Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 sorry αλλά είχα προλάβει να απαντήσω πριν το γράψεις αυτό που εννοούσα ήταν πως ότι και να έπαιρνε το ίδιο γρήγορα θα την άλλαζαν στο Πλαίσιο, δεν παίζει ρόλο αν είναι Asus ή άλλη μάρκα
newtech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 An παίζει το ίδιο fanaki όπως λες σε όλες, τότε για μένα πάρε την ASUS κι από ΠΛΑΙΣΙΟ. Δεν το λέω για διαφήμιση, το λέω γιατί το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ένας από τους αντιπροσώπους της ASUS, άρα και τα RMA του είναι πιο σωστά και γρήγορα και δε θα ταλαιπωρηθείς όπως σε κάτι άλλα κιτρινόμαυρα μαγαζιά... PS1: H ASUS ανανεώνει το BIOS των καρτών της πάρα πολύ συχνά λόγω καλής συνεργασίας με τις εταιρίες και καλού Research Department, οπότε άλλος ένας λόγος να την προτιμήσεις (ασχέτως κι αν τα BIOS revisions είναι πάνω κάτω ίδια για όλους τους ATI partners). PS2: Παρακαλώ η προτίμιση και υπόδειξη/αναφορά μου στα 2 καταστήματα ως ανωτέρω να ΜΗ γίνει θέμα ή αντικείμενο λόγου. Όσοι λογικοί θα το καταλάβουν... [offtopic] PS3: Όσο αφορά το signature σου για το HW6910, θες ειδικό skin για το destinator, αν θες το έχω. Είναι το ίδιο με αυτό που παίζει και στο Fujitsu-Siemens T830i. CardHolder με 15 ευρώ θα βρείς στα Vodafone Shops και καλό σε αντοχές και ποιότητα [/offtopic] εχω μαγαζι οποτε τα περνω σε τιμες χοντρικης.. Το Συνγκεκριμενο καταστημα οπως και ολα τα μεγαλα καταστηματα τα απεφευγα και θα τα αποφευγω παντα (πρωτιμω να δωσω 10ευρω παραπανω και να εχω προσοπικη επαφη με των Κωστα Βαγγελη κτλ.)
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κι εγώ αυτή την προσωπική επαφή ήθελα, αλλά όταν πηγαίνεις το pc να δουν ότι φταίει η κάρτα γραφικών, όπως τους λές, για να την στείλουν πίσω και επί μια βδομάδα κάθονται και ξύνονται χωρίς να του έχουν ρίξει ματιά, τότε... Έτσι νόμιζα κι εγώ πως αφού αυτό είναι το μόνο ατού των μικρών μαγαζιών εκεί θα ρίχνουν και βάρος αλλά τελικά απογοητεύτηκα. Τελικά σε πολλές περιπτώσεις μαγαζιών που πάνε για λουκέτο φταίνε οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους και όχι οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που ανοίγουν τα τελευταία χρόνια.. Άσχετο αλλά διάβασα για την προσωπική επαφή και μου το θύμησε.
newtech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Κι εγώ αυτή την προσωπική επαφή ήθελα, αλλά όταν πηγαίνεις το pc να δουν ότι φταίει η κάρτα γραφικών, όπως τους λές, για να την στείλουν πίσω και επί μια βδομάδα κάθονται και ξύνονται χωρίς να του έχουν ρίξει ματιά, τότε... Έτσι νόμιζα κι εγώ πως αφού αυτό είναι το μόνο ατού των μικρών μαγαζιών εκεί θα ρίχνουν και βάρος αλλά τελικά απογοητεύτηκα. Τελικά σε πολλές περιπτώσεις μαγαζιών που πάνε για λουκέτο φταίνε οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους και όχι οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που ανοίγουν τα τελευταία χρόνια.. Άσχετο αλλά διάβασα για την προσωπική επαφή και μου το θύμησε. Ξερω ακριβως τι λες!!! 100 μετρα πιο κατω απο μενα εχει ενας ενα μαγαζι και ειναι καθυστεριμενος.. Ξεχναει την καρτα πχ και μετα απο 3 μηνες βγαζει ακρη... Εγω Ας πουμε θα την στειλω την ιδια μερα.. Ρωταω αμεσα ποτε ερχετε κ συνιθος ειναι το πολυ 3-5 μερες... Βεβαια ΠΑΝΤΑ δινω το αντοιστοιχο (Ειτε ειναι τροφοδοτικο ειτε καρτα γραφηκων ειτε δισκος) οστε ο αλλος να κανει την δουλεια του.. Βεβαια αν ο αλλος ειχε μια 3870χ2 ενταξει θα του δωσω μια αλλη ΑΤΙ τουλαχιστον να κανει την δουλεια του!!!
newtech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Οπως και να εχει.. Αυριο θα παρω την Asus κ θα δωσω την 3870 που εχω... Ενα ευχαριστω σε ολους Guys..
hello_moto Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Εγω θα επερνα την Asus γιατι ειναι τερμα αξιοπιστη(για μενα,δεν ξερω για σας)
john.l Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Εγω θα επερνα την Asus γιατι ειναι τερμα αξιοπιστη(για μενα,δεν ξερω για σας) Εχω μια SAPHIRE και μια ASUS το συστημα ψυξης της sap ειναι καλυτερο φαινεται πιο ποιοτικο κατα τα αλλα ακριβως ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.