Προς το περιεχόμενο

Value for money Οθονη στα ~200-220Ε,περαν της 2232BW ?

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LG L222WS από e-shop σε προσφορά ?179, κανονική τιμή ?199 νομίζω. Αλλά θα συμφωνίσω με τους προηγούμενους. Γιατί όχι η Samsung?

Δημοσ.

βtw τελος η 2232Bw απο eshop (και οχι τιποτα, ειχε παραγελθει εδω και 2 μερες,και τελικα σημερα που την περιμενα ,λυπυμαστε αλλα κτλ κτλ )

Δημοσ.

H LG που ανεφερε ο kosmega ειναι πολυ καλη επιλογη!

Την εχωμ εγω και ειναι παααααρα πολυ καλη για τα λεφτα της!

Μονο κακο, δεν εχει DVI!

Δημοσ.

Εχω την SAMSUNG 2243NW. την πηρα λιγο πριν πεσει η τιμη της BW.

Μοναδικο μειονεκτημα δεν εχει DVI αλλα στο ιντερνετ ολοι λενε οτι εχει πολη καλη εικονα και δεν βλεπεις καμια διαφορα στην εικονα σε συγκριση με αλλες που εχουν dvi.

Πραγματικα πολυ καλα χρωματα "πολυ ζεστα" σε συγκριση με μια LG που ειχα και επισης εχει contrast 8000 / 1.

εχει 200 ευρω τωρα ,εγω την πηρα 210 ,η bw κοστιζε 245 νομιζω τοτε.

Σιγουρα value for money αν δεν σε απασχολει το dvi

Δημοσ.
Εχω την SAMSUNG 2243NW. την πηρα λιγο πριν πεσει η τιμη της BW.

Μοναδικο μειονεκτημα δεν εχει DVI αλλα στο ιντερνετ ολοι λενε οτι εχει πολη καλη εικονα και δεν βλεπεις καμια διαφορα στην εικονα σε συγκριση με αλλες που εχουν dvi.

Πραγματικα πολυ καλα χρωματα "πολυ ζεστα" σε συγκριση με μια LG που ειχα και επισης εχει contrast 8000 / 1.

εχει 200 ευρω τωρα ,εγω την πηρα 210 ,η bw κοστιζε 245 νομιζω τοτε.

Σιγουρα value for money αν δεν σε απασχολει το dvi

λυπάμαι αν σε απογοητεύσω αλλά η 2243 δεν πιάνει μια μπροστα στην 2232bw καλύτερα να έκανες λίγη υπομονή να μαζέψεις την διαφορά, αξίζει ακόμη και στην παλιά τιμή

Δημοσ.

δεν λεω οτι η 2243nw ειναι καλυτερη της bw αλλα τα λεφτα της τα αξιζει με το παραπανω...πριν να την αγορασω ειδα αυτο το θεμα στο site :

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259502&highlight=2243nw

και αποφασισα οτι δεν ειναι αναγκη να ξοδευτω πολυ για να παρω 22 αρα

Δημοσ.
εγώ πάντως οθόνη χωρίς DVI δεν προτείνω...

More info please? Ρωτάω γιατί για κάποιο λόγο εχω κόλληση και θέλω η επόμενη οθόνη μου να έχει dvi, τουλάχιστον να μάθω τα πλεονεκτήματα.

Δημοσ.

Με το DVI παιρνει ψηφιακα το σημα η οθονη απο το pc ( ψηφιακα ενοουμε σε data για pc) και αρα δεν αλλοιωνεται ή παραμορφωνεται απο διαφορους παραγοντες που επηρεαζουν το αναλογικο

πχ πως δουλευε το κασετοφωνο παλια(αναλογικα ) σε σχεση με το cd τωρα (ψηφιακα) .δεν ειναι ετσι βεβαια αλλα για να καταλαβεις την διαφορα αναλογικου - ψηφιακου

Δημοσ.

στην εικονα απ οτι λενε με το ματι δεν βλεπεις καμια διαφορα .

Παντως το να εχει dvi ειναι ενα + , για καποια μελλοντικη χρηση πχ σε tft TV κτλ

Δημοσ.
βtw τελος η 2232Bw απο eshop (και οχι τιποτα, ειχε παραγελθει εδω και 2 μερες,και τελικα σημερα που την περιμενα ,λυπυμαστε αλλα κτλ κτλ )

Χεχεχεχε και είχε πέσει για μια μέρα στα 209 ευρώ(από τα 240) και μετά πήγε στα 219 (έτσι βγήκε το mousepad).Την πρόλαβα την ρημάδα στα 209(φχαριστώ τον θεό του τσάμπα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...