MindMaker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Έχω δύο profiles στο xbox360! Ένα για το LIVE και ένα απλό. Έκανα την βλακεία να παίζω απο την αρχή τα πιό πολλα games με το απλό profile και τώρα δεν μπορώ να ανεβάσω τα achievements μου στο LIVE! Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω όλα τα saves και τα achievements μου απο τον απλό λογαρισμό, στου LIVE το profile ή πρέπει να τα παίξω ξανά όλα απο την αρχή! Please help!
MindMaker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κρίμα Υπάρχει τουλάχιστον τρόπος ώστε το απλό profile που έχω παίξει σχεδόν όλα τα games, να το μετατρέψω σε profile του LIVE και να διαγράψω το άλλο που είχα μέχρι τώρα?
ultralisk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κρίμα Υπάρχει τουλάχιστον τρόπος ώστε το απλό profile που έχω παίξει σχεδόν όλα τα games, να το μετατρέψω σε profile του LIVE και να διαγράψω το άλλο που είχα μέχρι τώρα? αναλόγως τι στοιχεία και τι χώρα έχεις δηλώσει...αν το έχεις δηλώσει σαν Ελλάδα τότε δεν μπορείς
MindMaker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Του LIVE που έχω τώρα το έχω δηλώσει σαν χώρα "Ireland" και το απλό profile δεν θυμάμαι... ή Αγγλία ή και αυτό Ιρλανδία. Αλλά πάντως αλλάζει ξανά η χώρα απο τις ρυθμίσεις απ' ότι θυμάμαι.
ultralisk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 μπορεί να δείχνει ότι αλλάζει αλλά δεν γίνεται ουσιαστικά...αφού είσαι Ιρλανδία όμως δεν θα έχεις πρόβλημα
MindMaker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ωραία! Εχμ... πως το κάνω όμως Μπορείς να μου πείς την διαδικασία ή τουλάχιστον υπάρχει κάποιος οδηγός στο net?
ultralisk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 δεν είναι δύσκολο...πατάς join xbox live και βάζεις τα στοιχεία του gamertag (email - password) και της ψεύτικης Ιρλανδικής διεύθυνσης
MindMaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ουάου! Τελικά το έκανα! Μετέτρεψα το απλό profile σε LIVE χωρίς να χάσω τίποτα! Απλά έκανα ένα νεο e-mai στο hotmail και μετέφερα τον παλίο LIVE λογαριασμό εκεί. Μετά έκανα sign-up στο LIVE με το απλό profile, με το κανονικό μου mail και όλα OK! Thanx για την βοήθεια ultralisk
ultralisk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ουάου! Τελικά το έκανα! Μετέτρεψα το απλό profile σε LIVE χωρίς να χάσω τίποτα!Απλά έκανα ένα νεο e-mai στο hotmail και μετέφερα τον παλίο LIVE λογαριασμό εκεί. Μετά έκανα sign-up στο LIVE με το απλό profile, με το κανονικό μου mail και όλα OK! Thanx για την βοήθεια ultralisk τέλος καλό, όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.