nikolas8141 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 λοιπον....εχω την asus 3870χ2... οταν ανοιγω το pc ολα μοιαζουν μια χαρα...οταν βαζω το cod4 σε multiplayer τα πρωτα 20 λεπτα η καρτα συμπεριφερεται τελεια...ολα τερμα σε αναλυση 1680χ1050....και fps σταθερα στα 60!μετα ομως αρχιζουν τα σκαμπανεβασματα, τα fps paizoun συνεχως... εχω βαλει το smartdoctor για να ρυθμησω το fan της καρτας μιας και με τετοια ζεστη χαλαρα επιανε 90και βαθμους...αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν βγαλω το smartdoctor η καρτα συμπεριφερεται πιο σταθερα αλλα η θερμοκρασια? γιατι συμβαινει αυτο? εχω τον 6750 στα 3.2ghz,2x2g sta 1000 ddr2(ram osz),τροφοδ.750watt..περιμενω σχολια.... (αυτο συμβαινει και σε αλλα games....που εκει τα πραγματα ειναι πιο εκνευριστηκα) ! λειτουργικο vista 64...
nikolas8141 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 λοιπον μετα απο πολυ ψαξιμο και αρκετο χρονο....το προβλημα που εκανε ολα αυτα τα σκαμπανεβασματα δεν ηταν τιποτα αλλο απο το προγραμμα everest....το μονο που μπορω να σκεφτω οτι φταιει ειναι πως ακομα το everest ενω αναγνωριζει την καρτα και τους πυρηνες της σπαταλα πολυ ενεργεια απο τον επεξεργαστη με συνεπεια ολα αυτα....παντως thanks!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δλδ είχες μονίμως ανοιχτό το everest?
nikolas8141 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δυστυχως ναι....αλλα πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο....λογικα τετοιο προβλημα δεν θα ειχα μονο εγω,οποτε αν καποιος γνωριζει κατι η ειχε το ιδιο προβλημα ας το γραψει....δεν παει χαμενο....
tmjuju Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Και εγώ έχω παρατηρήσει ʽframe freezeʼ με το everest… Πώς να το περιγράψω? Έστω σταθερά 30 fps, και σε κάποια στιγμή ένα καρέ κολλάει και σπάει τα fluid 30fps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ναι αλλά ποιος ο λόγος να έχετε ανοιχτό το Everest ενώ παίζετε ένα game?
Venisk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Για να δουν τις θερμοκρασίες μόλις βγουν από τ game..η ακόμα κ όταν είναι μέσα στο game..start key..
tmjuju Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ναι αλλά ποιος ο λόγος να έχετε ανοιχτό το Everest ενώ παίζετε ένα game? Τι να σου πώ εγώ περαστικός ήμουν από εδώ LOL Γενικά μιας και τώρα τελευταία (καλοκαιριάτικα) φτιάχνω pcακια για ανίψια… πριν τους τα παραδώσω πρέπει να δει και ο θείος πως πάει το μηχάνημα (άκρος επιστημονικό τεστ). Ειδικά άμα δίνεις τέτοιες OCd πράματα στα ανίψια που θέλουν οπός ο john-lamia να τρέχουν Super Duper Very Extreme Highest To of the Tops Full Resolution Crysis… Κατά το άκρος επιστημονικό τεστ του θείου… το everest παίζει από πίσω πάντα. Βεβαία όλα αυτά δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα, καθώς τι πιο ρεαλιστικό από το να βουλώνει ο μπόμπιρας ότι τρύπα βρει στο κουτί για να το κάνει λέει αθόρυβο…
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Για να δουν τις θερμοκρασίες μόλις βγουν από τ game..η ακόμα κ όταν είναι μέσα στο game..start key.. το Riva Tuner κάνει καλύτερη δουλειά μιας και βλέπεις και το "history", δλδ την θερμοκρασία όσο ήσουν μέσα στο game... γιατί είτε κάνεις ALT+Tab είτε βγεις από το παιχνίδι δεν βλέπεις την σωστή full load θερμοκρασία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.