antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Έχω το Heroichi 6AR6 (χωρίς την πλευρική προπέλα) και σκέφτομαι να το αλλάξω (και να αντικαταστήω το κοτέτσι του κατεβαστηριού μ' αυτό). Ένας λόγος που θέλω να κάνω την αλλαγή είναι το στριμωγμένο εσωτερικό του. Θέλω να βάλω 1-2 δίσκους ακόμα (έχει 3 πάνω αυτή τη στιγμή) και επειδή η κάρτα γραφικών είναι λίγο κουμούτσα (8800GT) μου κόβει 2 από τις 5 θέσεις των σκληρών -για την ακρίβεια το molex της μου χαλάει τη δουλειά-. Επίσης το κουτί μετά από κάποια ώρα χρήσης καίει. Δε λέω το χειμώνα καλό είναι (αφήνω τον νες πάνω και μένει ζεστός) αλλά το καλοκαίρι δεν είναι και το καλύτερο. Ειδικά η λαμαρίνα που σκεπάζει την πάνω πλευρά του κουτιού, είναι αυτή με τη μεγαλύτερη θερμοκρασία. Μου πέρασε απ' το μυαλό να ανοίξω καμιά τρύπα για fan σ' αυτή την πλευρά αλλά μετά το σκέφτηκα καλύτερα και μου φάνηκε κάπως κουραστικό Λόγω της θέσης που βρίσκεται υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ως προς το μέγιστο μέγεθος του κουτιού. Πλάτος <23cm, Ύψος* <53cm, Μήκος* <53cm. Η ύπαρξη πλευρικού ανεμιστήρα είναι άχρηστη και μη επιθυμητή. Πρέπει να χει θέσεις για 5-6-7 HDD και η απουσία βιδών για την εγκατάσταση των drives και του πλευρικού καλύμματος θα εκτιμηθεί. Αν έχει απ' τη μάνα του fans αυτά θα πρέπει να είναι σχετικά αθόρυβα και αποτελεσματικά. Οι θύρες για usb θα πρέπει να βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά κι όχι στο πλάι ή από πάνω. Δε θέλω να έχει πορτάκι. Σημαντικό: να είναι μαύρο ή τελοσπάντων αυτό να είναι το βασικό του χρώμα. Τέλος, θα με βόλευε αν μπορούσα να το πάρω -ή μάλλον να μου το φέρουν- από Πλαίσιο, eshop.gr αποκλείεται. Budget δε βάζω κάποιο αυστηρά αλλά 200? είναι ΠΑΡΑ πολλά. *: Ιδανικά θα προτιμούσα το ύψος να είναι λίγο μικρότερο. 53cm είναι από το ξύλο που θα χει για πάτωμα ως αυτό που θα χει για ταβάνι. Το θέμα είναι πως με βολεύει αφάνταστα να ακουμπάω το τασάκι επάνω του . Το μήκος του αν είναι λίγο μεγαλύτερο δε μας πειράζει. Είναι λογικά όλα αυτά που ζητάω ή καλύτερα να πάρω λαμαρίνες και ν' αρχίσω να το φτιάχνω μόνος μου;
pabou13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 το ιδανικο που καλυπτει ολες τις απαιτησεις σου ειναι αυτο αλλα ειναι λιγο ακριβο (199ευρω) και ενα αλλο κοντα στις απαιτησεις σου ειναι αυτο αλλα ειναι λιγο φθηνοτερο (160ευρω) (σ'αυτα τα μεγεθη μονο ακριβα βρισκεις ) και επειτα λιγο πιο φθηνο αλλα με 3 σκληρους ειναι αυτο (εγω παντως σου προτεινω το δευτερο )
antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση pabou13. Δυστυχώς αυτό με τα 160? είναι πολύ ψηλό και το άλλο πολύ ακριβό :/ Είχα μια υπόνοια ότι θα ζητούσα "πολλά"...
pabou13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 φιλε σου βρηκα το ιδανικο και πολυ φτηνο, δες
antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι πως τα NZXT δεν τα χα προσέξει ιδιαίτερα στο site του Πλαισίου -είδα κατευθείαν για Lian Li-, το οποίο πάλι για ακόμα μια φορά γράφει ό,τι να ναι στα specs (208.3 x 440.4 x 476.8 mm (W x H x D) είναι οι σωστές διαστάσεις). Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πόσο αποτελεσματικά απάγεται η θερμότητα απ αυτό μιας και έχει ακριβώς ίδια ανεμιστήρια με το τωρινό μου (2 12άρια - το 3ο που αναφέρει είναι ένα προεραιτικό πλευρικό) και θα πρέπει να τσεκάρω αν η vga θα χει conflict με τους σκληρούς. Μπαίνει στα υπόψη πάντως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=09182 πολύ καλό κουτί στις διαστάσεις που ζητάς... http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8536&cat=1 όχι και τόσο ακριβό πιστεύω...
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Χμ ακυρο από εμένα , δεν έχει όσα θες
talos_2002 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Έχεις τόσο όμορφο κουτάκι και θέλεις να το αλλάξεις; Δεν έχουμε ίδιο γούστο μου φαίνετε
antonl Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=09182 πολύ καλό κουτί στις διαστάσεις που ζητάς... http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8536&cat=1 όχι και τόσο ακριβό πιστεύω... Από πλευράς τιμής είναι στο όριο αλλά αποδεκτό . Το κακό που βλέπω είναι εκείνο το τσουλούφι που χει στο τέλος της πάνω πλευράς για το fan. Φοβάμαι πως δεν το χουν συμπεριλάβει στο ύψος των 52cm που γράφουν στο site και αν έχει ύψος >=1.5cm δε θα χωράει :/ (ή θα πρέπει να κόψω το γραφείο ). Θα προσπαθήσω να το μάθω το ακριβές μπόι του πάντως. Κατά τ' άλλα φαίνεται κορυφή. Θέσεις για δίσκους, ευρυχωρία, το PSU στην απομόνωση, αρκετά ανεμιστήρια, εμφάνιση. Μου τη σπάει λίγο το μπροστινό καπάκι αλλά το παραβλέπω μιας και το power button είναι εκτός αυτού Έχεις τόσο όμορφο κουτάκι και θέλεις να το αλλάξεις; Δεν έχουμε ίδιο γούστο μου φαίνετε Δεν έχω πρόβλημα με την αισθητική του κουτιού μου αλλά με τον χώρο του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ώρα για πατέντα λοιπόν, αλλιώς δεν σε βλέπω να βρίσκεις κουτί της προκοπής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.