nikos papas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Εχω τωρα ενα Ρ4 Prescott 3Ghz 800FSB/1MB.Τι επεξεργαστη πρεπει να παρω σε Dual core ωστε να εχω πανω -κατω τις ιδιες επιδοσεις?Αν παρω BD-ROM μπορει να τα βγαλει περα αυτος που ηδη εχω?
mavlamemos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 κοιτα οτι και να παρεις ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις.βασικα πρεπει να αλλαξεις και μητρικη που να υποστηριζει core 2 duo με 1300 fsb.ο Ε8400 ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις.για bd-rom δεν ξερω να σου πω.καλυτερα καποιος αλλος να σου πει.
kinq1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ιση ταχύτητα με αυτό που έχεις τώρα θα είχε ένα core ενός intel core2 duo στα 1,6ghz
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 μέχρι πόσα χρήματα δίνεις? μιας και θα πέσει αναβάθμιση γενικότερα...
bokos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καλύτερα να πας σε πιο γενική αναβάθμιση (τουλάχιστον mobo-cpu-ram) η οποία μπορεί να γίνει με όχι μεγάλο κόστος. Όσο για τα BD καταναλώνουν πόρους, για ένα ROM θες σίγουρα 2πύρηνο και για Recorder διπύρηνο καλό..
nikos papas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω ξερω οτι χρειαζομαι γενικη αναβαθμιση.Ειχα σκοπο να στησω ενα μιντια πισι.αλλα απογοητευτικα με την αγορα της samsung 32 r86b που πηρα.Πολυ χαλι.Ελεγα μηπως με το συστημα που εχω αν γινεται να παρω ενα BD-ROM κατα το φθινοπωρο μιας και οι τιμες επεσαν η θα πεσουν κατω απο κατοσταρικο. Υ.Γ.Αν εχετε ασχοληθει καθολου με τις LCD TV να ξεκινησω νεο θεμα στις οθονες να ξερω αν εχει προβλημα η δικια μου ηειναι θεμα τεχνολογιας lcd.Eιχα ξεκινησει ενα προ 2 μηνων αλλα απαντηση δεν πηρα επι της ουσιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.