antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Λογικά τώρα θα τα συναρμολογεί (αν πήγε η παραγγελία) Αν σου κάνει κι η δική μου άποψη, μια χαρά -τ αναμενώμενα- αποδίδει στα ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια. ΟΚ Crysis με ΑΑ @1600 δε θα παίξεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 για αυτό υπάρχουν και πολλά sites, δεν χρησιμοποιούν όλα τα ίδια μηχανήματα, άσε που όταν συμφωνούν όλα δεν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας... επιπλέον δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ένας απλός χρήστης που μόλις πήρε την κάρτα (και καιρό να την έχει) "λεπτομερή" άποψη για αυτήν στο κάθε παιχνίδι...πρέπει να πέσεις σε overclocker/benchάκια που θα έχει όρεξη να τρέξει πολλά games να κάτσει να σημειώσει frames και να τα σηκώσει στο forum... αλλίως το μόνο που θα διαβάσεις είναι ένα "wow, σκίζει, φοβερή είναι, γαμάουα κτλπ κτλπ" και τέλος
overclockerd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Σε λογίκες ανάλυσεις, όπως προκύπτει μέσα απο τα Reviews η 4850 αποδίδει πολύ κάλα και στα ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια που λές! τώρα μένειο να την δόκιμασεις εσύ για να δείς αν σου κάνει(αν δέν σου κάνει,τότε θα πρέπει να κοιτάξεις ακρίβοτερες λύσεις)
@topos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 να κανω και εγω μια ερωτηση εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα;εχω εναν υπολογιστη με pentium e2160,gigabyte ga-73pvm-s2h,1gb μνημη καρτα μεχρι στιγμης εχω την ενσωματωμενη της motherboard.Σκευτομαι να βαλω αλλο 1 giga μνημης και να παρω μια 8800,gt ισως για να παιξω και εγω κανενα παιχνιδακι σαν ανθρωπος.Τρελες απαιτησεις δεν εχω σε 1360x768 θα παιζω.Η ερωτηση μου ειναι αξιζει η 8800 για αυτο το συστημα η να παω σε κατι ποιο οικονομικο; Και κατι αλλο,αξιζει να παρω τωρα καρτα η θα πεσουν οι τιμες απο Σεπτεμβρη,δεν με επειγει να την παρω τωρα... Aδερφε το ενσωματωμενο τσιπακι παιζει κυριολεκτικοτατα να εχει το 0,8% της δυναμης της 4850. Αυτο που θελω να πω ειναι πως θα μπορουσες να κανεις την δουλεια σου και με πολυ φτηνοτερη καρτα στις αναλυσεις που αναφερεις... Εαν βεβαια δεν σε απασχολει το οικονομικο τσιμπα την 4850 αφοβα(εννοειτε με αλλο ενα dimm ram-ισως ακομα 2gb,μιας και εχεις μονο 2slots στην συγκεκριμενη μητρικη-)και ανεβασε τον 2180 οσο παει... Υ.Γ Τι τροφοδοτικο εχεις?
snik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Aδερφε το ενσωματωμενο τσιπακι παιζει κυριολεκτικοτατα να εχει το 0,8% της δυναμης της 4850.Αυτο που θελω να πω ειναι πως θα μπορουσες να κανεις την δουλεια σου και με πολυ φτηνοτερη καρτα στις αναλυσεις που αναφερεις... Εαν βεβαια δεν σε απασχολει το οικονομικο τσιμπα την 4850 αφοβα(εννοειτε με αλλο ενα dimm ram-ισως ακομα 2gb,μιας και εχεις μονο 2slots στην συγκεκριμενη μητρικη-)και ανεβασε τον 2180 οσο παει... Υ.Γ Τι τροφοδοτικο εχεις? ναι το ξερω οτι το ενσωματομενο ειναι πολυ χαμηλο στις επιδωσεις αλλα οταν το εστηνα το συστημα ηταν με σκοπο να μου βγει οσο πιο οικονομικο γινοταν. Τροφοδοτικο αν παρω καρτα σιγουρα θα θελει αλλαγη γιατι τωρα εχω ενα no-name 400watt οποτε αν αποφασισω να παρω καρτα πρεπει να παρω μνημη+τροφοδοτικο+καρτα οποτε το κοστος ανεβαινει καπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.