.
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Εχει αρκετα βηματα, αλλα ειναι σχετικα απλη και ευκολη διαδικασια. Στο παρακατω link τα εξηγει απλα και με εικονες.Ελπιζω να τα καταφερνεις με τα αγγλικα.Αλλιως εδω ειμαστε http://www.paulspoerry.com/2008/04/25/how-to-slipstream-windows-xp-sp3-create-a-windows-xp-disk-with-sp3-already-installed/
alektor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ευχαριστω φιλε tsakona, θα προσπαθησω. γεια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.